• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Amejuli skrev 2011-07-05 16:53:51 följande:
    1700tal: Din klänning ser verkligen ut att bli jättefin!
    Tack!
    Red skrev 2011-07-05 16:55:03 följande:
    Den ser jättefin ut! Fluffig och stor men ändå enkel och stilren, me like!
    Precis, och med lagom nätt släp denna gång. Så det finns tom hopp för att jag kan röra mig! Har höga hopp för denna faktiskt...
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-07-05 17:03:01 följande:
    Jadu... antar att jag är lite ofokuserad just nu!
    Näru, jag fyller ut den mer än väl - åt alla håll. Hon har lagt upp den 2 cm mitt fram för att jag inte ska snubbla på den och satt i öglor i släpet.
    Aah.. Öglor??
  • 1700tal
    Amejuli skrev 2011-07-05 16:53:02 följande:

    Hjälp vad ni skriver i denna tråd!


    Nu har jag mailat mylovebridal. Hoppas de svarar snabbt!


    Javisst gör vi? Hoppas det löser sig med din klänning och tajta tidsram, det låter ju onekligen fasligt tajt.
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-07-05 17:10:35 följande:
    Jamen du vet.... så att jag kan hålla i släpet på något vis. Problemet är att det är SJUKT mycket tyg bak så för att över huvud taget få upp släpet behövde vi sätta i tre öglor som jag kan hålla i. Vet inte hur det ska gå till men jaja... såna småpetitesser. 
    Okeej.. Du menar som du ska hålla upp släpet med i handen? Inte att släpet ska fästas upp därbak på klänningen? För om du ska hålla släpet i handen så fattar jag... Tror jag...
  • 1700tal
    Eileme skrev 2011-07-05 17:17:58 följande:
    Nä, nu har jag "tjuvläst" här inne länge nog utan att skriva.... Men idag finns det väl inget bättre ställe att vända sig till med sin lycka tänker jag!! :)

    För när jag kom hem från semestern idag så låg där ett paket och väntade på mig på köksbordet!
    Jag rusade in.... (hade förvarnat sambon om att inte försöka stoppa mig, har vetat att paketet ligger där i en hel plågsam vecka!)
    ...upp i sovrummet för att prova min alldeles egna kinaklänning!!!

    Och den var alldeles perfekt! Precis som på bilden (sånär som en blomdekoration, men det anade jag redan från början och bad dem att göra den "borttagbar"...vilket de fiffigt hade gjort med hjälp av tryckknappar) och den satt som en smäck!
    Är så lycklig och lättad nu, tänk att jag skulle få vara en av dem som det gick så bra för :)

    En bild antar jag att ni kanske vill se? Den kommer så fort jag får tid att prova den "på riktigt" med skor och allt och kan få sambon att fota...
    Nu står det en hel familj som vrålhungrigt väntar på att jag ska laga mat ;)
    Men vad roligt!! Och bild vill vi självklart se snarast! Så spännande, vi som inte ens vet vad det är för klänning.... Var beställde du ifrån? Och hallåå, sa du inte att det fanns en sambo där i bakgrunden nånstans? Sätt honom på matlagningen och prova klänningen ordentligt nu medan han lagar mat så kan han fota lite medan det puttrar på spisen!
  • 1700tal

    Förresten, igår på sambons födelsedag slog den allra första rosen ut på en av plantorna jag har beställt till min bukett! Hjärta Det måste va ett tecken... Så jag klippte av den och satte den i en liten vas på brickan han fick födelsedagsfrukost på.. Så här bidde den:


  • 1700tal
    Agape skrev 2011-07-05 18:00:15 följande:
    NU kan jag kika in i denna tråd igen för nu har jag äntligen kommit mig för att beställa en klänning! Är dock ute i sista minuten då vi flyttat fram (eller säger man bakåt?!) till nu i augusti ist för nyår. Så jag ber till högre makter att den ska komma i tid, passa och likna bilden....
    Vilken har du beställt? Har du bild?
  • 1700tal

    Eileme - den ser ju lovande ut på galgen. Hoppas den passar och är lika fin på dig. Vi ser SÅ fram emot bilder!

  • 1700tal
    Agape skrev 2011-07-05 18:33:40 följande:
    Det bidde denna tillslut...
    Oj, så fin! Hoppas den hinner hem i tid. Skrev du var du beställt ifrån? Kan inte se att du gjorde det..
    Rebekka 2012 skrev 2011-07-05 18:38:31 följande:
    Ja, här skrivs det! Mer eller mindre, till och från..

    Japp, mina klänningar är från Milly bridal allihop. Du kan se bilder på de 4 som är hemma i mitt galleri. Bilden ovan är på den femte och sista. Sen är det bara att välja (=vela), gillar och kan ha dem alla så det blir inte lätt! Ja, jag tycker att milly skickar bilder är ovärdeligt. Det förebygger ju problem liksom, har nog ändrat på alla mina, bett dem göra om osv..
  • 1700tal
    Rebekka 2012 skrev 2011-07-05 19:01:28 följande:
    4 stycken!!! Hur tänker du då Skrattande Jag som är orolig för att beställa EN Flört Såg bilderna på dina klänningar.
    Förstår om du kommer ha svårt att välja mellan dem sen, de är super snygga allihop! Imponerad att du fått bra klänningar alla gånger du beställt. Blir nog att jag oxå kommer ta mig i kragen snart, nästa vecka ska jag iaf iväg med 2 av mina tärnor & prova lite olika klänningar för att se vilken typ jag helst vill ha & passar bäst i Glad Ska bli såå roligt!!!
    Haha, jaa du... Beslutsångest tror jag bestämt det kallas! Sen vill jag va ute i väldigt god tid och då är jag inte säker på vilken stil jag vill ha. Så då blir det 5 att välja mellan och så kommer jag sälja de som "blir över" efter bröllopet. Fast imponerande vet jag inte om det är, jag valde tillverkare länge och väl, läste massa reviews och gjorde lite research. Och Millys testbilder, högre priser och real sample klänningar avgjorde det för mig.

    Och några av klänningarna har jag ändrat på efter de kommit för vissa detaljer inte var bra. Den första ("egendesignad", ihopsatt och ändrad av mig) hade tex hemsk spets som var överöst med paljetter och krimskrams, det sprättade jag bort. Andra klänningen (ur millys eget sortiment, en flera år äldre modell) hade några draperingar som lossnade och de sydde jag dit igen. Tredje klänningen i siden (oxå min konstuktion, finns inget "orginal") hade slät tyll (de missförstod mig, den skulle va rynkad) så jag har sytt dit ny tyll. På den fjärde är jag missnöjd med de översta volangremsorna (mamma tyckte dock den var fantastisk som den var...) men de har jag inte sytt om än, behöver nypa dit lite stygn här och där.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!