• Sessan67

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Pinkgrape skrev 2011-06-29 19:04:28 följande:
    Nu har jag fått svar att de skickar en ny klänning och att jag inte behöver skicka tillbaka den jag redan fått. De vill dock att jag betalar expressfrakten på den nya klänningen och det är tydligen 99 dollar. Är jag snål om jag inte vill betala så mycket för att få rätt klänning?
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Jag tycker INTE att du ska behöva betala någon kostnad alls, när det så solklart är DE som klantat sig rejält!
  • Sessan67
    B2B skrev 2011-07-19 20:11:49 följande:
    Hej på er!

    Jag har kollat en del tråden, och måste säga att det är vackra klänningar!

    Är det någon av dem ni köpt av som syr in flera lager tyg i kjolen? Har bara sett en "kinaklänning" IRL och där var det bara ett lager... Jag tycker personligen att det är lättare att få det snyggt om kjolen är "byggd" i flera lager. (använder ju självklart krinolin ändå)

     Vore tacksam för tips!

    Grattis till alla fina klännigar!
    Hejsan, ja visst finns det många fina klänningar här! Jag har beställt en kort klänning från MyLovBridal, som jag är jättenöjd med :) Den har 4 lager tyll och ett lager satin i kjolen. Blir fin vidd i den!
  • Sessan67
    Agape skrev 2011-07-19 20:48:26 följande:
    Hej på er igen! Hinner ju knappt vara inne här, mina dagar innehåller mest jobb och på kvällen sitter jag mest och bröllopysslar... Hur som helst fick ett trevligt mail idag, att min klänning har skickats med DHL tänkte höra om någon här vet hur det brukar fungera, jag har uppgett hem adressen som leveransadress så jag antar att de levererar till dörren?! Men vad gör de om man inte är hemma (jobbar ju hela dagarna...)?
    Hade samma problem. DHL levererade bara mellan 8 och 17.

    Första gången de var här var jag förstås inte hemma. De la en lapp i brevlådan, som hade en fullmakt på baksidan. Man kunde sedan välja vilken dag man ville att de skulle komma igen (på nätet) och tills dess tejpa upp fullmakten synlig utanför dörren. Då kunde de lämna paketet trots att man inte var hemma. Jag bad dem lägga det på ett ställe på baksidan av huset.
  • Sessan67
    bruden skrev 2011-07-26 21:06:14 följande:
    Jag får ofta försändelser via DHL och de ringer alltid dagen före för att kontrollera att nån är hemma. De FÅR INTE lämna ut paket utan fullmakt. Gör de så gör de fel. Kunden ska alltid kvittera ut försändelsen. Det är DHL's policy.
    Hos mig ringer de aldrig före, de bara åker dit och är man inte hemma får man en lapp i brevlådan. Jag pratade med DHL och ville att de skulle ringa innan nästa gång men enligt den på kundtjänst jag pratade med så gjorde de inte så - det gick inte att få dem att ringa- - konstigt tycker jag! Måste ju bli en massa onödiga turer eftersom de dessutom bara leverarade mellan 8 och 17 på vardagar, då de flesta är på jobbet. Blev tvungen att fylla i en fullmakt och låta dem lämna paketet utanför.
  • Sessan67

    Hejsan.

    Har varit lite osynlig i tråden ett bra tag nu, men läser mycket av det ni skriver.

    Är deppigt värre här idag - skulle ha gift mig med min flickvän imorgon, men för ca en månad sen bestämde vi oss för att skjuta upp vigseln tills i maj 2012. Vi gör det för att några personer i vår närhet tyvärr har väldigt svårt att acceptera vårt förhållande och det känns fel att gifta oss i den situationen. Nu hoppas vi på att vi under tiden fram till maj ska lyckas övertyga våra nära och kära om att det vi känner för varandra inte är en tillfällig nyck (40-årskris, enligt vissa) som kommer att gå över. Vi älskar verkligen varandra och för oss känns det såååååååååååå rätt -finns inte någon som helst tvekan om att det här är det rätta!

    Vet inte riktigt hur jag ska klara dagen imorgon, som jag tills för en månad sedan trodde skulle bli min bröllopsdag! Har aldrig tidigare velat gifta mig tidigar trots ett väldigt långvarigt samboförhållande och tre barn - och nu när jag hittat mitt livs kärlek, så råkade det vara en tjej - vilket tydligen är otroligt svårt för en del att acceptera.

    Vet ju att flera av er ska gifta er imorgon och önskar så mycket att jag vara en av er! Känns som något av självplågeri att inte kunna hålla mig borta från den här tråden, men gillar den verkligen och får försöka se det positiva i det hela - vår vigsel kommer att kännas så mycket bättre om vi får med oss våra närmaste - och jag kan hänga kvar i tråden ett bra tag till Flört

    Såg att Callie äntligen fått prova och är nöjd med sin klänning från mylovebridal - kul - samma klänning (fast min är kortare) som jag förhoppningsvis ska få gifta mig i!

    Pink, ser fram emot bilder från ditt bröllop, och förstås festen när du har på dig "vår" klänning!

    Oj - blev ett långt inlägg det här, men behövde skriva av mig!

  • Sessan67
    1700tal skrev 2011-08-05 20:21:14 följande:

    Nej men Sessan.... Gråter Vad ska man säga? Varför gör man så, varför accepterar inte folk människors val i livet? Blir både ledsen, frustrerad och skitförbannad när jag läser vad du skriver.. Hur kan man tolka ett bröllop som en 40-årskris??? Den har jag aldrig hört förr, tvärtom snarare - "varför gifter sig folk inte när de har barn och är 40?" eller "varför gifter de sig som är så unga?". Fattar noll...

    Jag förstår att du är jätteledsen att era nära och kära inte stöttar er, särskilt som kände er tvungna att göra nåt så drastiskt som att ställa in hela bröllopet! Jag förstår hur du måste känna, känslan av att vara otillräcklig i andras ögon men ända veta att man har rättigheten att vara den man är. Men på sista åren har åtminstone jag utrustat mig med en jävlaranamma som jag aldrig haft innan. Så hade jag varit du hade vi nog helt sonika åkt till annan ort och gift oss en då! Kanske tom skickat ett "**ck you too"-kort till de som förtjänade det! Ni har inte övervägt att gifta er ändå? Men tillsammans med de som förtjänar att stå på gästlistan, skippa resten?


    Tack 1700-tal! Tyvärr är två av de tre personer som har svårt att acceptera vår kärlek så pass viktiga för oss att det inte känns bra att ha vigseln utan dem, vi hoppas på att lite mer tid ska lösa det så att de kan vara med utan att dra ned stämningen. Om de inte ändrat sig tills i maj så gifter vi oss i vilket fall som helst - vi är helt överrens om att INTE skjuta upp det en andra gång!

    Om en vecka åker vi på en veckas semester, som var tänkt att bli en bröllopsresa - och är HELT inställda på att ha en underbar vecka tillsammans - bara vi två Solig Trots det känns just helgen väldigt tung nu - blev ju inte riktigt som vi tänkt oss Gråter Är dock inte den som ger upp så jag vet att vi KOMMER att gifta oss (även om det blir nio månader senare än planerat)  och leva restan av livet tillsammmans!
  • Sessan67
    Sommarbrud skrev 2011-08-05 21:43:45 följande:
    Sessan : men vad e det jag läser ? Blir så trött på människor! Men ny får ni ha en toppen resa och intr låts några förstöra.O i maj ska ni visa alla hur ett bröllop ska vara ! Åh nu är jag riktigt upprörd. Stavfel blir det också massa extra från skit telefonen ! Men tänk inte så mkt på det svårt men några få ska inte förstöra!
    Tack för din uppmuntran och välkommen tillbaka till tråden sommarbrud! Jadå i maj blir det bröllop - vad än omgivningen tycker Hjärta
  • Sessan67
    Callie skrev 2011-08-12 08:25:42 följande:
    Och jag har min stora dag idag Solig.
    Hoppas att du får en underbara dag {#emotions_dlg.flower}
  • Sessan67

    Lycka till Skumboll och Pink - och alla andra som gifter sig imorgon! Ser fram emot att se på alla fina bilder som ni självklart kommer att ha lagt in här tills jag och min älskling kommer hem från vår kärlekssemester om en dryg vecka Solig

  • Sessan67
    Pinkgrape skrev 2011-08-25 09:50:21 följande:
    Oh, på tal om jul och nyår..

    Om allt går enligt planerna (ta i trä), så blir vi ytterligare en medlem i familjen i december! ;D
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Grattis {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!