• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2012-08-08 18:49:37 följande:
    Omg så snart !!! Ja jag är ju virrig och glömmer allt :/ grattis i förskott Åker till Frankrike på lördag, hoppas det blir super !!!! Spännande med bilder sen jag är dålig på att skriva men läser mkt. Har miceme varit inne ngt ?

    Det är ok, jag vet. Du är ju fisk. Vi är såna. Uuh, frankrike låter gött! Bilar ni? Själv åker vi till Barcelona efter bröllopet. Vill ha sol!! Lägger in bilder, håll utkik...


     


    Men vad var det med Miceme?? Såg nåt inlägg om att hon inte mådde bra men har inte läst nåt om det själv. Måste ha missat. Vad hade hänt, vilken sida? Hur långt tillbaka, skrev hon jag missade?

  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-08-08 19:12:58 följande:
    Va det har inte jag läst alls ? Se det länge sedan ?
    Vet inte heller, det var nåt jag skummade förbi men kom att tänka på det nu. Men jag kanske minns fel. :-/
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-08-08 20:28:01 följande:
    1700: då ska jag läsa vad hon skrivit lät Inge bra hoppas du minns fel. Tråkigt att hon inte är här :) fast det är roligt att tråden är levande och det är så många nya som skriver väldigt roligt !
    Kan ju ha missuppfattat allting. Men det vore jättekul om hon (och du!) tittade in lite oftare. Vi saknar er! Och skummis...
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2012-08-08 20:42:16 följande:
    Ja jag har haft det lite tufft här hemma vår äldsta son är ganska bestämd är ett milt ord :) och sen är det många i min närhet som säger att så är det att ha söner suck ! Ja jag saknar tigerlilly visst hette hon så ? För hon är väl inte kvar ?

    Stackare.. Men det är ju det som är bra med tråden, ös ur all skit här vettja!


     


    Ja, tänker på henne ibland. Hennes klänning var en av de jag var på vippen att beställa. Tycker fortf det är en av millys snyggaste modeller. Men fick aldrig se den på henne, vet inte om hon la in bilder efter bröllopet? Nån som kommer ihåg? Hon var ju vår hönsmamma!

  • 1700tal

    Haha, kanske bara har drömt allt om Micemes bekymmer i livet! Tydligen bara hittepå från min sida...

  • 1700tal
    pulmonate skrev 2012-08-08 23:52:30 följande:
    Jag är nyfiken på hur du ser ut också.
    Nu är det snart för oss! Den 18e kör vi! Är du redo? Hur känns det?

    Haha, ja det får du se om en vecka!


     


    Ja, helt sjukt.... Redo och redo, har knappt hunnit tänka på det! Sista dan på jobbet idag och blivanden har semester from idag så nu jädrar ska här bäras bord, stolar och göras bordsplacering och festhäften! *som borde gjorts tidigare*

  • 1700tal
    Loveit skrev 2012-08-10 20:54:21 följande:

     


    Hej! Nu behöver jag hjälp om det finns.

    Skriv gärna om ni sett den! Har själv letat på några sidor utan resultat. Har märkt att många av länkarna i TS inte fungerar :/

    Haha, det här är ju bara för ironiskt! Vi pratade just om tigerlily och jag omnämnde hennes klänning (som jag aldrig fick se bröllopsbilderna på), det är ju denna!


     


    Klänningen är från Milly och är deras egna uppsydda (dvs bilden motsvarar verkligheten, det är fabriken själv som sytt upp den och inte en "snodd" bild) som säljs av vissa återförsäljare i Sverige. Brudbutiken bla handlar därifrån. Den har art.nr WG0601 (har hela deras sortiment i min bildbank då jag själv handlar av dem) och bör gå att hitta på deras hemsida.

  • 1700tal

    Loveit - svarade dig ovan. Det såg du va?

  • 1700tal
    Loveit skrev 2012-08-10 22:15:18 följande:
    Haha! Missade ditt UNDERBARA svar! Tusen tack! Jag har alltid vetat att forumet är bra, men inte så här bra ;)
    Haha, eller hur! Ibland har man tur i klänningsdjungeln! Jag bara älskar den klänningen, var på vippen att beställa den själv!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!