• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    daniiel skrev 2012-03-01 14:19:33 följande:
    Jaha, då förstår jag :) Kan väl iofs vara lite logiskt att det funkar så, men å andra sidan, det är ju inte riktigt samma sak. Nåja, jag hoppas verkligen att ni får behålla halva åtminstone :) De gör ju faktiskt stor skillnad de där tusenlapparna.

    Haha jasså, ja, då förstår jag att det blir lite exatra roligt :) Även för alla andra kanske :)
    Ja, när man har assistans så minskar ju merarbetet som vårdbidraget är baserat på så det är ju rätt logiskt. Nu kommer vi ta en hel del assistanstimmar själva, så rent ekonomiskt kommer vi tjäna väldigt mycket på det oavsett hur det blir med vårdbidraget.

    Ja, speciellt min mamma är glad! Hon trodde inte det var sant när jag sa att det är en tjej, hon frågade minst 15 gånger om vi verkligen var säkra, haha! 
  • Skumboll

    Sommarbrud: ja vad är det med mammor och små tjejbebisar?! Haha! Min mamma har tom testamenterat bort grejer till sitt första tjej-barnbarn. Och när det bara är jag som skaffar fler så kände man ju pressen.

  • Skumboll

    Ingen kinaklänning, men en liten mini-klänning som jag pysslade ihop häromdagen!  



    Och jag måste nog hålla med dig lite 1700-tal... Tänker man på det sättet är det ju fantastiskt att det svängt så och att vi idag FÅR uppskatta tjejer.  
     
  • Skumboll

    1700: Vi har dragit på ordentligt och det blir väääääldigt feminint och flickigt. ;) Jag menar, vi älskar ju inte sonen mindre bara för att vi får en tjej nu... Men hon är väldigt välkommen lilla Sigrid (ja, vi har namngett henne redan...haha). Tack vad du är gullig förresten! Jag älskar verkligen ränder, de går minsann aldrig ur tiden och man tröttnar inte lika fort på det som plottriga mönster.

  • Skumboll

    Liva: Ja visst ja, hur kunde jag glömma det?! ;) Ingen aning om Sigrid klättrar på namnstegen, det är ett gammalt släktnamn som vi valt att ta. Och så tyckte vi att det passade så bra med sonens namn. Var du in på min hemsida? Hur har du hittat den? :-O jag säljer egentligen väldigt lite, orken att sy har inte riktigt funnits, speciellt inte nu när jag är gravid.

  • Skumboll

    Daniiel: Samma här med sonen, han fick sitt namn när vi fick veta kön på rutin-ultraljudet....och det var ju helt självklart att han skulle heta så när han var född också. Men vi hade (och har även nu) ett backup-namn om det absolut inte passade men det behövde vintage och lov inte använda. Tycker Sigrid är fint, vi känner oss mycket nöjda över valet!

  • Skumboll

    Liva; Haha, du måste vara galen som läst HELA gaffeltråden.... Det är ju inte några sidor om man säger så! Kul att du hittade till mig i alla fall och gudbarn ska skämmas bort ordentligt!

  • Skumboll

    Nu ger jag upp för idag, känner att förkylningen börjar slå till igen så det är väl bäst att sova några timmar medan man kan! Spöke

  • Skumboll

    Det blev trots dunderförkylning en väääldigt bra fredag! Fick ett positivt beslut från försäkringskassan idag, vårdbidraget väntar vi dock fortfarande på! Skönt att kunna släppa en sak åtminstone!
    Trevlig helg på er! Skål (tyvärr alkoholfritt för min del, haha)

  • Skumboll
    daniiel skrev 2012-03-07 01:19:01 följande:
    Nu har jag skickat prisförfrågan till Landy, Milly och Mylove angående denna klänningen, fast i ivory. Ska bli spännande att se vad de svarar :)
    Vilken fin klänning!! Nu har jag inte läst tillbaka alls, är den till något speciellt event? 
    1700tal skrev 2012-03-07 08:04:48 följande:
    Btw - Igår var vi och tittade på en ny lägenhet!!! Budgivningen börjar idag på fm och vi tänker slåss! No more 28 kvm, nu får vi förhoppningsvis hela 47 istället! Värsta renoveringsobjektet, så blir att göra om alltihop igen.
    Stort lycka till! 47 blir ju gigantiskt i jämförelse! Förstår precis varför man inte vill bo på 28 kvm. Hade en liten enrummare på 26 kvm och maken flyttade in till mig. Arbetslösa bägge två då och vi gick varandra på nerverna, bra start på förhållandet typ!  
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!