• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Bridetobe - men går det att snöra ihop den (med 2-3 cm springa) så den sitter bra då? För då kan den ju inte va så himla mkt för stor?

  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-03-07 01:19:01 följande:
    Nu har jag skickat prisförfrågan till Landy, Milly och Mylove angående denna klänningen, fast i ivory. Ska bli spännande att se vad de svarar :

    Oj, så spännande! Har fått hem Huset Elliot på box nu så blir att sträcktitta på hotellet på kvällarna nu idag-sön. Sen blir det nog att klicka hem en 20-talsklänning för mig oxå, känner mig grymt sugen!


     


    Btw - Igår var vi och tittade på en ny lägenhet!!! Budgivningen börjar idag på fm och vi tänker slåss! No more 28 kvm, nu får vi förhoppningsvis hela 47 istället! Värsta renoveringsobjektet, så blir att göra om alltihop igen.

  • 1700tal
    Skumboll skrev 2012-03-07 09:47:36 följande:
    Stort lycka till! 47 blir ju gigantiskt i jämförelse! Förstår precis varför man inte vill bo på 28 kvm. Hade en liten enrummare på 26 kvm och maken flyttade in till mig. Arbetslösa bägge två då och vi gick varandra på nerverna, bra start på förhållandet typ!
    Haha, ja de flesta verkar förvänta sig att vi går varandra på nerverna. Men faktum är att den biten går helt ok.
    Men nog har vi gjort det hela lite bakvänt. Vår första lägenhet när vi flyttade ihop var en 3a på 76 m2 med stor balkong. Sen blev det 2a på 63 m2 med liten tomt. Sen blev det 1a på 28 m2 UTAN både tomt och balkong! Och det är där skon klämmer. En trädgårdsmänniska som jag kan inte leva utan balkong. Dessutom ääälskar jag att renovera, det är rent balsam för min rastlösa själ. Det och att odla förstås!
  • 1700tal

    Hej igen, kära brudar! Nu är mässan avklarad, pust vad intensivt, slitigt men roligt. Och har inte haft möjlighet att gå in en enda gång sen i onsdags, shiiit vad ni skriver! Ägnat hela morgonen till att läsa igen. En fin klänning hade kommit hem såg jag!


     


    Och läste om Pinkis problem med FK.. Tycker ni ska överväga att överklaga åtminstone, det är ju förfärligt att en enskild människa ska leka drottning på det där viset och inte följa den korrekta arbetsgången!


     


    Lägenheten vi budade på blev inget av btw. Den rasade upp till nästan det dubbla av utgångspriset. Helt sjukt med tanke på det dåliga skicket. Så vi sitter kvar på våra 28 m2... Ingen tomt, ingen balkong.

  • 1700tal

    Destiny - klänningen du fick hem var ju inte alls lik den du beställde men måste ändå säga att du passar väldigt fint i den! Den klär dig jättebra och du ser inte bred/stor ut nånstans!


     


     

  • 1700tal

    Nu har jag hämtat ut inbjudningskorten!

  • 1700tal
    Minuz skrev 2012-03-15 17:05:12 följande:
    Och det värsta är att min mamma ska komma imorgon. Och som ni vet är det ju ingen som vet om våra planer.... Vad ska jag säga till mamma då de troligtvis kommer att komma samtidigt? Har ni någon bra lögn?
    Oj! Nä, det är nog bäst du styr om det hela, antingen de som ska titta eller din mammas besök!
  • 1700tal
    Anny skrev 2012-03-15 17:18:22 följande:
    Fåååå seeee!!

    Haha, määh! Har ju redan visat dem! Och se ser exakt likadana ut i verkligheten som på skärmen... Men bild finns i mitt galleri. De är ju från Vistaprint, helt ok pris och kvalité. Inget jättemärkvärdigt och den beige färgen var lite gulare än jag tänkt men de håller sig ganska neutrala, vilket var meningen. Vill inte låsa mig vid nån färg eftersom jag ångrar mig gällande ALLT en gång i kvarten!


     


    Däremot ska vi inte posta dem än. Kanske de till utlandet om en vecka eller två...

  • 1700tal
    bridetobe2013 skrev 2012-03-15 13:19:34 följande:


    Min klänning..... expediten står och håller i hop den bak... Nu är den betalad och snart ska dom börja sy om baksidan på den....
    1/6 2012
    Mkt mkt mkt finare än den andra!! Bra val du har gjort tycker jag!
  • 1700tal
    Miceme skrev 2012-03-15 18:35:15 följande:
    1700-tal jag satt och tänkte på dig och hur allt flytit på! Ser att det går framåt igen vad kul!!

    Nej men HEJ!! vaaaar har du varit?? Vi har pratat om dig massa ggr och undrat hur du har det och vart du tog vägen!


     


    Japp, det går framåt igen - med stormsteg!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!