• Alvstina

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    daniiel skrev 2013-02-12 17:38:39 följande:
    Men fy, vad irriterande! Kan ni inte åka och hämta paketet istället?
    Absolut, jag är ju så sugen på det. Men dom har sin terminal i ett industriområde 1 mil utanför stan och vi saknar bil :/ Det är görbart, men osmidigt så jag hoppas att de kommer i morgon då de göra ett försök till. Tror att det ställde till för dem att föreningen bytte dörrar på alla lägenheter just idag, så alla namn på dörrarna är försvunna. Min lilla lapp med namn kanske inte syntes..
  • Alvstina
    daniiel skrev 2013-02-12 19:06:21 följande:
    Jaha okej, då förstår jag. Ja, då hoppas vi på bättre lycka imorgon :) Kan tänka mig att du börjar vara ganska övervänt ;P
    Jo, testa tålamodet lite :) Sambon har ju över huvud taget inte hört att de har ringt på.. de kanske ringde på den nya dörren innan den var uppsatt... haha!
  • Alvstina

    Så kom klänningen tillslut. Känner mig jättenöjd och mannen var det också. Nu är bilden tagen i dåligt ljus, kommer att ta bättre bilder med underkjol, när jag har köpt en sådan. Det är ingen exakt kopia (gjorde dessutom ändringar i materialet), men close enough :) Helnöjd, och priset från Dino var ju fantastiskt! 1007:- med frakt.. 


  • Alvstina
    PimPim83: Ska bli spännande att dig i din klänning också.. när det blir dags :)
  • Alvstina

    Tack alla! Jag har sett alla andras bilder och varit så förväntansfull själv! Jag ska som sagt beställa en underkjol så att det blir lättare att gå i den så lägger jag ut en bättre bild när den kommit :) Funderar man på att köpa klänning från kina kan jag verkligen rekommendera det. Har gått mycket smidigare än jag trodde!

  • Alvstina

    Ja, och ett extra tack till dig daniiel. Jag önskade de ändringar som du föreslog (byta ut taft till satin och chiffong) och det blev ju jättebra!

  • Alvstina
    palma2013 skrev 2013-02-17 22:39:21 följande:
    Sitter lika fint på dig som på medellbilden
    Tack! Skrattande
  • Alvstina
    solklart skrev 2013-02-18 20:10:30 följande:
    Någon som vet om Dino lägger till lite på längden på klänningen med tanke på skor eller ska man lägga till det själv?
    Dino la till lite på längden på min klänning. Jag angav mina mått och la inte till något själv.
  • Alvstina
    fayefaye skrev 2013-03-02 23:35:38 följande:
    Hej! Jag ska just köpa två tärnklänningar från dinobridal. Trodde att alla kinasidor hade paypal men ser inte det alternativet här? Har ni andra betalat med visakortet eller hur har ni gjort?
    Jag betalade med Visa vid beställningen. Klänningen kom som den skulle.
  • Alvstina
    Thea skrev 2013-03-02 21:47:39 följande:
    IIIIH klänningen är nu skickad ifrån dino!
    nån som kan dela med sig av erfarenhet om hur lång tid det brukar ta för den att komma till sverige ? 
    Min klänning skickades den 5/2 och var faktiskt framme redan 8/2. Sen var jag ju inte hemma när de kom första gången (och andra gången byttes det dörrar i trapphuset så de hittade inte) så det tog lite längre tid i slutändan. Jag kunde följa paketet på DHL och fick expressfrakt trots att det inte var vad jag beställt. Du har nog snart din klänning!
  • Alvstina

    Du kan byta adress och be att de lämnar av det på jobbet också. Om man inte är hemma när de kommer första gången (vilket jag inte var), så brukar de lämna en lapp att de varit där, med en uppmaning om att man ska boka in en ny dag för avlämning.

    Då brukar det finnas en fullmakt som man kan sätta på dörren, att de får lämna paketet utanför. Ibland brukar man kunna hämta det på deras terminaler eller komma överens om en annan plats. Dock har de inte varit så generösa med att meddela tid, utan man får vara tillgänglig på adressen hela dagen, alternativt sätta upp en fullmakt på dörren. 

  • Alvstina
    Fiifii skrev 2013-03-13 15:45:34 följande:
    MEN dom syr den i satin/organza och med lace up på Dino och i tyll och dragkedja på weddingdressonline shop. Vill ju ha den i tyll och med dragkedja i ryggen. Men mitt problem är nu att jag har inte sett någon som har beställt från weddingdressonlineshop, därav inte heller sett några reviews därifrån. Men massor av folk verkar ha varit nöjda med Dino Bridal.. Ska man våga sig på weddingdressonline shop?? Någon som testat dom? 
    När jag beställde min klänning från Dinobridal bad jag dem att byta material + byta från dragkedja till snörning och det gick bra. Klänningen jag beställde skulle de egentligen sytt upp i taft, men jag bad dem att göra den i satin med chiffong över och för mig har det inte varit några problem. Fast man vet ju aldrig. Jag var jättenervös innan jag fick de den :) (förmodligen som de flesta andra)
  • Alvstina
    jenniferochaugust skrev 2013-04-01 19:34:29 följande:
    Så skönt att du kan känna dig nöjd, för jag tycker att klänningen är jättefin! När du lägger upp de två bilderna bredvid varandra så tycker jag själv att din klänning är finast. Sen kan en sömmerska titta på detaljerna. Det kommer att bli SÅ fint med underkjol, hår och smink på plats! Helt säker!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!