• tigerlily

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    sasssyy skrev 2011-06-15 12:28:30 följande:
    Tigerlilly.... har du någon orsak till ditt nickname? Att jag undrar är för att mitt bonusbarn-barn faktiskt HETER just Tigerlilly
    Den enda orsaken är att mina favoritblommor är tigerliljor, eller alla sorters liljor egentligen. Och så är jag född i tigerns år. Det är ett jättefint namn! Men själv heter jag nåt helt annat...
  • tigerlily
    Sommarbrud skrev 2011-06-15 12:30:20 följande:
    BILDER!!! NUUUUUUUUUUU
    1700tal skrev 2011-06-15 12:32:43 följande:
    Nej men galna människa, gifte du dig nu i lördags??! Förvånad {#emotions_dlg.flower} Skrattande Skål

    Bilder, bilder, bilder omedelbums!!! Hur många som helst vill vi se!
    Ha ha ha ha! Lugna er, det kommer strax.
    Skumboll skrev 2011-06-15 12:31:17 följande:
    Men GRATTIS! Klart vi vill se bilder nu! 
    (vad var det för fel med blommorna?)
    www.brollopstorget.se/Forum-1-24/m3979467.html
  • tigerlily

    Okej, här kommer lite bilder. Ursäkta alla fåniga fyrkanter, men jag vill inte outa nån som inte har gett sitt samtycke.



  • tigerlily

    Oj, råkade posta för tidigt. Här kommer några till.




  • tigerlily

    Tack så mycket!

    Nu har lillkillen vaknat. Får återkomma senare.

  • tigerlily
    Minuz skrev 2011-06-12 00:45:53 följande:
    Vem var det som länkade till en säljare på Ebay häromdagen? Det var en sida med kostymer till barn. Orkar inte leta igenom alla sidor, så SNÄLLA kan du länka igen????
    Hej!

    Såg nyss detta. Det var nog jag som länkade. Vi köpte en kostym till lillkillen på ebay
    för ynka 300 kr, 400 med frakt. Super, superfin! Han stal showen på bröllopet, alla talade om hur bedårande han var.

    Här kommer länken: cgi.ebay.co.uk/NEW-BOYS-PAGE-BOY-GREY-TAIL-TAILS-SUIT-AGE-18-24-MONTHS-/400221400437&hash=item5d2f0ded75

    Vår son är 15 månader, men vi köpte stl 9-12 månader, eftersom de är stora i storleken och den passade perfekt, så kolla måttabellen innan du köper. Den kom ganska snabbt, jag tror att det tog knappt en vecka.

    Hoppas att du ser det här nu... Lycka till!
  • tigerlily
    Skumboll skrev 2011-06-15 18:30:48 följande:
    Fick hem mitt bling-bling-band till klänningen idag.... 
    Men nu behöver jag verkligen smakråd, funkar detta till pärlörhängena och pärlarmbandet? Tänker om stenarna i bandet inte funkar till pärlorna? Eller är jag för petig? Foten i munnen



     


    Jag tycker absolut att det funkar! Det är ju lite vitt i bandet också. Dessutom är ju klänningen väldigt vit. Det kommer säkerligen att bli skitsnyggt!
  • tigerlily
    Aylas skrev 2011-06-15 17:43:54 följande:

    Har stött på lite bekymmer, kanske kan problemlösartråden nummer ett hjälpa...


     


    Min frisör har meddelat att hon fått förhinder till att fixa mitt hår och ordna smink. Inga konstigheter, saker kan inträffa så jag tänkte att det inte skulle vara så svårt att hitta en frisör i Vimmerby som kan fixa håret.... Bara att alla har lördagsstängt. En ska återkomma imorgon och jag har en frisör som jag inte ringt än och hoppas på att inte behöva gå till - den är en sån frisör där mormor lägger håret

    Så nu är det två månader kvar och jag står utan frisör. Någon som har koll på Vimmerby och om någon där kan fixa hår och smink? alternativet är att åka till Linköping 10 mil bort, inte så lockande på bröllopsdagen...


    Men finns det ingen som kan tänka sig att göra en bruduppsättning ändå, även om det råkar vara en lördag?

    Så gör min mamma ofta på somrarna. Då har hon alltid stängt på lördagar, men åker in extra om hon får en specialbeställning, som typ bruduppsättning. Har du frågat om det? Eller tvärvägrar de att hjälpa dig ändå?
  • tigerlily
    Skumboll skrev 2011-06-15 12:40:18 följande:
    Men fy vad trist! Hoppas att du orkar klaga och åtminstone får lite kompensation....
    För mig är egentligen kompensation helt ovidkommande, jag betalade bara 1000 kr för alltihop och dagen är ju ändå över, det går ju inte att göra ogjort nu i efterhand, men jag tänker säga ifrån om att jag inte fick det jag hade beställt och att allt var slarvigt gjort. Och då ringde ändå floristen och pratade igenom allt med mig två dagar innan bröllopet, så hon kan ju inte ha hunnit glömma allt som stod på hennes beställningslapp så fort, liksom...

    Nu blev det ju okej ändå, men det var en trist erfarenhet. Men väl på bröllopsdagen var det bara att släppa och njuta av resten, man kan ju inte låta en sån skitsak förstöra dagen helt, jag blev bara lite putt en stund.

    Så går det när man låter snålheten bedra visheten... Hade egentligen tänkt försöka konservera brudbuketten, men nu sket jag i det och slängde den så fort festen var över, då hade den redan börjat se ordentligt sjavig ut.

    Men det var ju en petitess i sammanhanget. På det stora hela fick vi en helt underbar bröllopshelg och är helt överväldigade över all kärlek, värme och generositet som omger oss. Det var en fantastisk upplevelse på alla sätt och vis! Jag hoppas att ni alla får en lika fin upplevelse som vi fick, det var helt obeskrivligt underbart! Som ett två dagar långt lyckorus!
  • tigerlily
    Sommarbrud skrev 2011-06-15 13:12:00 följande:
    Tigerlily: Super fina, vilka fina skor man skymtar! Allt var ju super fint och mannen super fina kläder (både den lilla och stora :) )
    Tack så mycket! De var faktiskt ett lyckat impulsköp dagen innan bröllopet.

    Jag hade ett par turkosa skor också, men de sparade jag till festen eftersom min katolska mamma hade så svårt att smälta att jag inte tänkte ha vita skor i kyrkan. Så jag skaffade ett par vita till vigseln för att lugna hennes nerver och hade de turkosa på festen. Mycket lyckad kompromiss! När fötterna började ömma efter första paret bytte jag helt enkelt skor och orkade partaja ett bra tag till.
  • tigerlily
    1700tal skrev 2011-06-15 20:43:56 följande:
    Ja, håll tummarna nu! Skrattande

    Äh, de vet iaf inte vad de pratar om, du är ju helt sjukt snygg i gudinneklänningen! Du är bland de snyggast "summa summarum" i hela tråden. Faktiskt! Trots att du är insvept i ett lakan och trots att du är en sansad stenbock. Din klänning är som på say yes to the dress - oväntat snyftkalas, it's "THE ONE"!  {#emotions_dlg.flower} 
    Skumboll skrev 2011-06-15 20:34:06 följande:
    Och nu vill vi se RINGEN!
    Okeeeej då, om ni tjatar så........

    Wow, vilken fin ring! Den förtjänade verkligen både en och två trumvirvlar! Grattis till det lyckade köpet!
  • tigerlily

    Okej, nu ska jag sluta spamma er och gå och lägga mig.

    Först vill jag bara säga tack så mycket till alla för alla fina kommentarer!!!

    Det var en fantastisk upplevelse att gifta sig och jag kände mig verkligen vackrast i världen hela helgen!

  • tigerlily
    Skumboll skrev 2011-06-16 21:28:27 följande:
    Den där lite större hårgrejen var så dyr bara... Obestämd undra om denna skulle kunna funka istället?


    Det skulle absolut funka, det blir ju lite mer än några hårnålar i alla fall. Den första röstar jag på, den tycker jag var snyggast till dina smycken.

    Hur dyrt är för dyrt? Kolla här: tiaror.se/hrsmycken.htm

    Där finns några som jag tycker är jättesnygga och inte så fasligt dyra. Jag köpte hårnålar av henne inför mitt bröllop och de var superfina! Bra kontakt och snabb leverans dessutom. Kan rekommenderas!
  • tigerlily
    Skumboll skrev 2011-08-16 21:45:29 följande:
    Okej! Är det några brudar som ville se bilder?
    JAAA!!! Var är de? Var är de? Var? Var? Var?

    Hit med dem nu, då!

    (Och GRATTIS!!!, menar jag naturligtvis också!)
  • tigerlily
    JustMeAndMyLove skrev 2011-08-15 22:57:05 följande:
    Jahapp, då är det bekräftat. Hemsidan jag beställde från är nedlagd, företaget en bluff. 6000 kr borta och vi har inget att ha på oss på bröllopet.

    Nu orkar jag inte med mer skit. Och inte har vi råd med andra kläder nu heller. Får avbeställa musiken och be alla ta bil istället för att bjuda på buss.

    Kul att man tabbar sig så här inför livest viktigaste dag.
    Skit också ... 

    Är tydligen inte ensam om att bli bedragen av Ewa Wijkander heller. 
    Men Gud, så tråkigt! Kan ni inte köpa nåt begagnat från nån här inne, då? Då behöver det inte kosta så mycket, tänker jag. Vad har ni för storlekar? Vad gillar ni för stil?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!