• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2012-02-26 21:43:37 följande:
    1700: men perfekt w kommer både höras o synas såsom monter kommer få uppmärksamhet :)
    Perfekt då!
  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-02-26 21:48:19 följande:
    Såg att de hade ett romantiskt paket med en natt i juniorsvit, en flaska mousserande och fruktkorg för 1550kr, inte alls så tokigt pris :) augustibrud.bloggplatsen.se/
    Ja, det var ju helt ok pris! Tänk så dålig koll man har på hotell i sina egna städer..
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-02-26 21:56:38 följande:
    Nej nu ska jag ta hand om mina barn den ena vaknade just o är dunder snorig så han kan inte sova och den lilla ska äta och hoppas han somnar om sen. Sov gott :)

    Sov gott!


     


    Pinki - hur var bemärkelsedagen då? Vad gjorde ni för skoj och vad fick du för fint?

  • 1700tal
    pulmonate skrev 2012-02-27 00:13:50 följande:
    Jag visste inte att du också gifter dig den 18augusti, 1700tal. (eller så har jag glömt det). Vad kul! Då kan vi ju följas åt i planeringsstadiet. Vi skriver ut inbjudningarna imorgon som sagt och ser att ni är i liknande tankar. Det känns bra! :)

    Haha, aha.. Det hade jag koll på sen länge tillbaka. Det var därför jag blev lite stressad när jag tyckte du skrev att ni skulle skicka ut inbjudningarna idag, 5,5 månad innan! Jag som beställde dem i all hast nyss... Men du skrev ju skriva ut.


     


    Men när skickar ni ut dem? (eller svarade du kanske på det) Ni har ju många som kommer från utlandet, vi har bara en liten klick.. Tänkte skicka inbjudningarna till tyskland så fort de dimper ner, tyskarna är lite omständiga av sig så de behöver maximal tid att organisera ihop sig.

  • 1700tal

    Anny - fast Just me borde ligga sist eftersom det inte är förrän 2013.

  • 1700tal
    Anny skrev 2012-02-27 08:49:28 följande:
    DAMMIT! Inte vaken tillräcklig...yr av hunger..(inte ätit frukost)..gammal och gaggig...vaaaaaansinnigt sjuk (lite hostig)... bara att välja
    Haha, inte lätt så här på morgonkvisten.. Själv sitter jag och svär över kommunens underbara nya webbansökning för utbildningar. Suttit och fyllt i uppgifter i 30 min och så finns inga av de utbildningarna med som alternativ!! Vad 17?! Grr... Vet inte om det är för tidigt (3 mån innan sista ansökningsdatum) men herregud, de borde va glada över såna som jag som inte söker i sista sekund så allt blir kaos... Och de har telefontid 2 ynka timmar om dan - då jag har lektion! *mutter mutter*
  • 1700tal
    pulmonate skrev 2012-02-27 09:44:12 följande:
    Jag vet inte varför inläggen försvinner ibland..
    Jaja, jag ville bara säga att vi tänkte både skriva ut OCH skicka ut i veckan! Det är planen iaf. Beroende på om vi lyckas få alla adresserna. Mycket p.g.a. att alla gästerna måste resa och att RSVP är redan 2 månader innan bröllopet. Så lite tid måste dom ju ha på sig.
    Oj... Undrar om vi är riktiga tidsoptimister nu... Tänkte skicka 3 mån innan och satte osa 1 mån innan. Visserligen är majorieten av gästerna svenska men ändå långväga. De flesta har 40 mil att åka. Kanske skulle skicka ut dem liiite tidigare? Tyskarna får dock sina om nån mån.
  • 1700tal
    bridetobe2013 skrev 2012-02-27 11:19:56 följande:

    Plötsligt händer det!!!!!!


    kl 09:15 plingade herr Brevbärare på min dörr och meddelade att jag skulle få utlandspaket


    DEN ÄR HÄR!!!!!!!


    Kort kommer sen måste hitta min gamla kamera och ta kort på den. Och ngn som kan hjälpa mig snöra så jah kan prova......


    Men den är UNDERBAR!!!!!


    1/6 2012
    Åh, få se få se få se få SE!!!!!! Hoppas du hinner visa bild innan jag åker tillbaka till skolan, är bara hemma på lunchen....
  • 1700tal
    Italia08 skrev 2012-02-27 18:04:11 följande:
    Håller med. Är allt redan bestämt och korten ändå är klara tidigare så varför inte skicka på en gång? Så tänkte vi..

    Jo, men det är ju den där lilla detaljen med att jag och blivanden var särbo några mån i höstas som spökar i våra huvuden. Vi vill gärna dra ut på det så länge det går så vi "etablerar" hos släkt och vänner att vi är ett par precis som vanligt igen. Jag träffade hans släkt igen för första gången igår (sen i somras) och det gick väldigt bra men ändå, det är det som ligger och spökar...


     


    Men kul att ni fick i väg era! Tror ni att ni får många reaktioner eller vet er omgivning redan om planerna?

  • 1700tal
    liva skrev 2012-02-27 19:12:44 följande:
    Vi planerar festen i slutet på aug och kommer skicka inbjudan i början på juni, är inte längre varsel än vad ni kommer att ha. Men vi har vägt nackdelen med att meddela "kort" före mot att allt riskerar att bli så väldigt stort om vi skickar långt i förväg, och vi har ingen aning om hur jag mår i sommar. Så hellre missa några gäster än bjuda in nu och sedan behöva ställa in.

    Och jag måste säga att det är bättre att vara särbo innan bröllopet och komma på att man ändå vill gifta sig än att inse efter bröllopet att det var en dum ide.

    Är så ofint är fråga om hur det kommer sig att du kanske inte mår bra i sommar.. Men lite känns det igen, även om det kanske inte är av samma skäl. Lite så har jag tänkt också, "tänk om" jag inte fixar alltihop. Men just nu känns det ok.


     


    Och som du säger, definitivt bättre att ställt allt på sin spets innan bröllopet än efter. Men vi är lite rädda att släkten inte förstår. De kanske ser det som att vi inte kan/borde gå vidare med bröllopsplanerna PGA av vad vi gjorde. Vi ser det snarare som att först NU, efter det här, kan vi gå vidare med bröllopsplanerna! Jaja, hursom. Det blir nog bra. Skönt att ha den här tråden som ventil ibland. Det behövs!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!