• Minuz

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

     


     


    Inte min fluff, tyvärr. Min första klänning är det som kommit. Tyvärr alldeles för liten så jag kunde inte dra upp den bak, därav ser det lite konstigt ut......... Gubben får hjälpa mig imorgon kväll eftersom tiden inte räcker till idag. Konstig passform, sätter jag den som den ska sitta så åker brösten upp till näsan och sätter jag brösten där de ska vara så är armarna för långt ner. Kanske beror på fläsket. *S* Men älskar fortfarande klänningen på bilden men inte på mig.

     Ordinalet, så skulle den se ut i färg och form

    Så här ser den ut. Inte värst lik, men dock jättefin. Ska försöka ta bättre bilder imorgon med hjälp av J, för det var inte lätt att ta kort med kameran och hålla upp klänningen samtidigt. Skrattande
  • Minuz

    Det fattas nog tyvärr några cm för att knäppa den men ska ordna bättre bilder när klänningen sitter som den ska + att jag inte ska stå inknölad som nu. Jag har ju dock minst 10 kg kvar att gå ner. Så den kommer passa på den stora dagen om jag skulle ändra mig.
     Klänningen skulle vara ljus champagne och blommor i ivory enligt bilden. Men min är vit/ivory. Fick även med en slöja + en tiara av säljaren.

    Köpte den på Dhgate av Baby007.

    Kan ju hoppas underkjolen kommer också så blir den nog bättre........

  • Minuz

    Nu är det tyvärr dags att lämna datorn, kommer dock tillbaka inatt när jag jobbar! Men skulle behövt ett par timmars sömn till. Somnade runt 9.30 idag sedan kom svärmor 11.30, trodde inte jag hade jobbat, hon gick efter 5 minuter, tog en stund innan jag somnade om, sedan ringde ju posten på vid 13 för att lämna min klänning. Sedan har det inte gått att sova mer. *S*

    Nu ska här strykas och duschas och fixa iordning 4 barn för skolavslutningen som är om ett par timmar.

    Sedan har jag ordnat tårtkalas på bageriet för äldsta sonens klass, nu när de slutar 6:an och sedan byter klasser så kan det vara kul att ta en sista fika med elever och föräldrar. Så där ska det dukas åt ca 80-90 personer.

    Men det är kul när det händer något.

  • Minuz

    Asså? Här sticker man på skolavslutning några timmar och ni skriver hur mycket som helst......

    Kanske kommer ihåg lite.....

    Skumboll - Tycker din klänning är fin som den är.

    Ja, jag köpte min klänning för liten, även den andra som är på ingång har jag köpt för liten eftersom jag håller på att fixa vikten för fullt. Gått ner 12 kg och vill ner minst lika mycker till........

    Zvartaliljan - Lider berkligen med dig. Bilderna är ju allt förutom minnet man har kvar.

  • Minuz

    1700tal - klänningen eller det som ska bli en klänning ser jättefint ut.

    Skolavslutningen gick kanonbra. Alla var glada och nöjda och en tår fälldes både här och där. Konstigt att de slutar sexan och inte kommer ha samma klasskompisar till hösten. Men yngste sonen fick äldste sonens lärare, hon är toppen. Jag mailade tom rektorn för att framföra min åsikt, och det hade hon tydligen berättat och tagit med sig, så idag blev det klart.
    dagen har gått såååå snabbt. Men nu går väl natten sakta............

  • Minuz

    Idag när vi var i kyrkan så bestämde jag mig äntligen. Där ska jag vigas. Jag ska nu avboka Kalmar slott. Jag känner att slotts kapellet är litet och mörkt men våran kyrka är stor och ljus. Det kändes så rätt när vi satt där ikväll.

  • Minuz

    Vilka fina klänningar ni har fått hem.

    Humlan - Ja, det är så skönt att ha bestämt sig, så nu kan jag börja skriva inbjudningar. Även om tanken på att gifta sig i ett slott känns häftigare än i en kyrka.......

  • Minuz

    Klänningen funkar inte. Den har en passform som är som jag vet inte vad. Urringningen bak ska ju vara ner till midjan men inte på min, den går upp till skulderbladen, och dragkedjan kommer aldrig att gå igen även om jag går ner till 60 kg. Och den är tjock och hård eller vad man ska säga och det tror jag inte orginalet är..... Sitter armarna som de ska så sitter brösten uppe vid hakan, sätter jag klänningen där brösten ska vara så får man ha armarna nerdragna...... Den skulle varit väldigt urringad framtill också vilket den inte är.
    Ska be bästa kompisen som är stl 34/36 att prova den så fort vi fått ut inbjudningarna och vi då berättat om bröllopet. Men det tar ca 3-4 veckor till. *S*

    Vad ARG jag blir när jag läser om folk som inte kan låta brudparen ha sina bröllop som de vill......... Är det så förbannat svårt att låta detta vara enligt deras önskan 1 dag av årets 365?

  • Minuz

    Emma F - Jag har beställt en annan klänning också. Den på min lilla bild..... Och den tror jag på!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!