• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    sandis1977 skrev 2011-07-12 15:57:52 följande:
    Ok, ursäkta det missade jag! Förstår såklart tillfullo att du inte vill skriva vad som hänta här!
    Ska inte lägga mig i men hoppas att du kommer ur det och kan leva som innan.
    Nej nej nej, det var inte så jag menade. Tror inte jag har skrivit om det här, ingen fara. Skrattande Det är bara skönt att ni lägger er i, annars hade jag inte skrivit nåt från början. Och det är så sällan jag får ventilera allt det här!

    Att jag skrev "fast" i början var inte som att jag hade tjatat om det här förut utan snarare att det är ett mysterium för mig att det "hänger" sig kvar.
    Red skrev 2011-07-12 15:48:38 följande:
     Är det bara kyrkbiten du oroar dig för, när du står så mycket i centrum? Eller är det hela bröllopet och festen också?
    Mmm. Jo, egentligen är det mest kyrkbiten som är det värsta. För på festen, i slottet, är det ju stora ytor (även ytor som är avstängda som inte gästerna har tillgång till) och dit kan jag ta mig tillflykt om det skulle behövas. Och även om allas ögon kommer va på mig hela kvällen, även efter kyrkan, så kan jag ju alltid smita på festen. Även om det märkt att jag går min väg så är det ingen som skulle ifrågasätta det. Men i kyrkan MÅSTE jag ju stå still och göra precis som jag ska under hela vigseln, då har jag inget val. Det är där skon klämmer. Det var därför jag föreslog för sambon att ha vigseln med våra familjer och sen sammanstråla med de andra.
  • 1700tal
    bruden skrev 2011-07-12 16:01:41 följande:
    Åhhh jag vill ha min klänning NU! Hoppas att den skickas imorrn som utlovat... VILL HA!!!
    Hoppas hoppas!
    Callie skrev 2011-07-12 16:13:38 följande:
    1700tal: Spetsklänningen ser fantastisk ut! Hoppas den sitter som en smäck också Skrattande. Jag röstar helt klart på denna! Fast sidenklänningen var också underbar, jösses vilket svårt val du kommer få!

    Våra mått var verkligen lika, fast jag upplever dig som ganska lång på bilderna du visat tidigare, minst 1,75. Stämmer det? Skrattande
    . Tur att maken är lång Solig.


    Ok, rösten noterad! Japp, det stämmer precis, 175 cm är jag! Glad

    Men omg, ska du GÅ i de där?? Asså, gå? Inte bara stå still och se fin ut?? Förvånad Även på kvällen? Är mäkta imponerad i så fall...
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-07-12 16:34:57 följande:
    Så nu är jag hemma:) hade tyvärr sönder min dator innan vi åkte så skriver från mobilen ( jobbigt) så återkommer när vi fått igång gamla datorn eller köpt ny! Skumboll inboxa mig om du vill ha paraplyet så jag inte missar:)
    Heeej, vad kul att du är hemma! Hoppas ni hade det super? Ah, trasig dator.. Du med...
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-07-12 16:47:10 följande:
    1700: ja det var bra berättar mer sen. Ja jag lyfte datorn i skärmen så den sprack dagen innan vi åkte. Så skärmen är svart eller helt förstörd... Jag var halv populär :/
    Mäh! Typiskt. Här är det oxå skärmen som är paj. Och idag ringde datanörden på verkstan och sa att han inte får tag i en ny skärm, vi har tydligen en väldigt flaschig och ovanlig modell... Och så ringde han dell och orginalskärmen från dem kostar 3000 kr + moms. Förvånad What?? Så jag är oxå halvpoppis...
    Skumboll skrev 2011-07-12 16:56:05 följande:
    Efter typ 20 vändor i solariet börjar jag äntligen bli yyyyyyyyttepyttebrun. Eller, snarare att den rosa färgen (min vanliga hudfärg alltså för jag har inte bränt mig i solariet!) inte är lika markant längre, haha. Tur jag har några veckor kvar så jag hinner bättra på det hela lite till, himla skönt att få en liten stund för sig själv på kvällen.
    Jobba, jobba.... Cool 
    Callie skrev 2011-07-12 16:57:52 följande:
    Haha, ja det var väldigt bra gissat av mig då Skrattande. Själv är jag 1,69.

    Jag hoppas jag kan gå i skorna, använder sällan klackar men har ett par med 7 cm hemma och de fungerar bra. Och jag tänker att är det 2 cm platå så blir klackarna som 8 cm. Jag kanske bara är optimistisk Solig.
    Hehe, ja liiiite optimistiskt låter det. I mina öron iaf, men så är jag ju 175 som sagt och går inte i klackar som är högre än typ 4 cm!
    Callie skrev 2011-07-12 17:11:18 följande:
    Oj, oj, oj, väntar på bilder på klänningen nu av husvakten. Hon är lika lång som mig och säger att när hon håller upp klänningen mot sig går den till marken?! What? Den skulle ju vara i tealängd!
    Aj då... Obestämd
  • 1700tal

    Eller måla över hennes ansikte i nåt program, paint eller annat om du inte kommer på hur man beskär...

    Oj, jordbävning?

  • 1700tal

    Callie - klänningen ser ju fin ut men ser ut att behöva en underkjol. Jag gillar ju ringar för rörelsefrihetens skull. Den behöver ju inte va vidare för det..

  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-07-12 18:51:58 följande:
    Joru, får nog bo i detdär solariet om jag ska bli brun. Jag vägrar lixom va kritvit på bröllopet, det går bara inte!
    Lida pin du och allt det där vettu! Klart man vill ha lite färg... Cool
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-07-12 19:46:21 följande:
    Får jag ingen färg visar jag inga bilder sen!
    Då jäklar får du brassa på för bilder ska vi ha!!
  • 1700tal
    Pinkgrape skrev 2011-07-12 21:01:09 följande:
    Själva grejen med den klänningen var ju att slippa underkjol och sånt för att den skulle vara väldigt bekväm att dansa i :)
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Amejuli skrev 2011-07-12 21:27:04 följande:
    Ja men precis så tänkte jag med! Man vill ju kunna svänga sina lurviga utan att få värmeslag liksom  
    Fast där måste jag ju bara inflika att det blir ju luftigare och svalare mellan benen MED en underkjol... Det räcker ju med en ring i den så blir det superbra svängrum därunder!
  • 1700tal

    Fröken Söt - WOW, testklänningen ser fantastisk ut! Tror din klänning kommer bli super, ringningen har så fin form och så den snea höftlinjen - TUPPEN UPP! Skrattande Har du en bild på orginalen du kan visa igen?

    DD - Jo, det kommer va bra att prata med prästen om det här innan. Och finns det nån som brukar klara att avdramatisera kyrkliga handlingar så är det ju prästerna. På ett bra sätt menar jag. Minns när de intervjuade ärkebiskopen innan kronprinssans bröllop om hur de gör ifall nån i brudparet skulle bli svimfärdig, yr eller så. Han bara ryckte på axlarna och sa att då får de plocka fram en stol, inget märkvärdigt! Hade vi gift oss i Vadstena så hade vi fått min skolpräst som berättade för oss om sin egen panikångest i början av dennes tjänstgöring. När jag pluggade där visste jag inte vad det var men det kändes bra att kanske vigas av en präst som visste precis vad det var. Å andra sidan och vid närmre eftertanke tror jag de flesta präster fattar och är förstående. Så det ska nog gå bra. Obestämd

    Och Pinkgrape - vad skönt att det löste sig med solisten!! Det blev ju rejäl skillnad i priset och så får ni er a 3 sånger. Skrattande

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!