Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Knopan:

    Jag kopplade mitt kort till paypal, så jag har inte gjort lika dant som du. Men kolla om du kan klicka på betala-länken i mailet. Då har i a f jag kommit till fakturan på paypalkontot och där visas summan omräknad till sek.

    Lycka till! 

  • Darling Daisy
    Miceme skrev 2011-05-16 13:11:00 följande:

    Darling Daisy; för en timme sedan blev klänningen skickad, men jag har inte fått några bilder som hon lovade, Så kul när man vet att någonting är på väg


    Ohh, spännande spännande!! 
    Håller tummarna här under filten! 

    Var hos doktorn nyss, jag har tydligen bihåleinflammation. Nu ska jag käka lite sjyssta mediciner, så förhoppningsvis blir jag snart bättre.
    Malin24 skrev 2011-05-16 12:58:18 följande:
    Nehe..konstigt fick inga bilder idag trots att Bella sa att den var klar och att hon skulle mejla bilderna...hm..hoppas på morgondagen då....
    Men, vad håller de på med??? Stackars dig!! Hoppas de dyker upp i morgon istället! 
  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2011-05-16 19:12:55 följande:
    Idag har jag förresten provat den ena klänningen som kom förra veckan med mamma som fotograf. Vill ni se??
    Öhhh, behöver du fråga?
  • Darling Daisy

    Och även jag måste instämma i hyllningarna till Aylas klänning: jättejättejättesnygg! 

  • Darling Daisy
    FadeToBlack skrev 2011-05-16 12:09:20 följande:
    Hejsan! Tänkte bara dela med mig att min kinaklänning  och brudtärnornas klänningar från Landybridal kom förra veckan, hela 1 månad innan beräknat leveransdatum! :)
    Vi är allihopa suuupernöjda med våra klänningar, satt som en smäck! Men enda problemet jag har är att det blev väldigt låg urringning och jag fick världens pushup när man drog åt klänningen. Frågan är ju nu om det ser alldeles för "tacky" ut och vad kan man göra åt den djupa urringningen? Min brudtärna föreslog att hitta en balconettebh så mittendelen kan synas lite typ i spets, men blir det helt sjaskigt? :P
    Jag tycker att din klänning var jättefin, ser ut att sitta perfekt. Jag tycker inte att det ser illa ut med urringningen, men håller nog med övriga att det nog ser bättre ut utan bh än med en som syns.
    Det finns ju en massa olika bh som man kan klistra på osv om du känner att du vill ha något som håller behagen på plats. 
  • Darling Daisy

    1700tal Vilken underbar skapelse!!
    Förstår din mamma!  Har hon även sett de andra klänningarna på? 
    När det gäller slöjorna så tycker jag nog att den kortare var finare, men det är kanske för att den bilden är mer detaljerad?

    Kunde du tänka dig att lägga ut bilderna även på sidenklänningen? 

  • Darling Daisy
    Sommarbrud skrev 2011-05-16 22:03:09 följande:
    ja man ska inte gnälla, men alla av mina kompisar hat stl 36 ngn kanske har 38 känns sådär Men men jag har en liten W så jag ska inte klaga !
    ja, men visst är det irriterande när man har kompisar som är små minimänniskor och man själv bara känner sig som en fläskig val!

    Du ser i alla fall toppen ut i båda klänningarna! Jätteduktig är du som springer så mycket också. Visst är det skönt när man kommit in i det?
  • Darling Daisy
    Miceme skrev 2011-05-16 22:19:26 följande:
    Ja dem var små så små men nu är dem 23 kilo och stora och rediga!

    Min lille mini han var 4200 och föddes i framsätet i våran v70, det glömmer jag aldrig redan när han låg på magen i bilen så tänkte jag att han är nog över 4 iaf.
    Oj, dramatiskt! 
    Fyller väl på med ännu en förlossningsberättelse:
    När dottern skulle födas var det snöoväder på gång, så vi åkte in alldeles för tidigt.
    När vi kom in till BB så upptäckte sköterskan att bäbisen låg åt fel håll, med rumpan nedåt, och att jag därmed skulle snittas! Tack vare att vi åkte så tidigt så blev det aldrig dramatiskt, men jag brukar ofta tänka på vilken tur vi hade.
  • Darling Daisy
    Miceme skrev 2011-05-16 22:31:44 följande:
    VAd olika de gör min tvilling två kom i fot/sätesbjudning och när jag hörde barnmorskan sa att här kom det en fot så tittade jag på doktorn som styrde honom utanpå magen, åhhh vad skönt nu blir det väl ändå snitt!
    Ja, det är ju olika från sjukhus till sjukhus!
    Du hör kanske till Jönköping? Vi hör till Värnamo och där snittar de så fort de vet att det är sätesbjudning. Man får liksom inte ens "prova" att föda vanligt om bäbisen ligger i säte.
    Det lustiga var ju att min barnmorska hela tiden sagt att bäbisen ligger så fint med huvudet nedåt... hon hade alltså missat den lilla detaljer att det var rumpan som var fixerad.
  • Darling Daisy

    Oj, vilka historier det bjuds på här ibland! Vilken tur att vi har den här tråden där OT är OK, istället för den gamla tråden (som för övrigt är heldöd, har ni tänkt på det?) Skrattande

    1700tal: ska inte vara peppande! Ville bara skriva att jag prexis förstår dig ang att distansera sig. Det är nödvändigt ibland för att man ska överleva i vardagen. 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!