• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Den här beställde jag från Lilly
  • Sommarbrud
    Darling Daisy skrev 2011-04-20 22:23:51 följande:
    Sommarbrud: du fick ju just hem din klänning från Milanoo. Jag har några kandidater på deras hemsida (Såna som inte får köpas innan ettan kommit hem)
    Hur fick du kontakt med Milanoo? Mail? Chatt? 
    Jag chansade, jag beställde direkt från deras hemsida. Har inte skickat mail eller pratat med dem. Provade maila en gång om en annan klänning men inget svar. Har läst att det är lättare att få tag i dem på chatten.
  • Sommarbrud

    DD: Lika bra att du köper på dig några klänningar så du har o välja mellan Solig

  • Sommarbrud

    Nej nu e det hopp i säng för mig som gäller.


     


    Sov gott och handla inte för mkt nu Flört

  • Sommarbrud

    Åh idag skulle vi ju till Görväln o titta på stället o prata med hon som har hand om allt, men självklart är hon hemma med sjuka barn idag!

  • Sommarbrud
    S2011 skrev 2011-04-21 10:15:12 följande:
    Sommarbrud skrev 2011-04-21 09:57:18 följande:
    Åh idag skulle vi ju till Görväln o titta på stället o prata med hon som har hand om allt, men självklart är hon hemma med sjuka barn idag!
    Fasen vad surt, Sommarbrud. Har ni fått nån ny dag?
    Ja lite surt tiden går ju så fort och vi har inte ens börjat kolla menyn tex... Nej på måndag ska de ringa så vi får väl se... Jag ringde dit och de är ju hur trevliga som hellst men skulle ju vara bra o få lite svar på frågor tex..
  • Sommarbrud
    S2011 skrev 2011-04-21 10:30:39 följande:
    Ja, fy, nu börjar det väl närma sig rätt ordentligt också?
    Hoppas de kan fixa en tid redan till veckan så ni får gå igenom allt.. 
    Ja det är ju 2juli så lite tid finns ju men det börjar bli svårt med lediga stunder nu. Är så mkt som ska fixas :) Och så är det rätt skönt att ha barnvakt när man är där så man inte behöver ha med sig en liten 10 månaders :)
  • Sommarbrud
    S2011 skrev 2011-04-21 10:44:38 följande:
    Ja, det förstår jag verkligen. Kan vara skönt att kunna koncentrera sig enbart på fråga-svar och gå igenom detaljer och menyer "i lugn och ro", utan att behöva fundera över bebisen.

    Hoppas nu bara att det går smidigt att hitta en ny tid! Fanns det ingen annan som kunde hjälpa er på tiden idag? 
    Nej tydligen är det en person som jobbar med dessa frågor och henne har vi aldrig träffat hon har varit sjuk eller ledig eller inte där när vi ringt... SÅ det ska bli spännande o träffa henne :) Vi trodde hon var på¨hittad men min sambo har pratat med henne över telefon så som sagt spännande :)
  • Sommarbrud
    S2011 skrev 2011-04-21 10:53:41 följande:
    Åh, tråkigt. Haha, men kul att äntligen få träffa hitte-på-människan Skrattande

    Jag vågar vägra exjobb idag. Diskat och plockat och tvättat istället. Och letat reda på några alternativ till utgångsmarsch som vi ska lyssna på när sambon kommer hem. Vart lite förvånad över det otroligt entusiastiska sms jag fick i ämnet av honom, när jag föreslog "Concerning Hobbits", "Forth Eorlingas" eller "He's a Pirate!". Fixat noter bara på fall att nån av dem skulle falla honom i smaken - jag gillar ju förstås alla....
    Men oj vad du e duktig då. Vi ska åka iväg o köpa en grind så inte lilleman springer upp för trappen. Det har blivit hans nya nöje :/

    Vi tänkte gå ut till oh my god från melodifestivalen eller shes got the look med roxette ELLER we eill rock you.. Svåra val :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!