• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2011-05-04 11:37:56 följande:
    Jag tror den blir jätte fin. Vart hade ud beställt den ifrån?
    Jag beställde från sarahbridal genom dhgate. Min klänning har inte snörning så midjan och bysten måste passa. Den var väldigt billig så jag hade bestämt mig för att inte bli ledsen om det inte funkade, men nu går man ju och hoppas ändå! Jag ska försöka hålla mig en vecka och sedan fråga om de kan skicka blider.

    Kul att höra att det funkat för några! Då finns det hopp Glad
  • 120530

    Hahaha, nu vet jag inte vad jag ska tro om min kinasäljareGlad Jag frågade på chatten om de kunde skicka bilder på klänningen när de börjat sy alternativt innan de skickade den. Först svarade hon: Dont worry, it will be beautifull. När jag frågade om de iaf inte kunde göra det eftersom jag skulle tycka det var roligt att se den svarade hon: But I dont have the camera.

    Fick anstränga mig för att inte skratta rakt ut eftersom jag är på jobbet! Jag vet att de inte är så super på engelska men hur ska man tolka det?! Finns det ingen kamera eller är det någon annan som har den?! Jag får nog helt enklet vänta och se om/när klänningen kommer Tungan ute

  • 120530
    Darling Daisy skrev 2011-05-11 22:28:00 följande:
    Dhgate har visst råkat ut för nån serverkrasch hade nån fått reda på i förmiddags. Jag kommer inte heller in där... suck! 
    Det är väl värt att vänta på DHgate, för det finns myyyycket roligt där. Tänk på att kolla säljarnas rating bara, så minimerar man ju riskerna för att bli lurad.

    Åtminstone jag och Miceme väntar på klänningar från en säljare på DHgate, kanske nån mer också. Våra har inte kommit hem än, men kontakten hittills har varit bra. 
    Jag väntar också, frustrerande att inte kunna gå in och titta! Man följer ju nedräkningen varje dag Glad
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-05-12 08:23:09 följande:
    Även jag väntar på klänningar från DH, två tärnklänningar och en brudklänning + underkjol :)

    Än så länge är jag inte alltför oroad och kontakten med säljarna har hittills varit bra :)
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Kommer du få foton på dina klänningar? Min kontakt har varit super bra och snabb, men de påstår att hon inte har någon kamera Drömmer 
  • 120530
    Miceme skrev 2011-05-12 09:48:23 följande:
    Nu har Dh gates sida kommit igång! Och min nedräkning är på 7 days.
    Jag är avundsjuk, min är på 20 dagar!  Då borde din bara skickad?
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-05-12 12:59:59 följande:
    Wiho :D Får pengarna tillbaka för underkjolen, inget mer tjaffs där. Puh, skönt.

    Meeeeen... nu är jag ju utan underkjol istället.

    Vart är det bra att beställa en sådan ifrån? Tips, tips, tips :D
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Du har väll också beställt en tea-length om jag inte minns del? Har du hittat någon underkjuol till den?
  • 120530

    Nu är min klänning skickad, fem dagar före utsatt tid! Hoppas. hoppas att den kommer innan helgen Skrattande Hoppas också att den inte kommer på fredag för jag kommer ha fullt upp (pokerkväll med jobbet på fredagen och möhippa för en vän på lördag) och inte hinna prova den ordentligt innan söndag. och då kommer jag dö av nyfikenhet, både bokstavligt och bildligt talat!

    Håll alla tummar för att den ser ut som på bilden, är fint sydd och sitter som en handske!

  • 120530
    Junibruden skrev 2011-05-16 11:22:08 följande:
    den ska nog komma före fredagen!! min klänning skickades en lördag eftermiddag och tisdag morgon fick jag den

    har du fått bilder på din färdiga klänning redan?
    Nej, säljaren påstår ju att de inte har någon kameraRynkar på näsan Vet inte om det betyrder att de är oseriösa? Jag pendlar emellan att vara 99% säker på att den kommer vara helt fel (för liten, fel sydd, för kort, fula broderier mm) till att vara 99 % säker på att den kommer vara rätt (det borde vara en ganska enkel modell att sy, jag har skickat bilder på broderierna och både min mamma och m2b har mätt mig och kommit fram till samma mått).  Så det ska bli skönt att äntligen få veta!
  • 120530
    Junibruden skrev 2011-05-16 11:30:20 följande:
    spännande!! men den blir nog bra! och det mesta går lätt att fixa hos en sömmerska... Håller tummarna för att klänningen ska komma senast på torsdagen ocha den ska passa perfekt!!
    Tack, vad snäll du är!
  • 120530
    FadeToBlack skrev 2011-05-16 12:09:20 följande:
    Hejsan! Tänkte bara dela med mig att min kinaklänning  och brudtärnornas klänningar från Landybridal kom förra veckan, hela 1 månad innan beräknat leveransdatum! :)
    Vi är allihopa suuupernöjda med våra klänningar, satt som en smäck! Men enda problemet jag har är att det blev väldigt låg urringning och jag fick världens pushup när man drog åt klänningen. Frågan är ju nu om det ser alldeles för "tacky" ut och vad kan man göra åt den djupa urringningen? Min brudtärna föreslog att hitta en balconettebh så mittendelen kan synas lite typ i spets, men blir det helt sjaskigt? :P
    Jättejättefin klänning! jag tror också att spets drar blickarna till sig mer. Du kan inte vara utan bh? När den sitter så bra som den gör borde ju inget hoppa ut ändå?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!