• Malin24

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-06-28 19:16:36 följande:
    Malin24 - det där med underkjolen låter ju jättekonstigt förresten. Jag har oxå den med släp hemma och den är absolut inte kort. Alla mina underkjolar från milly går till mellan knät och golvet. Förvånad
    Hm va konstigt, får kanske ta mig ett snack med Bella igen då...Glad
  • Malin24
    1700tal skrev 2011-06-29 18:26:44 följande:
    Hm, försökte ta en bild med kameran men batteriet la av... Men kan ju slänga in Schalins bild. Igen! Skrattande Bara för att skryta lite... It's so preeeetty!


    Ooh så fin den är, förstår att du är supernöjdGlad

    och Pinkgrape..hoppas verkligen det löser sig för dig!!!!Usch vad irriterande när de inte gör som man säger...

    Bara en vecka kvar till bröllop nr 1 nu..börjar bli lite nervös..men det ska bli skönt när det är klart så att man kan fokusera på det stora bröllopet med min kinaklänningGlad
  • Malin24

    Är det någon av er brudar som vet någon bra sida där man kan få tag i cerisa rosenblad till brudnäbbar och näbbkorgar?..och fina diadem till tjejerna?

  • Malin24

    Lycka till imorgon DD och Sommarbrud..håller tummarna för en alldeles perfekt dagGlad

    Frågar igen om det är ngn som har koll på cerisa rosblad??och näbbkorgar och fina diadem till näbbar? Någon av er som köpt detta?

  • Malin24

    Grattis DD och Sommarbrud!Härligt att allt blev som ni önskade.

    Själv hade jag en härlig lördag med ett gäng vänner som hade ordnar den bästa möhippan jag någonsin kunnat tänka mig..går fortfarande runt i ett lyckorusGlad och nu bara fem dagar kvar...Hjärta

  • Malin24
    Minuz skrev 2011-07-05 12:57:03 följande:

     


     


    Måste bara visa er kort på min klänning. Vad tycks? Fick dessa bilder idag.
    Den är inte riktigt färdig ännu. Ett smycke ska finnas fram i mitten på bandet tex.
    1700tal skrev 2011-07-05 13:26:12 följande:
    DD - vad fina ni var! Har du inga fler bilder att visa. Och buketten - vad lik den var den där som jag gjorde/visade. Vad fint det passar med det lantliga temat och stallet!

    Minuz - han kläder ser ju ut att passa fint. Tyget ser väldigt glansigt ut, är det det eller är det kameran? Din klänning ser mkt fin ut, gillar formen vid bysten, lite som Malin24s klänning.
    Precis vad jag tänkte 1700-tal. Den är lite lik min upptillGlad Minuz den är verkligen superfin!! Vart har du beställt ifrån?

    DD- Va fina ni var!!
  • Malin24

    Är det någon av er som har beställt paraply? Tänker om..*peppar peppar* det inte skulle vara superväder den stora dagen så vill man ju ha ett fint paraply att skydda sig medGlad

    Vilka är det som gifter sig i helgen?

  • Malin24
    1700tal skrev 2011-07-05 13:42:51 följande:
    Nån som har listan med datum? Har den på min andra dator som är på verkstad. Malin, var det du som gifter dig nu i helgen??
    Ja jag hade väl för mig att det fanns en listaGlad Har dålig koll nu känner jag..

    Nja gifter mig inte direkt i helgen..ska ha vår indiska cermoni i helgen så den vita klänningen får vänta lite mer än en månad, det "riktiga" bröllopet är den 20 augustiGlad
  • Malin24
    1700tal skrev 2011-07-05 13:51:01 följande:
    Ja den listan innehåller nog de flesta datum. Den kom till under några dagar då jag knappt hann titta in i tråden så har heller ingen koll. Och inte skrev jag upp mig på den heller eftersom vårt datum är låååååångt fram. Ingen som skulle komma ihåg det ändå.

    Aha, indisk ceremoni, så spännande. Hur går en sån till? Blir det mkt folk då?
    Hehe nja kommer ihåg att du sagt att det är 2012 om jag inte minns fel. Men det är som du säger svårt att komma ihåg alla datumGlad

    Helt ärligt så vet jag inte exakt vad som kommer hända på lördag, svärföräldrarna har ordnat och fixat med allt. Lite olika förberedande cermonier kan man säga inför bröllopet.. men exakt vad nejGlad Hehe ja de säger att det inte kommer så mycket folk utan "bara" 250 stycken..vilket låter som en massa människor i mina öron, men i deras mått mätt en mindre tillställningGlad. Ser iaf fram emot att få smycka ut mig till indisk brud med min 5 kg!! tunga klänning..
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!