• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Shit vad ni gafflar! 
    Jag håller på att krevera. Dels av värmeslag men dehär jävla gästpresentationerna tar verkligen kål på mig. Det är inte roligt och det tänker jag verkligen verkligen inte göra om.  Demon

  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-06-07 21:18:48 följande:
    Ja, här blev en himla fart! Det är nog för det är fotboll... Vad ska man annars göra lixom?

    Lugna puckar (bollar..) nu, djupa andetag... Inte likt en stenbock att ånga upp sig så det måste vara allvarlig kris med dess gästispresentationer! Flört Hur många gäster har ni?

    Ni ser - det är därför man ska göra allt sånt 1,5 år innan så kan man bara gliiiida in när bröllopet nalkas. Och så kan man känna viss skadeglädje av att se den blivande kämpa till döds med sina uppgifter eftersom han inte gjorde dem i tid... Demon Ska bli mig ett sant nöje... Ni anar viss fnurra på tråden kanske?

    Men det där fixar du - du är ju organisationsdrottningen, planeringsgudinnan, struktureringsexperten... Piece of cake! Cool 
    Sommarbrud skrev 2011-06-07 21:08:39 följande:
    Men käre du jag har ju TVÅ klänningar denna underkjol till fluffen är med släp o den jag ska ha till lilly är ju utan. Tror du jag köper onödiga saker ?????SkrattandeDå har du fått helt fel bild av mig!
    Ahaaa, men då förstår jag! Nej jag tänkte väl att det inte var likt dig att köpa nåt onödigt...
    Det blev eld i baken på er!
    Fotboll, är det sånt idag? Tjejen med koll!

    Klart jag fixar det! Bara det att jag har liiiiite svårt att komma på något bra om gubbens kusiner så jag bad honom skriva några och då blev det många suck och stön och oj vad jobbigt allt var. 
    Dessutom har jag nog lagt ribban lite högt - nu igen (typiskt stenbockar kanske!). Så det är ungefär 50 st presentationer som ska hålla en viss standard. Inte smart!
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-06-07 21:41:37 följande:
    Har man en fotbollsspelare som sambo så har man... Suck.

    Mm, stenbockssyndrom, lätt! Stenbockar har ambitioner, ingen kan säga nåt annat...

    Men hur roliga brukar en gubbes kusiner va på en skala? Ni minns väl det pinsamma bröllopet som vi var på förra året (det som svärmor fortf har som skräckexempel...) som jag berättade om? Det var min gubbes kusin det, så har full förståelse. Inte konstigt du kör fast. Bitter ikväll känner jag, fy på mig... Oskyldig
    Skulle nog tjäna på om jag inte var så ambitiös jämt faktiskt...

    Nämen vaddå, vad för bröllop? Har jag missat något nu igen? Förvånad
    Nu är gubbens kusiner rätt roliga men det är banne mig inte min grej att hålla koll på intressen och vad de jobbar med. 
  • Skumboll
    Darling Daisy skrev 2011-06-07 21:50:36 följande:
    Skumboll: 
    Din frustration är anledningen till att jag med all min kraft kommer försöka undvika gästpresentationer!  
    Det gör du rätt i!
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-06-08 15:49:05 följande:
    Gud, mina föräldrar skulle skratta ihjäl sig om jag kom med såna sentimentala näsdukar eller annat snyftigt. Jättegulligt (tycker förstås jag som är fisk..) men totalt tabu i min familj så jag skrattar bara av tanken på en sån liten gåva till dem! De kommer absolut inte snyfta eller va sentimentala överhuvudtaget när vi gifter oss, såna är vi...
    Hahaha, låter som du beskriver min familj (alltså, min sida av familjen). Vi kan vi knappt kramas, det känns helt enkelt skitfåningt. Jag höll på att skriva lite i festprogrammet idag och blev så full i skratt när jag skulle skriva "tack till", låter ju så fjantigt och folk undrar nog om det ens kommer från mig.... En såndär gåva skulle få folk att asgarva och undra om det hela är ett skämt.

    Läste förresten om det alldeles faaaaaantaaaaastiska bröllop du var på! Det blir ju svårt att slå!
  • Skumboll

    Fick hem världens sötaste lilla brosch idag som jag ska ha på skaftet på brudbuketten! 100 kr inkl frakt, billigt och bra!

  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-06-08 19:43:55 följande:
    Kan det va ett stenbockdrag nu igen...? Flört Men här kramas det inte heller. Jo, vissa släktingar kanske men inte inom närmaste familjen. Hehe, tycker oxå "tack till" känns lite krystat.

    Typ "Vi vill ta tillfället i akt och tacka våra fantastiska föräldrar för all er stöttning och för att ni är allmänt underbara och hjälper oss med allt när vi behöver er som mest!" Mohahaha!! As if! Har en syrlig vecka tror jag... {#emotions_dlg.djavulsk}
    Kan vara det kanske!

    Man får väl skriva nåt sånt där smöööööringt bara för att!
  • Skumboll

    Balunz hade fått in paraplyt igen som jag letat efter så, men jag ska ju haffa sommarbruds!

    Bukettspännet (eller spänne, behöver ju inte vara till buketten) är så fint! Jag beställde 10 st liknande etsy för någon vecka sen.

  • Skumboll

    1700: Vilken söt! Är det persilja mellan pionerna?

    Pinkgrape: Åh så trist! Går det att sy om den? Eller finns det någon buktik i närheten du kan kika i?

  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-06-09 11:25:00 följande:
    Haha, jag dör så rolig du är! Nej, är daggkåpa ju! Inte för att jag skulle tveka att sätta persilja i buketten men de har inte tillräckligt lång skaft! 
    Jag tänkte att nu när vi pratade om rosmarin och olivkvistar att nu har hon fått frispel och kör persilja!  
    Nä, jag är totalt värdelös vad gäller växter....  
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!