• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Red skrev 2011-07-12 10:46:52 följande:
    Det beror som sagt på hur mycket man använder den, håller man i den en del mot klänningen eller är den mest förvaring på stolen..
    Mm, det är ju just det. Jag kan tänka mig att ha en med lite tuffare stil OM den ligger på stolen och jag aldrig behöver... typ, hålla i den! Åh, vad löjlig jag är! Men de där du visade var ju inte så fånigt "brudiga" alls. Men passar de till din klänning?
  • 1700tal
    Red skrev 2011-07-12 11:28:40 följande:
    Nu måste jag ju få veta, var mina också urfåniga Flört
    Haha, såg inte det här innan jag postade! Nej, jag dissar inte dina! Men de såg å andra sidan inte ut som brudväskor...
  • 1700tal
    Red skrev 2011-07-12 11:22:44 följande:
    Precis, så tycker jag också! Dock skulle jag aldrig ta mer än jag gav, det är ju inte för att yjäna pengar jag köpte den.
    Nej, skulle inte heller ta mer än jag gav men inte för att det skulle va fel eller oetiskt på nåt vis utan för att ingen skulle köpa dem i den uppsjö som begagnatmarknaden är.
    Skumboll skrev 2011-07-12 11:25:13 följande:
    Hahahaha! Tänk om det är inne med marängfluff á la 80-tal igen då.... då säger din dotter "men guuuuuuud så omoderna klänningar mamma!"
    Självklart kommer det vara marängfluff á la 80-tal som gäller då. Det raka "stiiilrena" som dominerat länge nu lär inte komma tillbaka på många år så vi får ställa in oss på fluff! Så sidenklänningen kanske skulle falla en ev dotter i smaken med andra ord. Och då syr vi på några puffärmar, lite flådig spets (kan ju smacka på den spets jag sprättade bort på den första ) på det och lite volanger här och där så är vi i hamn! Tänk så ekonomiska vi är, nu slipper vi ju köpa brudklänningar till våra barn... Drömmer
  • 1700tal

    Pinkgrape och Red - jo, många gillar väl solosångerna... Det är nog jag som är lite kocko på den fronten, kanske för att jag själv sjungit så mkt i olika sammanhang, i kyrkor osv att det är väldigt avdramatiserat för mig. Dessutom vill jag ha en så kort vigsel som möjligt eftersom jag lätt får ångestattacker i "trängda" situationer utan "utväg". Därför blir vigseln en snabbis. Skrattande Men det problemet är det förstås inte många som vet om, jag pratar sällan om det. Helst vill jag bara ha närmaste familjen i kyrkan och sen sluta upp med alla gäster utanför slottet. Men icke så sambon... Gråter

  • 1700tal
    Knopan skrev 2011-07-12 11:44:15 följande:
    Jag har varit borta i fem dagar och varit på Legoland med familjen och tänker inte ens försöka läsa ikapp allt ni skrivit  

    Har någon gift sig? Har någon fått hem klänning? Jag är sugen på BILDER!    
    Kul med legoland! Bara Malin24 som haft sin indiska ceremoni. Inte så bara i och för sig... Hennes fina klänning ligger väl ett antal sidor bak.
  • 1700tal
    Soderek skrev 2011-07-12 12:39:41 följande:
    Hej!
    Hoppar in och kikar lite här jag med.
    Såg att ni hade en sammanställning om vilka klänningar ni skulle beställa men hittar inte några som fått hem sina klänningar än. Är det några som fått det och som har lust att visa? Är mååånga sidor här nu så jag kan ju mycket väl ha missat att ni lagt ut det för jag har verkligen inte haft tid att kika igenom precis varenda sida så jag tänkte att jag slänger ut min fråga här istället Skrattande
    Är kul att se hur klänningarna ser ut när dom kommer hem. Om ni är nljda/missnöjda och varifrån ni beställt dom.
    Den länken som pinkgrape skrev står även överst i TS, ifall du behöver den igen sen. Skrattande
  • 1700tal
    Red skrev 2011-07-12 12:47:33 följande:
    Usch, låter jobbigt! Om det hjälper får du stå där och noggrannt studera din fina klänning (vilken det nu blir) och tänka på den istället.
    Jupp, it sucks! Det är värsta är ju att det inte går att kontrollera eller styra över. Och ett ganska nytt "påfund" min hjärna använder sig av så väldigt få vet om det. Och som grädde på moset vill jag inte prata om sånt, vilket förstås bara gör det värre. Så vet inte hur jag ska lösa det hela faktiskt. Det finns stor risk att jag inte går in i kyrkan utan bryter ihop på toaletten istället. Obestämd Och ingen kommer fatta NÅNTING. Utom sambon och våra föräldrar. Vill inte göra ett spektakel av mig själv liksom...
  • 1700tal
    Pinkgrape skrev 2011-07-12 13:02:17 följande:
    Tack :) Jag har nu avböjt tjejen som ville ha 1000kr och avbokat hon som ville ha 1500kr. Hon kunde även tänka sig avbetalning, men vem fasiken tar solosånger på avbetalning? Har förklarat för dom båda att ekonomin sätter stopp och vi har helt enkelt inte råd att betala så mycket för ett par sånger.

    Vi har en vän som kan kompa på gitarr och det gör han för 350kr (kuvertavgiften som övriga gäster betalar), vilket känns helt rimligt. Tyvärr har vi inte någon som kan sjunga, förutom min kusin, men hon är bortrest då. Hennes enda semestervecka denna sommaren och hon och familjen hade redan hunnit boka en utlandsresa. Min syster har kollat med sina kompisar, men ingen som kan/vill. Tjejen som ville ha 1000kr är en kompis till en kompis åt min blivande, men det är den enda vi fått napp på.

    Fotografen vi bokade har en vän som är duktig på att sjunga, så hon skulle fråga henne. Jag håller tummar och tår för det nu.. Annars blir vi helt enkelt utan.
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Annars skulle jag kontakta kyrkans körledare och fråga om någon i kören kan tänka sig att sjunga till en symbolisk summa. Körmedlemmar sjunger ju av "rätt" orsaker, de älskar att sjunga, älskar att sjunga i just kyrkan och ägnar sin fritid åt att sjunga gratis för de tycker det är roligt. Jag har sjungit i massa körer och i de skulle du nog fått napp av flera personer.
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-07-12 13:23:53 följande:
    Pinky: Kyrkan har ingen kantor som sjunger? 
    När vi döpte sonen var det en ung kantor med en fantastisk röst som sjöng och spelade piano. Och inte betalade vi ett öre för det. 
    True true! Eller så kantorn rekommendera nån i "kretsarna".
  • 1700tal

    DD - får vi förresten se lite fler bilder från ert bröllop snart? Drömmer Vi fick ju typ bara se.. EN?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!