• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Idag ska sambons jackett komma förresten!! Skrattande Guuud, så spännande! Och igår köpte jag ett par brudskor från dansshoppen. Har spanat in dem länge och tänkt köpa dem lite senare. Men så hade de lagt ut massa skor på rea (dock ej mina) så jag fick intrycket att de ska byta sortiment så jag slog till. Ville inte riskera att de tog slut. Så skedde med det första paret jag utsett, vita karaktärsskor i skinn.

  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-07-18 10:48:55 följande:
    Å vad roligt! Vill ju ha bild på både skor och jackett sen!
    Skorna kan jag ju visa så länge. Inte de mest raffinerande skor men det viktigaste är att de är gjorda för att gå och dansa i i timmar. Får skoskav i ALLT!

    Diamant Emily vit siden 4,2 cm klack
    Pinkgrape skrev 2011-07-18 11:02:57 följande:
    Inte bara valsen, utan bordsplacering, det behöver jag också hjälp med!
    Eller rättare sagt placeringskorten, tips någon?
    Jag har ingen aning om vad eller hur vi ska ha. Gärna billiga alternativ ;P
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Hm, vals... Finns ju hur mkt som helst. Ska det va klassiskt eller en modern låt med text? Om det ska va en klassiskt vals så sök på Strauss valser, de är ju gjorda för socitetsvalsande och är lätta att dansa till.

    Placeringskorten.. Kan ni inte köpa färgat papper som matchar färgtemat och vika dem så de står själva? Det måste ju va det absolut billigaste iaf?
  • 1700tal
    Minuz skrev 2011-07-18 14:17:54 följande:
    Idag ringde telefonen vid tolv, hej! jag har ett paket till dig, jag är där om ca 30-40 min.......... Men precis innan han kom så kom svärisarna......... Men nu har de åkt och jag har rivit upp paketet............

    Vet ni vad det var??????

    MIN KLÄNNING!!!!!!!!!!!! Och jag som inte ens visste att den var skickad......
    ÅH!! BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILDER!!! Tungan ute
  • 1700tal
    Minuz skrev 2011-07-18 14:28:59 följande:
    Bilderna är ju inte de bästa, men jag är nöjd med klänningen. Tror inte gubben vill se klänningen eftersom han inte haft tid att titta på den på datorn och nu hade han inte heller tid att hjälpa till *S*
    Så med andra ord är den knappt snörad och precis uppackad. Men ska se om jag kan få skvallra för någon som kan hjälpa mig bättre. Men vad tycker ni????
    Javisst ja, det var ju den fina fluffiga med lila på! Den ser jättefin ut, lite strykning på det så... Flört Har du underkjol på dig på de bilderna?
  • 1700tal
    Minuz skrev 2011-07-18 14:53:50 följande:


    Har denna underkjol på bilderna. Men det känns som att jag skulle behöva någon annan så jag får mer fluff.....
    Förslag?
    Hmm, fluffigare och bredare underkjol än dessa (har oxå en sån) finns väl knappt... Men tror du inte klänningen blir betydligt fluffigare när du strukit den?
  • 1700tal
    Minuz skrev 2011-07-18 15:01:39 följande:
    Min klänning kostade ju endast 1010 kr inkl frakt. Billigt för denna. Men ska ändra smycket till ett annat.
    Jag tyckte smycket var jättefint! Skrattande För du menar det på skärpet va? Och klänningen är helt i min smak, älskar ju oxå fluff! Och vecken över bysten, det är så fint...
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-07-18 17:24:30 följande:
    Sådär ja, vigsel och festprogram är nu nästan klara! Såhär vart det! Jättefin klänning Minuz, kul att du är nöjd!!
    Inte klokt vad du är duktig!!! Det är ju supersnygga, du skulle verkligen kunna ha en framtid inom kortdesign!
  • 1700tal

    Nu har sambons jackett kommit!!! Trodde inte den kom, postbilen åkte förbi när jag var hemma. Men visade sig att han lämnat den till grannnen. Och hon kom just och plingade på, glad i hågen och i tron att det var min sista klänning (hon har stenkoll på allt, sån by bor vi i! ). Hon kunde inte begripa hur de kunde få in en fluffig klänning i typ ett... brev. Men det var förstås jacketten!

    Nu väntar jag bara hem sambon från fotbollsträningen för provning! Byxorna ser ganska stora ut...

  • 1700tal

    Nu kommer snart bilder! Han provar för fullt!


    B2B skrev 2011-07-19 20:11:49 följande:
    Hej på er!

    Jag har kollat en del tråden, och måste säga att det är vackra klänningar!

    Är det någon av dem ni köpt av som syr in flera lager tyg i kjolen? Har bara sett en "kinaklänning" IRL och där var det bara ett lager... Jag tycker personligen att det är lättare att få det snyggt om kjolen är "byggd" i flera lager. (använder ju självklart krinolin ändå)

     Vore tacksam för tips!

    Grattis till alla fina klännigar!

    I mina är klänningarna är kjolarna fodrade. Överdelen är i 5 lager tyg. Tror sånt varierar med priset. Jag var petig med sånt när jag valde tillverkare för sånt är viktigt för mig liksom tygkvalité osv eftersom jag själv syr mkt.

  • 1700tal

    Nu kommer bilder!! Byxorna var galet stora (hänger på höften och ser därför långa ut men det är de inte) men annars är det bara små detaljer som behöver ändras. Byxorna behöver läggas ner lite bland annat. Men ändringar ingår ju i priset så det är bara att lämna in den till närmaste skräddare. Sen är jag inte helt förtjust i jackettens skärning måste jag erkänna, varken jackettens eller sambons fel... Hm..



Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!