• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Idag hoppas jag att inbjudningarna kommer förresten, fick mail från Vistaprint igår som sa att de skickades igår!! Spännande!


     


    Men blir galen på alla reklammail vistaprint dumpar i min inbox, grr...

  • 1700tal
    Anny skrev 2012-03-01 09:27:46 följande:
    Eller så låter man sambon ta hand om de träliga betalningarna

    Mm, vi gjorde så först (under ett antal år) men nu är det jag som gör det. Det blir bättre ordning då om jag ska va helt ärlig. Så man kan väl säga att vi har den uppdelningen att han drar in pengarna - jag drar ut dem!


    Och ja, ska visa bilder på inbjudningarna och berätta hur de blev!


     


    Operfekt - er bröllopshemsida, vilken "mall"/företag använder du dig av? Får man kika?

  • 1700tal
    bridetobe2013 skrev 2012-03-01 15:05:13 följande:

    Kompisen snörade åt och sen testade jag med bh på mig.... blev bättre. En ny underkjol så...


    Meeeen. Kan inte ladda upp det på hela klänningen1/6 2012


    På den sista bilden såg den ännu bättre ut!
  • 1700tal

    Och inga inbjudningar kom med posten idag... Men de ringde från guldsmeden och min ring är klar! (förminskad och ny gravyr (de stavade fel efter förminskningen) Kul, har inte haft den på lääääänge nu.

  • 1700tal
    liva skrev 2012-03-01 17:27:23 följande:
    Låter som en härlig fördelning
    Vi kör med allt in på ett konto och när räkningar och obligatoriskt sparande är draget delar vi på det som är kvar och har som "lekpengar"
    Haha, eller hur! Nevars, men vi har oxå alltid haft gemensam ekonomi så nåt "ditt och mitt" har vi aldrig haft. Då slipper vi dessutom allt tjafs om pengar, väldigt skönt. Fast vi delar inte upp pengarna efter räkningarna är betalda osv, allt står på ett konto dit vi har varsitt kort. Intressant hur alla gör olika tycker jag, särskilt när man läser i trådar om ekonomi här på BT.
  • 1700tal
    pulmonate skrev 2012-03-01 17:43:30 följande:
    Vi skrev ut våra och har gett 2 till vänner. Resten skickas i nästa vecka! Är så nöjd med våra inbjudningar! Ganska personliga eftersom jag har gjort dem själv.
    Jamen du är ju så himla duktig på sånt! Var så pysslig och hade såna ambitioner i början av bröllopsplaneringen (för sisådär 1,5 år sen ) men har tröttnat för länge sen. Nu vill jag bara det ska gå så smidigt som möjligt och skapa minsta möjliga jobb. Prioritetsflytt...
  • 1700tal

    Men hörrni, tänk på att det förr om åren var precis tvärtom! Då blev det en stor besvikelse varje gång en flicka kom till världen i familjen. Var glada för att det har svängt! Tänk bara på det land som denna tråd handlar om och tänk på hur stor procent flickor som adopteras därifrån och hit. Just saying... Kan vi inte uppskatta att flickor plötsligt är önskvärda efter en sju helsikes många år av motsatsen?

  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-03-01 18:05:40 följande:
    Pulmonate och 1700: ha ha jag ångrar att jag inte gjorde lite mer själv men är så galet opysslig ( är det ett ord...). Jag gjorde inget själv beställde färdigt hade varit kul att ha gjort ngt litet själv.. Skrev inte ens adresser på inbjudningarna :/ skriver iof as fult men ändå !
    Johodå, du är alla ggr pysslig innerst inne (du är ju fisk). Gäller bara att släppa fram den genen!
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-03-01 18:13:11 följande:
    Jo klart man ska uppskatta men det verkar ju knas o Man nu bara ska uppskatta tjejer för att få det " rättvist" för att nästa steg är då att uppskatta könen lika mkt ?
    Mjaa.. Men kan ändå känna viss "rättvisa" när flickor uppskattas. Sorry, men så är det för mig. Har läst och studerat motsatsen för mkt för att tycka synd om pojkarna när omvärlden uppskattar flickorna mer (just nu, det svänger alla ggr igen). Nu är jag rättfram kanske men vi känner varann så bra här i tråden så jag tror det tåls. Hoppas jag.
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2012-03-01 18:23:49 följande:
    Och jag måste nog hålla med dig lite 1700-tal... Tänker man på det sättet är det ju fantastiskt att det svängt så och att vi idag FÅR uppskatta tjejer.

    Precis! Det är lite "close your eyes and think of England"-tänk över det, fast tvärtom. Blunda för kommentarerna och tänk på feminim!


     


    Och du syr helt makalöst fantastiska barnkläder!! Som vanligt. Ooooom vi får barn nån gång (via adoption eller naturlig väg) så blir jag stående kund, jag lovar! Älskar ränder och prickar och du har underbart sinne för färgkombinationer!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!