Inlägg från: Solrosen1982 |Visa alla inlägg
  • Solrosen1982

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Miceme: Ja de måste ju ta upp massor av plats i garderoben! Du får skaffa en större garderob så du kan shoppa mer

  • Solrosen1982

    Pulmonate: Jättefin klänning!!! Jag kan inte förstå vad dina vänner inte gillar med den...

  • Solrosen1982

    pinklove: Din klänning är jättefin!!! Jag skulle nog aldrig ha tänkt på detaljerna som du var mindre nöjd med. Svårt att säga hur det ser ut i verkligheten, men på bilderna ser klänningen superfin ut.

  • Solrosen1982

    Jag kollade in på en hemsida till en bröllopsbutik här i närheten av mig och hittade en klänning som ser väldigt fin ut och den var dessutom på rea Det jag blev lite tveksam till är att den är i färgen ivory. Min blivande ska ha en vit skjorta och vita byxor, dottern vit klänning och sonen vit skjorta, kan jag ha en klänning i ivory då?

  • Solrosen1982
    daniiel skrev 2011-11-19 14:01:03 följande:
    Klart du kan :) Jag hade en klänning i ivory, min make hade en vit skjorta och vår dotter en vit klänning med lite rosa. Det såg inte konstigt ut alls.
    Det låter bra! Ägaren till butiken kunde lösa så att jag fick komma och prova den trots att hon bara har webbutik. Jag hoppas verkligen att den är fin i verkligheten och passar mig.
  • Solrosen1982
    daniiel skrev 2011-11-21 03:05:01 följande:
    Nej, men vad bra att det gick att ordna :) Då kan du ju ännu lättare fatta ett beslut. Hoppas att den är allt du drömt om och ännu lite till :D
    Ja jag hoppas det, skulle vara skönt att få bocka av det på listan över allt som ska fixas
  • Solrosen1982

    2 0 1 2: Jättefin klänning!!

    Det blev ingen Kinaklänning för mig, jag fick tag i en jättefin klänning igår. Den var dessutom på rea och så fick jag med en resegarderob för att det regnade så mycket ute, helt perfekt! Kan lägga in bilder och visa sen.

  • Solrosen1982

    Min syrra fotade mig i klänningen idag, ska lägga upp bilder ikväll om jag hinner. Nu e det såhär att den är lite kort. Sitter och kollar på underkjolar på Landybridal. Kan man köpa en underkjol i tyll som e lite längre än klänningen och "förlänga" den på det sättet? Klänningen är i mermaid-modell...

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!