• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Italia08 skrev 2012-06-15 12:45:39 följande:
    Har redan varit i två närliggande städer utan att få napp. De hade inte ens vinröda. =(
    Va, hur kan man inte ha vinröda..? Det hör väl ändå till basicfärgerna i herrgarderoben.
  • 1700tal
    Tokig skrev 2012-06-15 12:58:16 följande:
    Vad skönt. Jag tycker den ser så smal ut. Men det är ganska en 40-42 a då. *hoppas*

    Men är det inte märkligt att den ena provdockan är en 10 och den andra 12?
    Håller tummarna men tycker den ser ut att va lite större än propotionerna på mina så det borde va runt den strl. Annars får du lämna in den till en sömmerska, inte hela världen ju. Men hoppas du slipper.
  • 1700tal
    Tokig - gillade verkligen ryggen! Så snyggt med så låg skärning.
  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-06-15 13:27:16 följande:
    Njae, vi hade frågat och folk var villiga att hjälpa till att betala en lite dyrare lokal, vilket gjorde att vi kunde leta lite fler lokaler, men hade inte fått napp på någon exakt lokal.
    Vadå, är de alla upptagna? Så trist att det inte verkar bli av..
  • 1700tal

    Oj, vad ni skrev sen igår!


     


    Fin klänning som kommit hem såg jag...


     


    Och Anny, bra att volangklänningen verkar bli bra, tjoho!


     


    Emmadeckmar - var inte rädd för att maila landy och påpeka att du tänkt beställa förut men att de nu höjt priset. Säg att du tänkt beställa om de kan ge dig det gamla priset. Kina är förhandlingslandet nr 1. Det är att förolämpa dem och vara kort i ton som är riskabelt. Men förhandla med priser är helt ok, det förväntar de sig nästan.

  • 1700tal
    emmadeckmar skrev 2012-06-16 10:31:43 följande:
    1700tal skrev 2012-06-16 10:06:31 följande:

    Emma - vet inte om nån länkade till denna förut men hittade just denna på landy och tyckte det var ett bra exempel på den teknik/material som används för den klänning du funderade på. Tycker den här i länken är så fin att jag allvarligt funderar på att beställa den bara för att se hur den blir!


    www.landybridal.co/trumpet-mermaid-sweetheart...


    Wow, den där var ju riktigt fin!
    Hade den inte varit trumpet så hade jag övervägt den! vet inte om jag passar i trumpet-typen. Jag är 164 lång och väger runt 50-52kg.. tänker mig att en såndär klänning bärs bäst upp av låånga tjejer med snygg kropp Flört fast jag har ju tänkt ha 10cm klack så jag kommer bli "lång" Skrattande

    Måste bara tillägga att jag gillar färgen som är på bilden. Det står champange, alltså är den i taffeta? för om jag kollar färgkartan på taffeta så är champange-färgen väldigt ljus. Jag tycker inte om den mörkare champange som man kan se på andra klänningar.

    Visst var den!! Jag är lite småkär faktiskt, VARFÖR skulle du berätta att landy lagt ut alla sina real samples??!


     


    Jag som var så förtjust i Ian Stuarts klänningar från allra första början, det här är den första klänningen jag ser som andas hans stil. Måste nästan ha den...


     


    Men du måste ju inte beställa modellerna precis som den är, det är det få som gör. Jag skulle inte heller vilja ha så där pass låg mermaid, däremot passar jag väldigt bra i dropped waist. Men då kan man ju bara be dem göra så! Jag är måttligt förtjust i överdelen faktiskt så om jaaaag skulle beställa den skulle jag välja en annan snyggare draperad överdel och be dem höja linjen där kjolen börjar så den blir en låg dropped waist.


     


    Jag gillar oxå den nyansen, den är helt underbar! Har dock inte kollat färgkartan än, men om den är så pass ljus skulle jag nog ta den i det. Millys light champagne i taft är supermörk och jättehemsk så jag har tagit ivory därifrån...

  • 1700tal
    emmadeckmar skrev 2012-06-16 10:41:09 följande:
    Va roligt du är förresten! beställa bara för att se hur den blir FlörtSkrattande
    Har jag gjort mååånga ggr..
  • 1700tal
    Italia08 skrev 2012-06-16 11:17:54 följande:
    Nä..? Har du? Tungan ute

    Bara lite.


     


    Ang mermaid så är det mer formen än längden som avgör om man passar i det eller inte. Personligen tycker jag det är snyggast om man har en markerad midja och om byst och höftmått är hyfsat lika. Jag har markerad midja men ganska breda höfter/rumpa i jämförelse med bysten som är ganska liten. Och det blev inte bra, det blev baaaara rumpa av alltihop!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!