• Malin24

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Miceme skrev 2011-05-27 17:04:09 följande:

    du får ju slå till på ett par med lucka


    Tack för din röst Jag ska ta en dag och prova dem efter varandra och känna av läget, troligtvis har jag inte bestämt mig förrän precis innan


    Haha ja det vore ngt...Glad

    Ja va skoj att ha så många fina och välja mellan, det är ju verkligen ingen stress så du kan ju känna efter på bröllopsdagen vilken du känner starkast för!
  • Malin24

    Från hela världen känns det som..:) England,Tyskland,Kanada och Australien!! Kommer ni oxå ha utländska gäster?

  • Malin24

    Vi kör allt på engelska, kändes som det var lättast men lite trist eftersom inte alla äldre svenska släktingar förstår allt :( men vi gjorde det lätt för oss just för att det tar sån tid att översätta..men Gud va duktiga ni är som gör det!!

  • Malin24

    Och ja självklart ska vi fira miceme ordentligt nästa lördag..såååå spännande!!!hoppas ni får en fantastisk dag!!

  • Malin24

    Nja vi har ungefär hälften engelskspråkiga och hälften svenska, men vi resonerade så att nästan alla förstår engelska så det ska förhoppningsvis funka ändå :) Men jag är lite avundsjuk på er 1700-tal och zvartaliljan att ni orkat göra på alla språk :) vi har oxå bjudit hela släkten så de är hälften av gästerna, och visst blir det lite kulturkrock med vissa saker...men åh så skoj det faktiskt ska bli! 1700-tal..lista på allas datum låter som en jättebra ide, vet att de flesta skrivet det flera gånger men jag glömmer lika fort :)

  • Malin24
    Farmall skrev 2011-06-01 13:39:46 följande:
    Mariestad, du då?
    Därifrån kommer min blivandeGlad

    Håller tummarna för sol för alla ni som gifter er snart!!!! Men förmodligen kommer ni inte tänka så mycket på det för att dagen är så underbar ändå!Glad
    jkbr skrev 2011-06-01 13:54:14 följande:

     


    nu har jag fått bilder från bella klänningen är inte klar!
    hon trodde jag skulle gifta mig på lördag men jag sa att det var deadline då att jag ska gifta mig nästa vecka och jag gifter mig snart två ( 18 / 6)  tror ni jag hinner få den?
    hur lång tid har shippingen tagit för er som fått er?
    slänger in en bild också ,ni gillar ju det :) säg till om ni ser nått som borde ändras :)

     


     
    Åh då förstår jag att du är stressad, men för mig gick det väldigt snabbt när de väl skickade den. Den lämnade Kina tisdagen och jag hade den hemma på fredagen, så det ska gå!! Din klänning ser väldigt fin ut!!
  • Malin24
    Sommarbrud skrev 2011-06-01 14:29:19 följande:
    Miceme: Skojar du ?? Är alla klänningarna dina? Skrattande Herregud vad ska du göra med alla klännignar ? Och hur får du plats ?
    Hihi precis min tanke, själv bor man i en tvåa så jag har fullt sjå med att få plats med min endaGlad Men åh så skönt det hade varit att ha så många fina klänningar att välja bland!
  • Malin24

    Farmall: han är snart 29, du då? Nu sitter vi med festprogram och skriver för fullt..oj va tid det tar att skriva om alla gäster :)

  • Malin24

    Efter lite bröllopspaus så är jag back in businessGlad

    Miceme, åh så fina ni var på er dag!!!!och va skoj att allt blev lyckat!

    Sen finns det ju en massa mer jag skulle ta nu när jag läst igenom allt men man glömmer så fortGlad

    Ni tjejer som har koll på allt, vet ni några sidor där man kan hitta fina korthållare (alltså sånn som placeringskorten kan sitta fast i) och för ngn som är helt utan koll på blommor...cerisa blommor i augusi?? Jag har tänkt mig att ha typ en sån klotformad bukett...har också haft span på samma bild som dig Miceme, den är så superfin så jag tänker mig den formen...

    På måndag ska jag prova min klänning igen, så spänd...efter fyra veckors hårt jobb med mat och träning så håller jag tummarna..Glad

  • Malin24
    Knopan skrev 2011-06-08 09:25:39 följande:
    Jag har ett svagt minne av att någon tidigare i tråden pratat om kostym till barn. Att det skulle finnas på nätet (?), på Halens eller liknande. Stämmer det? Jag hittar tyvärr ingenting, jag är ute efter kavaj och kostymbyxor.
    Vilken storlek är du ute efter och tills när?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!