• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Ursäkta mina tidigare svordomar... Skäms

  • 1700tal

    Good morning girl! Idag blev det sovmorgon...


    Sörön - ja, de har 2 dagar holiday i hela kina. De är tillbaka i morgon.

  • 1700tal
    jessica p skrev 2011-04-05 08:24:35 följande:
    Go Mörra! lika spännande varje gång man går in och ser vad man har missat. Jag ska ikväll beställa tyg/färg prover på mina tärnors klänningar så att det blir rätt grön nyans från landy. Sen när man fått dessa(vilket inte dröjer allt för längr hoppas jag) så är det bara att skicka beställningen på alla 5 klänningar. 2 till mig, en vardera till tärnorna och en till min lilla prinsessa. Åh vad jag längtar!  Sen kommer alla mina grannar se mig dansa omkring i mina klänningar och undra vad jag håller på med......
    vi har inte berättat för någon att vi ska gifta oss förutom de "inblandande" vi kommer att skicka ut inbjudningarna i sommar , kan det inte bli sommar nu!!! jag vill ju berätta och skrika ut det till alla, men just nu så får jag göra det här istället JAG SKA GIFTA MIG!!!!!! och  jag har panik inför all planering....;)) (kan fortf. inte göra gubbar)
    Men OJ, vad klänningar det ska beställas! Vad skoj! Vi vill förstås se bilder på allt!

    Duktigt att låta bli att berätta. Jag har gått från att inte ens vilja nämna order bröllop till att nu berätta för alla jag möter att nästa sommar smäller det! Så nu har alla nåt att se fram emot och de är så glada. Min brors sambo skrek rakt ut, haha!

    Nej men, då får vi lära dig oxå den gröna gubben - den är ju oumbärlig i denna tråd... Kolon, bindestreck och stort D efter varann. prova nu...
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-04-05 09:22:24 följande:
    Vad ska man ta tag i idag då? Igår fixade jag domän och webhotell och en liten webshop. Idag skulle jag nog behöva hitta någon som kan formge en BRA logga, skit att allt ska vara så dyrt bara (nej, jag tänker inte göra den själv, då kommer den aldrig bli klar!).

    Hade det inte varit för målarna som ska vara här (men som inte är här, de håller aldrig tider) så hade jag ju kunnat åka iväg och fixat massa idag. Men nej nej.   
    Oj, vad spännande!! Kan du inte inboxa mig din webshopadress? Jag har ju inga barn och syr ju barnkläder själv så ingen kan komma och påstå att det skulle va reklam. Tog du en färdig webshopslösning, varifrån isf?
    Monarkfjäril skrev 2011-04-05 09:39:42 följande:
    Eftersom jag såg att vissa av er veternaner har "flyttat" till en ny tråd lägger jag ut frågan här med =)

    Jag har helt fastnat för en klänning men själv poängen för mig med klänningen är att den inte är helt vit
    utan lite svagt rosafärgad i tyget.

     


    Nu när jag ska beställa kommer då frågan upp vilken färg jag ska be att få den i.


    Här är från Corals bridal

    Tror ni att den rosa är "för" rosa?

    Tonen i klänningen (på orginalet) passade mig ganska bra. Jag är ganska blek och är rädd att tex chamange blir för "gul" för mig. Obs inte jag på bilden =).

    Jag har inte tid att beställa hem färgprover dirket heller för bröllopet är om 2,5 månader.

    Vilken färg tror ni blir bäst?
     
    Hm, svårt. Eftersom den som heter pink är den enda normalrosa färgen får man väl nästan anta att det är traditionell bebisrosa. Kanske lite mörkt då? Kan du inte maila dem och fråga om de har en riktigt ljus puderrosa. Millybridal har det i bridal satin vet jag för den har jag prov på hemma. Gillar oxå den där riktigt ljusa på brudklänningar och den som milly har är precis sån som på din bild. Som ivory med en rosa ton istället för gul. Men det borde även coralsbridal ha, det där var ju väldigt få färger. Nog borde de ha fler?
  • 1700tal

    Monarkfjäril - såg nu att det bara var 2,5 mån kvar, då har du ju riktigt bråttom! Förvånad Hur lång leveranstid har corals bridal?

  • 1700tal
    Junibruden skrev 2011-04-05 09:58:57 följande:
    Härlig klänning!! underbar! Glad

    men vågar inte säga så mycket om färgen... 1700-tal har ju fått tygprover hem från milly och i den förra tråden lade hon upp bilden på den ljusaste rosa bland millys färger (i 4 olika material)... men får man också spets i vilken färg som helst? för visst är det översta skiktet på klänningen spets?

    själv tror jag att corals pink blir för rosa, för om jag förstod rätt så vill du ha en klänning som är ganska ljus (nästan vit) men skiftar mot rosa...
    Det glömde jag ju säga - klänningen är jäckevacker!!
  • 1700tal

    Wehii, min ena klänning ligger 6 dagar före planeringen för bör skickas i morg eller övermorgon så fort de kommer tillbaka från deras holiday! Den är den som är från deras eget sortiment men med vissa ändringar, därför har det gått så himla fort..  

  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-04-05 10:12:34 följande:
    Det finns ingenting i webshopen än, den är helt tom! Det dröjer nog ett tag tyvärr, behöver köpa in lite tyger och sy några provex att lägga in. Jag hojtar till när det börjar närma sig!
    Ja, jag tog en gratislösning (www.jetshopfree.se), lite dyr i transaktionsavgift men känns ändå okej att starta med. Däremot har den bara kortbetalning, hade gärna hittat någon med faktura och förskottsbetalning också. 

    (Om någon vet någon annan gratislösning så tar jag tacksamt emot förslag!)
    Men förskottsbetalning kan du väl lägga in som betalsätt med egna instruktioner  i alla shoppar? Gratislösning på faktura finns nog inte om du inte tar risken och fakturerar själv. Och isf kan du väl lägga in det betalsättet manuellt i shoppen oxå? För du kan väl själv lägga in egna frakt och betalsätt?

    Hm, vad menas med transaktionsavgift? Startavgift (engång) eller vad?

    Vi använder nordisk e-handel till våra shoppar och har både faktura (sveawebpay), kort (payson) och förskott till BG.
  • 1700tal

    Nu gick jag in och läste om transaktionsavgiften... 5 % per köp! Jäklar...

  • 1700tal

    Skumboll, får du betala paysons avgifter per köp oxå utöver shoppens egen transaktionsavgift?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!