• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Humlan66 skrev 2011-04-15 17:31:21 följande:
    Jag köpte ju en brudklänning på ebay via en kinasäljare.. och ville göra ändringar här hemma då, men det va ju skitdyrt .. den klänningen fick jag såld som tur va
    Ja men det behöver jag ju kanske inte tänka på då blir det ju ingen klänning för mig.. Hmm hur dyrt pratar vi ?
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-04-15 17:37:14 följande:

    Kanske inte lika dyrt om man bara vill ta upp den.
    När vi pratar ändringar hur lätt eller svårt är det att färga en klänning??
    Tänkte att jag kanske kunde färga den korta för att använda vid andra tillfällen


    Nej jag hoppas att det inte är lika dyrt att ta upp den men klart det kostar MEN det tänkte jag kanske inte tänka på nu utan komma på sen när klänningen redan är här hemma :)
  • Sommarbrud

    Skumboll: Jag är inte kokko Glad utan är ju ekonomisk för en gångs skull, tänk dig då har jag ju en fin klänning i garderoben som ajg kan dra fram. jag menar det är ju ofta man använder en vit kort brudklänning det tror jag de flesta människor vill ha i garderoben faktisktDrömmer

    Norrtälje låter ju riktigt intressant. Kan inte du inboxa mig? Alltid bra att ha för min kommer nog behövas ändras den jag får hem sen också. Jag kan bara en i Enebyberg o hon verkar galet uppbokad

  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-04-15 17:39:53 följande:
    Öööh, bara det att kontoret ligger i pappas hem! Han kaaaanske märker att datorn saknas när han kommer hem ikväll... Höhö... Dessutom är datorn 10 ggr större än den jag brukar spring runt med under armen, haha. Det här är inte bara en stationär, utan en stoooor stationär.
    Jag tror inte han märker ngt faktiskt! Det är bara ta bussen herregud en stor dator under armen, nej jag tror ingen märker faktiskt!
  • Sommarbrud

    Mamma ringde just hon skulle parkera inne i stan och då var det en man som viftade mer armarna när hon skulle parkera i garaget och hon vevade ner rutan o sa att hon inte behövde ngn hjälp. Men han sa att hon hade kört över hans fot.. Men vi har hört att vissa har blivit lurade och sen blivit bestulna på plånboken när de går ur bilen så mamma sa att han kunde sluta luras o steg ur bilen. DÅ tog han tag i henne o sa att hon måste flytta bilen men hon bara gick.. Läskigt men så fick hon dåligt samvete o tänkte att hon kanske hade kört över foten men nu kom han tydligen gåendes med friska fötter. Hon är nu liiite orolig om hennes bil är helt sönder repad i garaget... Galet va??

  • Sommarbrud
    Humlan66 skrev 2011-04-15 17:44:17 följande:
    För att sy in lite vid bysten och sätta på ett enkelt halterneck ville hon ha 1500 kr . skitdyrt jue :-s
    Hmm ja jag hade räknat med 2000 för min stora fluff klänning sen lägga upp en klänning hade jag nog inte ens tänkt på kom på det nu.. kanske ska kollas upp ... Elller så chansarj ag *undrar vad det blir*
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-04-15 17:48:58 följande:
    Hm, dilemma där oxå... Tror närmaste busshållplats ligger 2,5 mil härifrån... Men har ju faktiskt bil så varför krångla till det??
    Smuppra skrev 2011-04-15 17:44:17 följande:
    Ja, då har du väl inget val då. Du får skynda dig in på en elektronisk butik, köpa en bärbar dator, lämna den åter på måndag och säga att den inte motsvarade dina förväntningar. Nöden har ingen lag!
     
    Då kan man ju undra vad du sitter o gnäller om in i bilen med datorn!!!
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-04-15 17:50:30 följande:
    Nähä???
    Så funkar det i Sthlm! Galet galet galet tur att hon inte gick ur bilen, mamma är ganska rak på sak så helt fel person att försöka lura
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-04-15 17:53:02 följande:
    Men beställ lillyklänningen nu!!! Vad är det med dig, du som shoppat så friskt hittills!
    Sommarbrud skrev 2011-04-15 17:49:44 följande:
    Då kan man ju undra vad du sitter o gnäller om in i bilen med datorn!!!
    Men asså, det GÅR ju bara inte... Men funderar på att gå ett varv och leta efter en överbliven bärbar som ligger och skräpar nånstans... Min far är ett teknikfreak som köper datorer som vi köper klänningar!
    ja det värsta är att inte bara handlar klänningar utan handlar lika mkt till W som hem som till mig så.. men idag sa sambon beställ klänningen du!

    Leta på nu herregud tänk dig en fredag utan dator
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-04-15 17:55:36 följande:
    OJ! Här lämnar vi bilarna olåsta... Åtminstone där jag befinner mig nu... Men även hemma har vi förrådsdörran och så olåsta.. Haha, fast när jag tänker efter - nåde den tjuv som öppnar den dörren som det ser ut därinne(sambons ansvarsområde), han skulle inte få in foten ens för all bråte!
    Oj här låser vi om oss herregud! Haha tjuven "ingen idé jag går vidare" billigare än larm :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!