Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jag velar mellan att sminka själv o anlita någon.
    Brukar ytterst sällan sminka mig och har väl inte riktigt rätt produkter hemma för att göra en sjysst brudsminkning (= en som sitter hela dagen).
    Sen har jag fått problem med mina ögonlock, det har blivit som eksem på dem. Inte alls skönt, det svider riktigt illa och flagar. Så för tillfället kan jag inte sminka mig över huvud taget!
    Har ni några tips ang ögonlockseksem?  

  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2011-05-15 20:00:42 följande:
    Darling Daisy skrev 2011-05-15 19:44:12 följande:
    Tack för healingtankarna! Hostar fortfarande som en liten tok... suck! Ska vara speaker på en hästtävling nästa helg... känns inte så troligt just nu!

    Klänningen kom i torsdags - här kommer bilderna igen.



    Men så fin! Inte alls som jag trott den skulle bli, men fin och den passar på dig även om jag vet att du inte är van vid rysch pysch. Men kanske just därför den blir rätt för dig till slut? Eller om det blir den andra... Men du passar i modellen!

    Hur känner du själv för den?
    Det är en otroligt vacker och välgjord klänning. Tyget är tjockt och underbart i både färg och lyster. Är supernöjd med att jag valde champagnefärgen. Den är skön att ha på, både med och utan underkjol (korten är med underkjol). Broderierna blev snygga och draperingarna på överdelen gillar jag supermycket! 
    Fast jag har ju hela tiden väntat på en TAFTklänning, och hem kommer den i SATIN! Förvånad 

    Jag hade självklart glömt den lilla detaljen i beställningsformuläret, bara skrivit det i mailen.... jaja... klänningen är fin i satin också, bara inte riktigt som jag tänkt mig!

    Jag låter det bero några dagar innan jag bestämt mig för om jag är superkär eller inte.  

    Har du provat sidenklänningen på dig själv nu då? 
  • Darling Daisy
    Miceme skrev 2011-05-15 20:06:37 följande:
    Jag sminkar mig själv,har låtit andra sminka mig någon gång och det har väl varit bra men jag kan känna mig lite maskerad om jag får andra färger än vad jag är van med.
    Har inga tips till dina ögonlock men det var ju helt klart olägligt!
    Jag tänkte ju tvinga nån läkare att undersöka våra hostiga halsar, så då passar jag nog på att fråga om ögonlocken också. Känns som om det kunde vara bra att ha nån salva som funkar på ögonlocken, vågar inte experimentera eftersom huden är så tunn där.

    Förstår hur du menar med färgerna, det kan bli så tokigt om den som sminkar inte är duktig på att känna in vad man vill ha.
    Hur tänkte du göra för att sminket ska hålla hela dagen?
    Jag ska ju vara klar redan kl 10 på förmiddagen, så det känns som det behövs ett smärre under om jag ska kunna fixa så hållbart smink själv! 
  • Darling Daisy

    Jag som då inte har någon kollSkäms vad är detta smashbox primer som alla skriver om?

  • Darling Daisy

    Tack miceme, då förstår jag lite bättre!

    1700tal: Vad kul att du kunde ha klänningen! Och vad skönt att släpet verkar vara hanterbart!
    Ja, kan väl säga att jag blev väldans förvånad när jag såg att den var i satin!  Fast vem vet om den varit lika fin i färgen om den kommit i taft?  
    Ska bli spännande att se hur min andra klänning ser ut. Först då tänkte jag bestämma mig vilken jag gillar bäst (= vilken jag ska ha).

    Fast jag är lite purken på mig själv, jag skulle ju leta efter en enklare klänning att ha på kvällen (kanske en hellång i chiffong eller en lite kortare i tex satin) och så går jag o beställer en spetsklänning med släp....

    Men nu, när jag fått hem en satinklänning så måste jag kanske köpa en i taft, bara för att vara säker på vilket material som egentligen är "rätt" för mig? Oskyldig 

  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2011-05-15 21:07:56 följande:
    Ja, asså ni återhållssamma brudar här i tråden skulle nog inte tycka att mitt släp är hanterbart. Men allt är ju relativt och en fåfäng fisk är en fåfäng fisk. Därför är släpet hanterbart...

    Och med mina mått mätt ÄR din klänning nr 2 en enklare modell (inga draperingar alls ju!) att ha på kvällen... Flört Men du kanske behöver en till?? Men i taft, mnjaaaa.... En tuff och nätt partyklänning i tyll kanske?
    Tjaaa, ganska enkel är ju spetsklänningen, men i o med att den har ett släp så blir det en "icke enkel" modell i min värld (har ju inte ens släp på den draperade här hemma).

    Får väl se hur det känns när den kommer hem... den borde dyka upp om sisådär 10 dagar. 

    Apropå det - hur går det med din nedräkning på dhgate, Miceme?? Är den från bridal7 på G? 
  • Darling Daisy
    Knopan skrev 2011-05-15 21:44:16 följande:
    Varför, varför, VARFÖR gick jag in på hemsidan som börjar på E och slutar på TSY??
    Stupid!!! ;-D

    Vissa sidor ska man undvika, så är det bara....  
  • Darling Daisy

    Miceme, min klänning har 10 dagar kvar, så då ligger jag väl exakt en vecka efter dig.
    Misstänkte att det var nedräkning till datumet de skickar klänningen på, annars skulle det ju vara otroligt kort produktiontid. 

  • Darling Daisy

    Pink:
    Kan tyvärr inte hjälpa dig ang ems trackingen. Förhoppningsvis så kommer ju paketet fram i alla fall!  

  • Darling Daisy

    Farmall: 
    Hittade en bakblogg här på BT. Blev väldigt förtjust i hennes recept (och hungrig). Kanske finns där några recept på tryffel du kan använda?
    http://louisespis.blogspot.com/ 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!