• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-07-06 11:12:34 följande:
    HAHAHA, tack det var ju snällt sagt men har rätt mkt som pyser ut på olika ställen. Men jag väljer väl att visa de bilder där det inte syns. Fast mitt extrahull gör i och för sig inte gör så mkt med såna stabila klänningar jag har, de suger in åt alla håll och kanter!

    Och på tal om det så ska jag nu ge mig ut på en löprunda (jo, ni läste rätt) i skogen med vovven. Noterade nämligen att 3 kg (!) har smugit sig in på kroppen under 1 veckas tid (med födelsedagstårtor x 2, massa kakor och läsk). Men ändå - hur fan gick det till, är det ens fysiskt möjligt?? Förvånad Grr... Är så irriterande att det tar flera mån att gå ner några kilon och vips, upp på en vecka. Riktigt sur blev jag faktiskt, så otacksamt.
    Nämen precis, har man såna stabila klänningar med skenor behöver man ingen kroppsstrumpa, den gör lixom varken till eller från då. Annat är det ju om man har en sån klänning som jag där minsta lilla skavank syns!

    Wow, 3 kg var inte dåligt! Man undrar ju hur kroppen är funtatd! 
    bettanR skrev 2011-07-06 11:25:19 följande:
    Hallo brudar... Har bara missat de senaste 600 sidorna eller så. Men så här är läget.. Jag beställde en klänning av Bella Zhang  på millybridal.com för 2 veckor sedan, och betalade den via PayPal den 20/6. Sen den dagen har jag inte hört ett enda ord från henne! Innan har hon alltid svarat på mail efter 1 max 2 dagar och nu har jag mailat 4 gånger sen jag betalade men inte hört något. 

    Jag vet att jag kan starta ett ärende hos PayPal och kräva pengarna tillbaka inom 45 dagar, men grejen är ju att jag vill ju bara ha min klänning..! Jag hinner ju inte det och att beställa en ny från någon annan.... Ni är ju flera som har beställd av millybridal innan, så varför skulle dom nu blåsa mig?

    Råd någon?
    Har du testat att chatta med dem?
  • Skumboll
    bettanR skrev 2011-07-06 11:49:12 följande:
    Nej har aldrig chattat med dom bara mailat eftersom det alltid funkat bra hittills. Nu när du sa det gick jag ut på en gång o försöker chatta med dom nu, vi får väl se hur det går..
    Det var det absolut bästa sättet att få kontakt med dem, att maila var segt och man fick aldrig några svar!
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-06 13:10:46 följande:
    Ja, jag fattar ingenting, fick en smärre chock när jag ställde mig på vågen i godan ro! Hmm.. Undrar om det kan ha att göra med ens månadscykel och sånt, nån som vet om sånt är möjligt? Mkt möjligt att det titt som tätt men utan att jag märker det...

    Men nu har jag sprungit färdigt, åååh vad brutalt! Hatar att springa av hela mitt hjärta, not for me lixom... Långa snabba promenader är helt ok men tänkte jag skulle bränna lite extra. Men FY vad tråkigt och jobbigt! Skrikandes Men jag sprang iaf 2,5 km utan paus, förvånande nog för jag springer aldrig. Skrattande
    Det är nog inte helt omöjligt faktiskt... man sväller ju under de perioderna så det vore väl inte helt otroligt att man går upp i vikt också. 

    Duktig du är!!
    Själv har jag bakat frallor och lär gå upp ännu mer i vikt...
  • Skumboll
    S2011 skrev 2011-07-07 20:12:06 följande:
    kära, söta ni i den här allsmäktiga tråden.
    hur i hela friden avskrynklar jag min klänning?
    jag är livrädd att förstöra den!

    kanske borde leta reda på nån i Skövde som gör sånt för en hyfsad peng.... eller kan man göra det någotsånär riskfritt själv?

    jag har precis kommit på att den är full i skrynklor och om jag ger mig på den själv och förstör den så är jag ju körd. bröllopet är om tre veckor och då är det ju alldeles för sent att hitta nån ny (med tanke på att min budget är på minus...) 
    Går säkert att stryka på låg värme och med handduk emellan. Eller testa att hänga den i badrummet och sätt på duschen, ångan tar bort skrynklor men kanske inte funkar om det är jättemycket!
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-08 09:51:22 följande:
    Och Madonnan - skulle tro att tyllen kommer vara megafluffig som den är. Ser så fram emot att se hur din blir för jag gillar den skarpt!

    Och alla ni andra - kan ni oxå anmäla det kinesiska inlägget ovan som spam. Jag har redan gjort det. Den röda handen vid varje inlägg...
    Har redan gjort det, flera inlägg i olika trådar dessutom! klickar man på länken i inlägget lär väl datorn sprängas i luften, haha!
  • Skumboll
    Pinkgrape skrev 2011-07-08 09:55:24 följande:
    Skumboll skrev 2011-07-08 09:53:08 följande:
    Har redan gjort det, flera inlägg i olika trådar dessutom! klickar man på länken i inlägget lär väl datorn sprängas i luften, haha!
    Även jag har redan gjort det, också i flera trådar. Har dock kikat vad det är och det är fina vinterkläder :P Min dator är fortfarande hel dessutom ;P
    Haha, bra, då behöver jag inte vara orolig längre. Inte för att jag behöver klicka på länken nu när du berättat men ändå.
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-08 10:01:55 följande:
    Jaså, har de invaderat hela BT? Det har jag inte sett, håller mig här idag. Där det är lugnt och skönt och jag kan lukta på blommorna... {#emotions_dlg.flower}
    Går ju hätskt till i en del andra trådar så jag förstår dig, här är vi ju iaf snälla mot varandra.
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-08 10:17:04 följande:
    Mmm. Mkt dålig stämning just nu faktiskt. Trist när det blir så...
    Man har god lust att bojkotta bt ibland.... 
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-08 10:42:17 följande:
    Ja, ibland funderar jag över vad man gör kvar här än liksom... Har inget behov av bt längre som man hade i början och var novis på hur bröllop överhuvudtaget går till bakom kulisserna. Men nu har jag rätt bra koll, så varför är jag kvar?
    För att du inte klarar dig utan oss förståss!!!  Cool
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-08 10:54:57 följande:
    Det kaaaan va så faktiskt!! {#emotions_dlg.flower}
    Solig
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!