• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Humlan, kan inte fatta att du orkar sy alla dessa stolsöverdrag! Förvånad Du har ju hållt på med dem i en evighet!

  • 1700tal
    Amejuli skrev 2011-07-13 09:41:11 följande:
    Ja det håller jag absoult med om , om det hade gällt en lång klänning. Oc det har jag också till min långa. Men det här gäller ju en kort "dansklänning" och då tror jag inte att en ring blir så snyggt. Så jag tänker att mindre och lättare i det fallet borde vara bättre!
    Hm, blandade nog ihop dig med callie kom jag på. Hon som beställde samma klänning som pinki fast fick den lång... Hursom, jo, en kort klänning är nog inte lika farligt. Kanske inte ens finns korta underkjolar med ringar? Har jag inte tänkt på.. Drömmer
  • 1700tal

    Nu har jag varit ute och sprungit. Igen!! Cool Känner mig vansinnigt duktig...

    Och vad ni skriver... Skrattande


    Amejuli skrev 2011-07-13 09:56:12 följande:
    Hur ser din sidanklänning ut som flera jämför din nya spetsklänning med? Blev så nyfiken!!

    Nu sitter jag vid fel dator men alla mina klänningar finns i mitt galleri under "klänningen". Den i siden är den som är megastor och fluffig och med långt släp. Den är mörkare än de andra, mer champagne.


    Malin24 skrev 2011-07-13 11:19:19 följande:
    En liten fråga helt utanför kinaklänningar.. vart ska ni på bröllopsresa? Har ni bokat ngn? Vi har börjat kolla runt men det finns ju så många fantastiska platser man vill seGlad

    och 1700-tal, håller verkligen tummarna för dig att du vågar och klarar att flyga..för visst skrev du att det var nästan din största skräck efter bröllopet..

    Det beror på vad sambon har för jobb då, han kommer va pecis nyexad när vi gifter oss. Om han har svårt att få ledigt så blir det troligen en weekend i Barcelona. Om vi får som vi vill och har några veckor efter så bilar vi nog runt i Toskana eller Provance, bor på vingårdar osv.

    Ja, måste lära mig flyga igen, jag vägrar att låta det styra mig. Skrikandes Nu ska vi till malta igen i höst men då har jag sambon med mig, då går det nog lättare..

  • 1700tal
    MariaAlinde skrev 2011-07-13 14:16:02 följande:

    Jag såg på tråden att många har beställt klänningar från andra sidor, bl a Milanoo, så tänkte att det kunde vara kul att lägga ut bilder på resultatet från en beställning hos Corals Bridal.


    Vad kul att höra om nån som beställt därifrån! Skrattande Men har du några bilder på själva resultatet? På den faktiska klänningen? Skulle va jättekul att se!
  • 1700tal
    MariaAlinde skrev 2011-07-13 15:09:02 följande:
    Det är den faktiska klänningen som de fotat och lagt ut på sin hemsida. Det är bättre ljus och återgivning på deras bilder än de jag har tagit själv här hemma. Den bild jag beställde ifrån är en bild på "Nicolette" från Maggie Sottero.
    Fast den bilden har väl funnits på deras hemsida länge?? Förvånad
    Sommarbrud skrev 2011-07-13 14:57:52 följande:
    1700; vad är det jag läser har du börjat springa ?
    Haha, ja, helt galet!!
  • 1700tal
    1700tal skrev 2011-07-13 15:29:58 följande:
    Fast den bilden har väl funnits på deras hemsida länge?
    Nu ser jag att den ligger nästan först på deras sida, måste blandat ihop den med nån som var lik. Skrattande Hursom, så är den fantastiskt vacker!! Precis i min smak oxå.. Drömmer Jag har en favvo därifrån som legat i min bildmapp länge. Och de verkar ju sy mkt bra. Hur lång leveranstid var det?
  • 1700tal

    Titta de har min klänning uppsydd oxå!!

  • 1700tal

    OMG, hur cool vore inte denna som partyklänning på kvällen till min svartvita (se typ ovan...)?? Jan som inte skulle svida om ju.... Drömmer Men det här var nog den sötaste klänning jag sett!

  • 1700tal
    MariaAlinde skrev 2011-07-13 16:02:51 följande:
    Generellt tycker jag att deras "real samples" verkar välsydda och ambitiösa då man tittar på sajten! Kjolen på din klänning är ljuvlig! Den ser härligt luftig och lätt ut, är det spets blandat med tyll? Eller organza? Det verkar som att de på Corals bridal är duktiga på spets, har läst positiva kommentarer på amerikanska forum om just spetsen från Corals och deras spetsklänningar ser onekligen fina ut, dock svårt att veta hur det ser ut på nära håll. Hur ser din spets ut på nära håll? Jag beställde på rush hour för att hinna göra eventuella justeringar inför bröllopet som är i början av augusti (nedräkning nu alltså ). Jag räknade med att det skulle ta cirka 3-5 veckor men klänningen var framme på lite drygt 2 veckor, så väldigt snabbt med andra ord!!! När gifter du dig? Behövde du justera din klänning?
    Asså, nu har jag inte beställd den svartvita blue by enzoaniklänningen ovan från coral utan från Milly Bridal men det kanske du hade noterat? Jag bara såg att de hade samma modell färdiguppsydd hos corals. Milly har inte den uppsydd så de skickar bilder till mig hela tiden under processen. Sist hade den kommit så här långt men det är en del moment kvar. Så jag har den inte hemma än med andra ord. Överdelen är satin 395 med spets över. Kjolen är satin underst och sen tyll. Jag såg att Corals hade använt tunn organza istället men jag tror faktiskt det här blir bättre. Ja, spetsen från coral såg onekligen fin ut, på alla spetsklänningar! Milly är oxå bra på spets men den enda klänning jag fått från milly med spets, sprättade jag bort. Spetsen var överöst med paljetter och skit, vilket jag inte hade tänkt... Men den här nedan blir bättre, spetsen är tät och slät utan bling.

    Jag har inte behövt justera några klänningar, har beställt alla med snörning (du kan se dem i mitt galleri) och milly syr exakt. Men gifter mig inte förrän 2012 så jag har tid att välja och vraka (=vela)...


    MariaAlinde skrev 2011-07-13 16:08:48 följande:
    1700: Den lilla partyklänningen i vitt med lite svart matchar ju helt galet bra brudklänningen, till och med tyget är ju liknande. Vill du ha en partyklänning och att den ska "hänga samman" med brudklänningen i stil och tema vilket kan vara klokt så kör säger jag! Kan bli en rolig grej att svida om till en mindre variant av den man burit under dagen!
    Eller hur!! Visst skulle den passa perfekt?? Förvånad Jag har övervägt det här med att ha en partyklänning förut och isf ville jag ha en som ser ut som en "modifierad" version av den första klänningen. Alltså inte en "annan" klänning, utan en mindre version av samma. Men så valde jag bort det... Men så dök denna upp! Och sen kommer man ju inte ifrån att vi gifter oss i aug och risken finns ju att man dör av värmeslag i den andra senare på kvällen... Dessutom har jag tänkt lite att vi ska kunna ha lite mer fest och kul med våra kompisar på kvällen efter alla "gamlingar" Flört har åkt hem. Och DÅ skulle det va perfekt att svida om till denna!! Dessutom är jag HELT såld på enaxlat! Om du ser i mitt galleri så är majoriteten med en axel.. (även den sista volangklänningen fast jag stoppat ner den i klänningen på bilden... Så den här känns ju sjuuukt mitt i prick!! Aaaah, blir alldeles till mig nu, måste nästan ha den...
  • 1700tal
    bruden skrev 2011-07-13 16:06:15 följande:
    WEIII!!! Senast fredag skickas min klänning och underkjol!! Jag är som ett barn som längtar till julafton
    Kommer bilder på den innan den skickas så när jag fått dem petar jag in dem så får ni kika
    Bröllopsresan är också spikad. Vi åker tillbaka till underbara Skottland nästa år. Ohhhh, bara älskar det!! Skulle kunna bosätta mig där direkt  
    Ååh, vad kul!!! Hoppas den skyndar sig hem!!

    Och vad skoj att ni ska till skottland, det var ju där jag var bosatt under ett antal år! Det var det pendlandet med flyg jag gjorde som jag skrev om häromsidan! Älskar det oxå och vi hoppas de skotska gästerna kommer när vi gifter oss! Skrattande
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!