• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Pinkgrape skrev 2011-06-17 10:39:26 följande:
    Ah, okej :)

    Kikade på ballonger.nu och visst funkar helium till latexballonger!
  • Skumboll
    Pinkgrape skrev 2011-06-17 10:42:55 följande:
    Jamen dåså :) De är ju lite billigare, latexballongerna :)
    Haha du har ingen aning om vart man kan hitta helium?
    Latexballonger är ju finare på ett bröllop än såna folieballonger. Om du nu skulle ha det till bröllopet vill säga... 

    Helium ja.... har du kollat med järnhandeln? 
  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-06-17 10:48:39 följande:
    Åhh! Nu e jag lite upprörd igen, mailade till stället vi ska vara på och frågade om de hade koll på saker o ting eftersom de inte har haft det fram tills nu. Vissa saker har inte funkat som vi fått ringa o tjata om tex att vi inte har fått ngn faktura såna saker brukar man ju inte ringa o tjata om ? Fick då tillbaka att de har rutin på allt och att om vi vill kan hon släppa vårt bröllop och så får kocken ha det största ansvaret. Okej var det så jag skrev? NOOOOO

    Känns halvbra att ha lagt ut ca 150 tusen på ett ställe som inte ens kan skicka ut en faktura
    Du vet ju hur sur jag blir på det där stället och det där gjorde ju inte saken bättre! Jag fattar inte, blev hon putt för att ni frågade och lämnar över ansvaret till kocken? Kocken ska väl laga maten, han kan ju omöjligen hålla koll på alla praktiska detaljer när han befinner sig i köket? *lite upprörd jag också*
  • Skumboll
    Pinkgrape skrev 2011-06-17 10:50:10 följande:
    Ja, det var så jag kände också + att de är lite billigare :P hehe Vill så gärna ha i två olika rosa nyanser, vita och svarta ballonger och då blev det direkt svindyrt med de andra ballongerna.

    Järnhandeln... nej, vad är det? :P haha

    Har kollat AGA, men fick inte fram någon prisuppgift. Kollade den där sidan ballonger.nu och Teknikmagasinet. Billigast var väl Teknikmagasinet. 399kr och räcker till 30 ballonger.
    Typ Järnia eller motsvarande.... tror du brukar ha AGA som de hyr ut!
  • Skumboll

    tror DE brukar ha skulle det ju stå....

  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-06-17 11:04:42 följande:
    Nej jag vet, vi ville att hon skulle bekräfta att de fixar denna dag och det blev svaret. Som en sjuåring! Så på måndag ska vi dit får se hur stämningen är då. Nu skrev jag tillbaka att vi vill att hon e ansvarig och att det inte var så vi menade bla bla bla känns as larvigt! Skitställe skulle jag vilja säga rent spontant! Men hoppas att det blir bra och att de har koll, har svårt o se det men hon säger att de har rutin på allt men dåså har ni rutin så fixar sig allt!
    Det är ju inte ni som ska be om ursäkt tycker jag.... det är verkligen dagisfasoner från hennes sida. 
    Hoppas det känns bättre på måndag, håll mig uppdaterad!
  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-06-17 11:22:13 följande:
    Lovar! Ja jag kan bli ganska sur och min sambo är sveriges snällaste (mesig?) Han är rädd att de blir arga på oss... Man måste ju få säga om man är missnöjd med ngt det är min åsikt men men återkommer om måndag Glad
    Självklart måste man säga ifrån om det är något man är missnöjd med, speciellt om man betalar 150 lax för stället! Det är ju det som stör mig lite, de tar hutlöst betalt men servicen är verkligen under all kritik. 
    Det är inte långt kvar till ert bröllop om man förväntar sig att de åtminstone går igenom alla detaljer en/ett par veckor innan. Att hon lämnar över ansvaret till någon annan lugnar ju knappast er! Ska bli spännande att se vad de säger på måndag. 
  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-06-17 11:39:46 följande:
    Ja jag tror att kommunkation inte är deras starka sida. Ska bli spännande o se hur dagen blir...

    Ja man borde ju kunna tugga i sig utan problem, men jag misstänker att hon tycker att vi bara är två unga som har mkt åsikter (jag har knappt haft några åsikter) Men det är bara en k'nsla inget som jag fått bekräftat. De kanske fixar allt utan problem men det är tråkigt att man ska behöva tänka på sånt här två veckor före.
    Men allvarligt, ni är ju inga barnrumpor på 18 år!  
  • Skumboll

    Usch vad tråkigt med så oengagerade tärnor! De kan väl iaf finnas där som bollplank även om man inte kan ses stup i kvarten. 
    Emma: Kanske inte så smart att fråga kompisen som just blivit sjukskriven, kanske du har någon mer som är pålitlig och vill ställa upp?

    Inser att jag verkligen inte ska klaga, varken på tärna eller på restaurangen där vi ska vara. 

  • Skumboll

    Woho, mitt paket som fastnade i tullen är nu i stockholm.  

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!