• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Malin24 skrev 2011-06-16 18:34:03 följande:
    Åh vad fin klänningen är..med eller utan bälte så är den superfin!
    Tack vad snälla du är!
  • Skumboll

    Okej, ponera nu att jag INTE ska ha något bälte.... då borde jag ju lägga lite mer krut på "smycke" till håret. De hårnålar jag har nu ser ut såhär ungefär och jag hade tänkt att sätta dem på rad, inte utspritt. Men kanske jag vill ha något mer och större.... eller? och ska jag hålla mig till pärlor?


  • Skumboll
    Malin24 skrev 2011-06-16 18:54:48 följande:
    Ja det bordet ju göra. Jag börjar bli lite orolig över att när jag gjorde min "testuppsättning" så provade min frisör mest om lockar höll..och testade lite provisoriskt hur man kan fästa lockarna men den färdiga frisyren får jag se först på bröllopsdagen..alla ni andra verkar göra riktiga uppsättningar även innan..
    Nja, någon riktig frisyr gjorde inte jag heller på "testet", mer att kolla form och sådär och prata om hur jag vill ha det. Men jag ska å andra sidan ha mycket löshår i så det gick inte att göra så mycket frisyr av mitt hår som det är nu. 
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-06-16 19:22:18 följande:
    Ska du inte ha bälte så röstar jag på nåt lite större. Du kan inte införskaffa fler nålar av samma sort?

    Ni som ska sätta i löshår... Hur funkar det? Hur sätts det fast, när och vad händer sen? Hur länge håller det, måste det tas bort sen? Kan ni ha "långt" hår ett tag eller åker det bort när ni plockar ner bröllopsfrisyren?
    Mjo, det kan jag nog, men frågan är hur bra det blir med fler hårnålar i. Frågan är vad man ska ha istället, nåt sånthär?

  • Skumboll
    Miceme skrev 2011-06-16 21:16:04 följande:
    Detta var ju väldigt fint, har du tänkt att ta av slöjan sedan? Jag tyckte att den dolde mer än vad jag trodde och det var bara en enlager.
    Ja, slöjan åker av efter vigseln! Stylisten varnade mig det, att den i princip döljer hela fina frisyren men om jag tar av den efter så kanske det inte gör så mycket... och eftersom jag tar av slöjan vill jag ju ha något fint i håret. 
  • Skumboll

    Den där lite större hårgrejen var så dyr bara... Obestämd undra om denna skulle kunna funka istället?


  • Skumboll
    Miceme skrev 2011-06-16 21:24:11 följande:

    Yes det var det jag tänkte på också det är ju lite onödigt att göra sig till med smyckning av håret och lägga pengar på det om man har tänkt att dölja det.


    Vilken frisyr hade du tänkt? Kanske finns bilder men jag har inte uppdaterat mig


    Det blir en variant av denna, lite mer volym och inte så "busigt" bak. 

  • Skumboll
    tigerlily skrev 2011-06-16 21:33:48 följande:
    Det skulle absolut funka, det blir ju lite mer än några hårnålar i alla fall. Den första röstar jag på, den tycker jag var snyggast till dina smycken.

    Hur dyrt är för dyrt? Kolla här: tiaror.se/hrsmycken.htm

    Där finns några som jag tycker är jättesnygga och inte så fasligt dyra. Jag köpte hårnålar av henne inför mitt bröllop och de var superfina! Bra kontakt och snabb leverans dessutom. Kan rekommenderas!
    Tack ska kika där!
    Verkade inte vara så farliga priser...
  • Skumboll

    Vilka fina klänningar ni fått hem både Sandis och Gottblåbär!

    Zvartaliljan: Usch, jag lider så med dig! Bilden du laddade upp var ju långt ifrån bra, fanns ju inte ens en gnutta skärpa i bilden och är alla likadana är det ju katastrof. Jag förstår faktiskt inte varför man tar på sig ett sånt uppdrag när man helt uppenbarligen inte kan fotografera. Även om det tar emot att berätta för din vän så skulle jag nog gjort det ändå, är hon en riktig vän förstår hon!

  • Skumboll
    Pinkgrape skrev 2011-06-17 10:32:46 följande:
    På tal om ingenting egentligen, kan man använda helium i vanliga ballonger, eller måste det vara såna.. folieballonger? Eller vad det nu heter...
    Det ska väl funka i vanliga ballonger också vad jag läst....
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!