• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Miceme skrev 2011-04-04 14:53:40 följande:
    Men DD en sån där klänning vill jag ha!!! Vart har du köpt den??
    Sedan så tittade jag lite på milanoos sida och hittade denna också. Vet att det inte är många som gillar när det är olika tyger i kjolen men jag tycker det är ursnyggt! 117,99 USD det är ju farligt billigt!Princess Strapless Applique Beaded Satin Wedding Dress
    Vadå många inte gillar olika tyger i kjolen?Förvånad Det är ju det snyggaste som finns! Finns det såna som inte tycker det, nähä! Håller med dig på denna punkt isf. Och btw, ursnygg klänning! Har samma sparad på min dator sen länge. SLÅ TILL!! Den är ju nästan gratis!! Förvånad Du kan ju alltid sälja den sen och få tillbaka pengarna utan problem.
  • 1700tal
    Uppsalatösen skrev 2011-04-04 19:51:30 följande:
    Hej ni experter på detta område!

    Jag upptäckte igår möjligheten att handla klänning från KIna, de verkar ju för bra för att vara sant nästan?! Eller inte kanske! :)
    Men jag blir lite undrande bara, var inne på mylovebridal och såg att deras priser var för "wholesale", men när jag testade att gå genom en beställning fram till betalning så var det ändå detta pris som jag skulle betala, alltså det billiga priset. Blir lite förvirrad? Vad menas liksom med "one unit", det låter ju som att det är ett parti?

    Nån som vet hur detta funkar?
    Tacksam för hjälp!
    Ja, det använder fel ord för att locka kunder. En skriver wholesale och en del retail men det är det priset som gäller för oss. Bra va!! Och unit betyder ju enhet, så det är lugnt - det kommer inte dimpa ner en kontainer med klänningar! One unit är 1 st.
  • 1700tal
    Jenkan81 skrev 2011-04-04 18:54:51 följande:

     


    Jag har ett problem. Jag trasslar in mig i underkjolen på min klänning när jag går. Underkjolarna är fastsydda i klänningen. Ska jag även ha en kjol med ringar för att få bort tyget eller hur tycker ni att jag ska göra??
    Oj, vad fin den blev! Det är inte milly va? Eller? Vet att de har den men känner inte riktigt igen ateljen..

    Ang underkjolen, tycker oxå det är svårt att gå obehindrat med bara tyll. Ringar är super! Som tidigare sagts, du kan ju göra ringarna små och fortf ha vissa av de insydda tylllagrena kvar ovanpå.
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-04-04 20:02:04 följande:
    Men vad ni skriver ! Jag har varit ute i längspåret så är helt slut !!!
    Ungefär när beställde du dina 2 klänningar och när skulle du få respektive. Har dina bilder och vet ju var du beställt dem. För sammanställningen... Kul att du har det kul i fjällen!
  • 1700tal

    Fler som vill bidra med sin info (när beställde du, när ska klänningen komma samt varifrån) och lägga in en bild här? Sex personer plus sommarbrud som är i fjällen hittills... Fler?

  • 1700tal
    Miceme skrev 2011-04-04 20:16:05 följande:
    Det var någon som la ut en klänning med liknande kjol och frågade vad folk tyckte, efter jämförelser som att kjolen spyr tyg :O har jag svårt att tro att det blev den för henne......
    Jag är bra sugen!!
    Det var det konstigaste jag hört... Tyckte den var jättesnygg och borde vara hyfsat basic för även en icke-dunderproffsig kinatillverkare. Borde inte gå fel.. SLÅ TILL!! Faktiskt, slå till. Du kan ju knappast gå back i vare sig pengar eller upplevelse.
  • 1700tal
    Jenkan81 skrev 2011-04-04 20:24:19 följande:
    Tack så mycket!!! Jag hittade ett kort på internet och jag mailade Milly och frågade om de kunde göra den, och det kunde dem göra... Så på den vägen är det. Gick snabbt. Tog bara 5 veckor från beställning tills den kom till dörren :)

    Jag ska absolut prova med ringar. Jag vill ju kunna röra mig hyfsat på kvällen då jag ska dansa...

    Sitter och kollar på andra klänningar nu... FUnderar på att kanske byta då dansen börjar men jag vet att en del ogillar detta...
    Vad tycker ni om denna klänning?
    Aha. De har den i sitt eget sortiment oxå så det var nog tack vare det som det gick snabbt, 5 veckor var ju verkligen som blixten. Men vet inte om de har den bland de klänningar de visar på sin vanliga sida. Jättefin är den, verkligen!

    Den där var väldigt fin. Är mkt svag för såna tyllkjolar.. Men urringningen på den såg lite läskig ut, tror du den skulle sitta bra? Fast beror nog på vilken byst man har förstås...

    Har oxå tittat på andra klänningar nu när jag pajat min sidenklänning med måttangivelserna. Har hittat en enzoani (helt klart inspirerad av sommarbrud ) som jag vill vill vill ha... Men borde inte!
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-04-04 20:37:45 följande:
    Från milanoo beställde 24/2 skulle kommit denna vecka från landy beställde ca 24 mars skulle komma i maj slutet. Jag tror det var så fiffar ngn dag
    Merci! Ska beställa en enzoaniklänning tänkte jag som liknar din (åtminstone till det svarta bandet..). Vill oxå ha en dramaklänning! I samband med det säljer jag min första tänkte jag... T.o.m sambon har samtyckt!
  • 1700tal
    Jenkan81 skrev 2011-04-04 20:41:33 följande:
    Ja det har du rätt i! Urringningen kanske inte blir så bra.... Jag har inte så stor byst så den kanske inte sitter fint då.... hm..... Nä jag får nog snubbla omkring med min klänning som jag har :)

    Vad säger du? Vad har hänt med din sidenklänning??
    Men du kan väl sätta ihop underdelen med en annan överdel? Gör inte de så oxå? Klart du ska ha en dansklänning!! Börjar oxå leka med tanken att ha en slimmad graciös spetsklänning med litet släp på festen och en bamseklänning i kyrkan... Allt för ursäkten att hitta en klänning till! Dessutom har ALLA mina senast beställda klänningar megalånga släp - inte det mest praktiska...

    Jag råkade ange höftmåtten 10 cm (!) för litet. Upptäckte det igår och klänningen är redan klippt och för långt gången för att ändra det... Kanske kan de lägga ut några cm men måste fortf gå ner mååånga kg för att klämma med i den. Suck. Hade sånt hopp för den, testbilderna såg så lovande ut.
  • 1700tal
    Ocean Bride skrev 2011-04-04 20:49:01 följande:
    Vad är det för karl du har? Helt otroligt!! Skrattande
    Han ÄR en guldklimp! Hjärta Men det var på villkor att en av de andra klänningarna åker ut! Men den första gör jag gärna av med för den är inte jag alls. Vill ha FLUFF! Och är sidenklänningen åt helsike fel så säljer jag den oxå på en gång. Så jag kan köpa en till. Flört
    Skumboll skrev 2011-04-04 20:50:39 följande:
    Eller hur.... man kanske kan låna honom?
    Trodde din var nästan likadan! Det var ju DU som spjärnade imot din klänning nr 2, han var ju helt med på noterna!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!