• Miceme
    Skumboll skrev 2011-04-14 17:41:14 följande:
    Åh gud så gott..... jag har inte fått i mig någon lunch idag så jag är helt vansinnigt hungrig!

    Apropå buffématen lät det jättegott! Hade liknande på min senaste födelsedag och alla tyckte det var super! Helt rätt att ni bytte ut potatissalladen, något varmt är alltid gott till!
    Kul att höra! Ja potatissallad är det nog inte alla som äter heller bla barnen brukar tycka det är lite läskigt med den smaken.
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-04-14 17:43:16 följande:
    De är fiffiga men många pinnar är för breda för dem men vi brukar trycka till ordentligt så funkar det. Min syster har ju en treåring som gillar att spilla...
    Jag tog en i varje färg och hoppas på det bästa!
    1700tal skrev 2011-04-14 17:41:53 följande:
    Visst är de läckra! Har tittat massor på blue nile och de har så fina och flådiga matchade set. Försökte förklara att ett sånt nytt matchat set därifrån kostar lika mkt som min tilltänkta ring skulle kosta att göra hos en guldsmed här! (om man bortser från micemes tips men man måste ju va taktisk när man hanterar en ekonomisk sambo...)
    Försökte framställa hur ekonomiskt det är att byta ut min förlovningsring mot en ny så jag får det slutresultat jag vill ha... Drömmer 

    Men se där gick jag helt bet! Inte för det ekonomiska utan den sentimentala betydelsen i förlovningsringen. Tydligen sitter lixom löftet i just precis den ringen och det spelade ingen roll hur många brudar på BT som hade bytt ut sin förlovningsring till vigseln. Det är tydligen så gott som olagligt! Who knew...
    Jag håller nog med att det sentimentala sitter lite i ringen det var ju den som var med
  • Miceme
    1700tal skrev 2011-04-14 17:54:27 följande:
    Okeeeej då, jeeze vad ni gaddar ihop er! Fine, jag behåller väl min skruttring då!! SkrikandesSkrattande
    Stuck on you!!
    Men det kanske går att smälta och sätta in nytt och greja då blir ju den nya gjord av samma deg så att säga
  • Miceme

    Klart du vågar humlan66.


    Det gör du jävligt rätt i skumboll!


    Själv drar jag mig ut för att klippa får det är premiären för mig och jag tänker börja med Ulla.

  • Miceme
    nica83 skrev 2011-04-14 19:19:46 följande:
    Åh tjejer jag sitter och skrattar högt här både åt era historier om katastrofbudgetbröllop, kopplingen mellan stora baguetteslipade diamanter och vitlöksbaguetter och gratängröror Är glad att jag äntligen kan snacka av mig lite bröllopssnack och kanske komma igång... Så tack Hjärta

    Tack också för input kring buffén. Såklart är det väldigt olika beroende på vilken typ av buffé man har valt. Vi har kikat på denna: 

    - Röra med rökt sik och pepparrot på kavring
    - Citrongräs- och saffransgravad röding
    - Rökt och gravat reninnanlår
    - Västerbottenpaj med crème fraiche och löjrom
    - Tranbärssallad
    - Rödingsoppa med dill och hummersmak
    - Kantarellsoppa med flingor av torkat renkött
    - Älgstek med viltsky
    - Olivrostade mandelpotatisar med vitlök och örter
    - Hjortronpannacotta

    Men min käre far, som kan vara ganska okänslig av sig, sade direkt att det bara var mat som han inte gillade. Det var ju rolig input . Och så tycker de att det är fruktansvärt dyrt, att vi ska ha något enkelt. Det behöver absolut inte vara dyr mat men jag vill att det ska vara tillagat med lite känsla. Jag och min blivande make älskar att ha bjudningar hemma med god mat och gott vin, då vill vi såklart att vårt bröllop ska spegla det...


    Klart ni ska ha det ni vill ha! Inget snack om det, du får väl göra ett par ostmackor till din far brevid enkelt, billigt och något han troligtvis tycker om..... skämt åsido förstår att det måste vara tråkigt att höra såna saker särskilt om något som man känner sig väldigt nöjd med och brinner för själv. Du får försöka att slå det ifrån dig.
  • Miceme
    Malin24 skrev 2011-04-14 18:56:51 följande:
    wiihoo pratar vi ringar  (tänker inte försöka läsa ikapp allt men såg det senaste iaf) och äntligen kan vi prata om ngt som jag kan ta del av för klänningen lyser med sin frånvaro..skulle fått bilder idag men icke..börjar tro att de lurar mig


    Jättefina ringar!
  • Miceme
    sunsey skrev 2011-04-14 22:12:51 följande:

    Dhl kom med min klänning idag till jobbet. Kl 16:45 försökte jag få upp den packerade, välinslagna paket. Hjärtat bultade snabbt. Tänkte kom igen nu, snälla låt klänningen vara fantastisk...

    Och så såg jag färgen... Klänningen var ut o in.. Men vilken BESVIKELSE =( Den är ju inte ens i närheten av bilden... PANIK.. bara 2 månader kvar... Vart så ledsen.. Stressa hem o provade den. Den var för stor vid bysten.. rymdes ju 4 bröst där inne säkert. Längden var ok.. Sen kom alla tårar.. En sak är säkert, Landy kan inte det där med spets..  Det är ju helt sjukt.. Har mailat till dem..

    Bilder kommer så snabbt jag hinner fixa det.

    SKa besöka en sömmerska imorgon o se vad man kan göra ... =(

    1700-tal vilka snyggar ringar!

    Nica83: Vilken go buffe!


    Fy vad tråkigt att du är missnöjd! Det ska ändå bli kul att se bilder. Har du originalbilden?
    Hoppas du får svar på ditt mail
  • Miceme
    MrsBrud skrev 2011-04-14 22:14:09 följande:





     


    Hej alla brudar!
    Nu har jag inte läst ikapp men slänger in mina bilder på en klänning som äntligen kom!!

    Den känns helt ok, trots att mina mardrömmar om att den skulle bli för kort stämde. När jag inte har underkjolen på så går den till anklarna och visst hade jag önskat att den var längre.. man va fasen.

    Sen undrar jag om de var på lyset när de sydden sidenbandet? Det känns ju bara slött att det inte ordnat till det alltså??!!

    Jag fulkomligt ÄLSKAR ryggen och ska inte ha slöjen som på bilden. Den ska kortas för släpet ska synas, jag funderar på att ha slöjan som kronprinsessan, alltså inte dubbelt utan enkelt så att ryggen syns igenom.

    Sen behövs den tas in över bysten och i midjan, tog måtten då jag fortfarande helammade. Hoppas då att midjan kommer fram lite bättre.

    Men överlag är den fantastisk! Små detaljer som ska fixas hos skräddare. Man kanske kan ta spets från slöjan och förlänga där fram?
    Men gud vad vacker den är den kommer bli kanon på dig!! Den är verkligen fantastisk
  • Miceme
    sunsey skrev 2011-04-14 22:29:39 följande:
    Klänningen är ju fin men det är ju inte den jag beställde o ville ha.. Spetsen känns asiatisk, dvs billig. Dessutom har de sytt på en massa pärlor (vilket jag inte beställt). Men kanske efter några provningar...

    Är fortfarande trött i ögonen efter mitt bridezillabölande Obestämd

    Mrs brud: Fin klänning, den verkar vara välgjord. Vart besälle du din? Hur lång tid tog det? Men kan du inte ha ett par skor med lägre klack om den är lite kort?
    Det var det på axelbanden på min klänning också och det blir för mycket med både spets och pärlor.
    Du kanske kan ta bort pärlorna?
    Du får lägga på gurkor på ögonen och vila dig en stund.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!