• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    daniiel skrev 2012-01-03 16:34:32 följande:
    Skadar ju inte att få två bra svar :) Bra att du svarat om Milly också, för jag vet ju inte egentligen :P hehe
    Mm, kände att det kanske behövde klargöras lite det där med milly. Har ju varit rätt många som undrat på sista tiden, många nya tjejer som "hört" om provklänningar osv. Hoppas det sprider sig så inte folk blir besvikna när deras klänningar plötsligt är färdiga hux flux!
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 17:07:06 följande:
    Tinzi: synd att du inte blev helnöjd:/ Mem jag hade underkjol med släp till min ena klänning och den blev inte så mkt kortare visst det blev ju ett litet lyft under men inte så det försvann flera cm. Annars är Millys underkjolar toppen ! Hade en sån utan släp till min andra klänning o den satt super :) visst har du inte lagt ut bilder ? Så jag inte missat :)

    Ehum, den som du köpte av mig... Var den med släp? Guldfiskminne... Eller för många underkjolar i förrådet...


     


    Ja, troooor jag vill ha en spetsklänning. Har kollat ut en på milly som jag gillar... Och mm, det där med att spendera massa pengar... Blir att hålla i dem lite nu när vår spartid förkortades! Å andra sidan har vi mkt mer pengar att stoppa undan med högre inkomst och MYCKET lägre hyra. Så håller tummarna! Men några massa nya klänningar blir det INTE!


     


    Daniiel - aha, då fattar jag. Fick för mig hon tänkte släpet skulle se kortare ut eller så.

  • 1700tal

    Petticoat eller crinoline funkar bra.


     


    Och så vill vi se bild på den du funderar på!!

  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 17:53:58 följande:
    1700: köpte utan släp o den var så bra i knäppningen :) hade den hela kvällen ! Kammen köp i spets !!! Ångrar att jag inte hade en i spets :/. Ja men ni verkar ju så duktiga på att spara , det är som En svordom för mig spara hua !

    Mm, men det är för du är fisk vettu. Och det är ju jag med så har ett sparkonto där man måste va 2 att gå in och ta ut pengarna och man måste åka till banken då! Och de har ju aldrig öppet! Fast nu hamnade varenda slant, hela hyran till Ljungs och alltihop i den nya lägenheten istället. Så vi börjar från noll denna mån. Och vi har ynka 8 mån på oss!


     


    Vänta, ska visa några nya klänningar från milly som jag gillar. Du får va smakråd!

  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 17:58:04 följande:
    1700: har du ngn bild på klänningen du funderar på ? Snart ska jag iväg till centrum på tal om att spara pengar ;)
  • 1700tal

    Eller denna fast annorlunda över bysten. Mer sån sweatheart som på den första:


  • 1700tal

    Och här är den i spets som jag hade i tanken först innan jag blev lite bortrövad av alla underbara volanger. Bilden har lite konstigt ljus...:



  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 18:01:43 följande:
    1700; 8 månader så spännande ! Herregud tiden kommer gå så fort. Vi borde iof börja spara till vårt slott ? Men du säljer ju dina slottsklänningar ? Ja jag får väl klämma på mi min ;) bilder !!! J kan vänta vid tåget det dör han inte av ! Väntat med att åka ska tom starta datorn om det är bilder på gång :)
    Oj, stackars J. Nu blir han väl sur på mig, han trodde du var klänningsbotad... Och ja, 8 mån lär gå snabbt. Lite för snabbt. Galet mkt pengar att få ihop på kort tid... Hehe, men hallååå - vi köper ju nya klänningar att ha i ligusterlabyrinterna och syrenbersåerna!
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-01-03 18:07:09 följande:
    1700; Förstår du ngt av det jag säger :)

    Nää! Haha, jodå. Här är närbild på den första:



    Och på den andra:



    Sen har vi den här oxå!!




     

  • 1700tal
    UngBrud2012 skrev 2012-01-03 18:14:09 följande:

    Nu känner jag att jag spammar den här tråden lite.. men skulle verkligen behöva smakråd.
    Har läst att snörning är bättre att välja för att man då kan justera måtten bättre.
    MEN vad är finast på den här klänningen jag fastnat för? Jag får en känsla av att knapparna är finare än snörning på just denna modell.

    Den kommer som sagt inte ha något släp.

    www.millybridal.com/a-line-sweetheart-necklin...


    Klart du inte spammar, ös på du bara! Hm, rent passformsmässigt så borde det gå finfint med snörning på den modellen. Men det är ju förstås om du inte är så förtjust i snörning. Jag skulle personligen våga välja knappar numera (från milly iaf) eftersom jag kan mina mått och litar på att milly sys exakt. Men liiite extra beredd får man nog va på att ev få sy om den hos sömmerska.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!