Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Oups, råkade skicka för tidigt. Men tror att ni förstår vad jag menade i alla fall...

    Kanske ha med om klänningen blivit levererad också? Eller strunta i datumen helt, de blir ju i alla fall inaktuella om ett tag.

    Namn     Firma     beställningsdatum      leveransdatum

  • Darling Daisy

    Skumboll:
    Egenföretagare?
    Spännande! Ska du också börja sälja brudklänningar??

  • Darling Daisy

     


    1700tal skrev 2011-04-04 10:37:08 följande:
    Darling Daisy skrev 2011-04-04 08:52:29 följande:

    Jag tänkte på en sak:
    Skulle vi kunna göra en liten sammanställning över vem som beställt från vilket företag?
    Det skulle vara intressant och underlätta när nykomlingar frågar om nån viss sida.
    Sen kan man försöka komma ihåg på vilken sida listan ligger och vet då att när jag undrar om det är nån som har beställt från ubrides så går jag till sida 90, tex.. Kan förstås lägga listan i trådstarten, men det kan nog bli lite klantigt.

    Typ så här:
    Nick
    Darling Daisy      Landy        beställt 25 mars        


    Mmm, menar du för att vi ska hålla redan på varann nu innan klänningarna kommer? För annars är det ju ungefär den funktionen sammanfattningstråden har (med länk i trådstart). Men där är förstås inte nån av oss med eftersom vi väntar... Eller berätta mer hur du tänkte.

    Jag menade inte som en konkurrent till den andra tråden, bara för att ha lite koll på oss här inne eftersom vi inte finns i nya tråden ännu.


    Typ bara för att lätt kunna påminna sig om vem som beställt varifrån.


    Fast det kanske inte är en så bra idé.. den här tråden växer ju ganska fort så den listan kommer kanske att försvinna/bli inaktuell på ett ögonblick.

  • Darling Daisy
    S2011 skrev 2011-04-04 12:11:54 följande:
    Åh nej, så tråkigt. Vad är nästa steg nu då?
    Skumboll skrev 2011-04-04 12:05:12 följande:
    Vad roligt! Vad ska ni pyssla med?
    Ja :) Vi ska jobba med utbildning och rådgivning inom djurskydd, djurvälfärd och djurs beteende är tanken.
    Oh, vad roligt!!! Låter som något jag själv skulle gilla!
    Vad har ni för bakgrund/utbildning?

    Miceme:
    hantel på tån låter som något jag helst vill undvika!!

    Fötter kan ju ta sån tid att läka!! Jag trampade snett i juni 2010 och har fortfarande ont av det... Fast nu kan jag i alla fall ha normala skor, så jag får ha finskor på bröllopet!
  • Darling Daisy
    S2011 skrev 2011-04-04 12:40:54 följande:
    Vi är just nu i slutfas (=exjobb) på etologi och djurskyddsprogrammet (SLU) som är en kandidatutbildning. Sen har vi också privat erfarenhet av ett gäng djurslag (hundar, katter, hästar, smådjur osv). Vi ser ganska många med liknande kompetens som vi som jobbar "baklänges" (=när problemen redan finns, som t.ex. "hundpsykologer", djurskyddsinspektörer (faktiskt oftast inte förebyggande, trots att lagstiftningen ska vara förebyggande) osv). Vi vill gärna vara där i framkant och försöka mota olle i grind - vi vill ju inte bygga ett yrkesliv på att någon ska ha problem med sina djur, tvärtom.
    Skumboll skrev 2011-04-04 12:34:09 följande:
    Om vi ens kommer hitta orsaken, det vet vi inte...men jag antar att det är rätt bra om man kommer fram till någon typ av behandling, det i sig är så svårt. Blä, ibland är det inte bra att grubbla!

    Om ni ska registrera så många jag bara tipsa om registreringsverktyget på verksamt.se. Eftersom det kommer in elektroniskt till skatteverket/bolagsverket går det rekordsnabbt och man kan se status på ärendet.
    Låter roligt! Det behövs utbildning inom djurskyddsområdet! Många som håller på med djur har ju väldigt dålig koll på vad djuren egentligen behöver och varför.

    Jag läste en insändare i en hästtidning där ridsportförbundet fick frågan om vad de tyckte om lösdrift. Svaret gjorde mig riktigt upprörd, människan svarade inte på något ang förbundets inställning till lösdrift utan sa bara att "de som arbetar på ridskolorna har bra utbildning och vet vad som är bra för hästarna" typ... 
    Åhå..., är det därför många ridskolor har sån faaaantastiskt bra djurhållning, alltså?

    Nu smiter jag på lunch, försök att hålla er från att skriva hysteriskt mycket under tiden!
  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2011-04-04 13:30:19 följande:
    Men gud vad ni skriver! Nu har jag iaf gjort klart min tråkiga beställning och får således titta in i tråden igen! Dessvärre måste jag snart iväg till lagret och packa upp alla krukor som var med på mässan. Suck, 1,5 ton terrakotta som ska upp på 2 m höga hyllsystem... Nåja, perfekt styrketräning...

    Nu ska vi se... 

    DD - ok, då fattar jag din tanke med att vi skriver och kan hänvisa. Bra idé för det är så svårt att hålla reda på allas beställningar. Och ska jag va ärlig är jag mer nyfiken på alla eras beställning än de som fått sina klänningar för ett tag sen. Här följer vi ju varandras vel och vä och det skulle va kul med en sammanfattning i tråden. Men kan vi inte lägga till bilder oxå? För det är bland det bästa ju och det som jag lättast glömmer. Tror du det blir lättast att vi alla lägger in det här och så gör en av oss sen ett enda "uppradat" inlägg med allas bilder (förminskade då förstås ) och info som vi kan hänvisa till? För det är ju just det där med att de kommer försvinna in i mängden och hämna på olika sidor då vi inte alla är inloggade samtidigt. Vad tycker du? Men det vore super att ha ett inlägg med alla våra små klänningsbilder samlade samt det du sa förut, datum, köpställe osv. Jag skulle iaf använda mig av det inlägget på specifik sida för att påminna mig om alla era klänningar. Vad tror du?

    Kan vi inte göra så att alla skickar sina uppgifter (namn, firma, klänningsbild, beställningsdatum eller vad vi nu tycker är viktigt) till nåns mail/inbox och så får den personen klippa ihop inlägget?

    Jag kan inte hantera bilder, så jag kan inte vara ansvarig.

  • Darling Daisy

    Förresten, har ni sett några snygga byxdräkter eller kavaj och byxa till damer?

    Min mamma är ingen kjolmänniska, men vill självklart vara elegant på bröllopet. Jag tänkte hjälpa henne att hitta något snyggt på nån kina-sida, men hittar bara jätteavancerade långklänningar.
    Min mamma är ca 168 cm lång, lite mullig (typ äppleformad) och drar nog stl 44 (om det hjälper).

  • Darling Daisy

    Daisys bilder:




    (Fast jag har valt bort släpet)

  • Darling Daisy
    Miceme skrev 2011-04-04 14:55:19 följande:
    Nu ser jag ju att det står landybridal över hela DDs bilder Skäms
    Kan vara något av en giveaway, ja...

    Den är av deras "egna" design, vad nu det innebär. Kopierad för så länge sen att ingen kommer ihåg från var eller att någon på företaget faktiskt har ritat klänningen själv?

    Här är länk i alla fall:
    http://www.landybridal.com/lb0014-p4053.aspx
  • Darling Daisy
    Miceme skrev 2011-04-04 15:59:03 följande:
    Gäller detta olevererade klänningar?
    För min del kan ju både olevererade och levererade vara med. Är bara ute efter en sammanställning över oss som är aktiva i tråden!
    Vad säger ni andra?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!