• jkbr

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700 tal : åh vad fin du är i dina klänningar!
    gillar nr 1 bäst med korta slöjan :) jätte fin!
     

  • jkbr
    Emma F skrev 2011-05-18 19:29:41 följande:
    NU har mamma varit här och hjälpt mig prova klänningen! Den satt som en smäck, ännu bättre än de jag provat i butik, och var väldigt fint sydd Glad Tycker den är jätte, jättefin och är jätteglad, det var nästan så jag grät en liten skvätt när jag tittade i spegeln! Ni får säga vad ni tycker, och säg ärligt. Jag vill ju att andra också skall tycka att jag är fin på min bröllopsdag. Applikationerna på kjolen är inte som på livet (och orginalet) men det gör ingen tycker jag. Sedan får ni ju föreställa er en underkjol så den blir lite puffigare, högre klackar och en pressad klänning. Och kanske lite färg på mig, shit vad blek jag är!




     


     


    Oj vad fin! läcker!  Nu vill jagcockså ha en kortare  :)
  • jkbr
    zvartaliljan skrev 2011-05-18 21:51:17 följande:
    NU har min m2b hjälpt mig snöra åt Lilly-klänningen och den PASSAR!!!!! Jag var stensäker på att den var för liten men det gick, och som sagt tänker jag försöka gå ner lite till så då kommer den sitta ännu bättre
    Hade gärna sett att den suttit lite tajtare över magen och höfterna, får se om mamma kan hjälpa mig sy in den lite där, annars får den va som den är
    Ignorera den lustiga puffen som underkjolen ger, måste fixa till underkjolen lite.





    Jag har samma klänning :) men jag har sytt in den för jag ville ha lite smalare runt hötferna  men den är lika fin som den är på dig!
  • jkbr
    zvartaliljan skrev 2011-05-18 22:36:26 följande:
    Ja det är ju just det jag skulle vilja göra, var det lätt fixat själv eller gjorde du det hos skräddare? Hur mycket fick du betala då?
    jag lämnade in den till skräddare men dom sydde in hela kläningen och  gjprde kjolen smalare  jag betalade 2000 men det var i oslo. Det kostar nog runt 1000 i sverige för att sy in den lite.
    Men jag tycker att släpet inte ligger lika fint när jag sydde in den och den ser ut att sitta jätte fint på digjag kan slänga in en bild hur min är


     
  • jkbr
    Sommarbrud skrev 2011-05-25 11:12:53 följande:


    Sådär min kompis kom lite tidigare hon kund eint ehålla sig o pluggar på eftermiddagen istället :) Nu ska vi se den är lite stor över magen men jag har gått ner lite så det gör inget får lämna den till ngn som kan sy in men annars e den jätte fin!! Åhh ska nog ha den i kyrkan sen lilly på kvällen till festen

    vad tycker ni?
    åh jätte fin! var beställde du från?
  • jkbr
    zvartaliljan skrev 2011-05-24 19:57:40 följande:
    Åhh nu är jag veeeeelig....HJÄLP!!

    Vilken ska jag välja????



    Denna fast med en annan underkjol med släp

    eller....




    med spetslöja så passar ettan bäst tycker jag och den är ju likadan som min så klart jag väljer den du är jätte fin ! men om du väljer tvåan så tycker jag utan bolero.
  • jkbr


    nu har jag fått bilder från bella klänningen är inte klar!
    hon trodde jag skulle gifta mig på lördag men jag sa att det var deadline då att jag ska gifta mig nästa vecka och jag gifter mig snart två ( 18 / 6)  tror ni jag hinner få den?
    hur lång tid har shippingen tagit för er som fått er?
    slänger in en bild också ,ni gillar ju det :) säg till om ni ser nått som borde ändras :)


     
  • jkbr

     Herregud altså , jag får ingen klänning :(
    dom blir inte klara :(
    buäääGråter  Jag har ju en  men jag ville ha en lite mera pampig , dumma jävla ljugande millybridal dom lovade att jag skulle få den i tid ,jag betalade extra för rusch order och allt. 
    kanske om dhl shippar på tre dagar  men jag bor i norge och där går det trögt :((
    så nu har jag gnällt:) 

  • jkbr


    Efter ett litet hot så skickade milly till slut klänningen!
    Men den blev inte som jag ville , den blev inte som testklänningen i armarna:( och jag vet inte om jag gillar pärlorna, kan man ta bort dom någon som vet?
    och hur många dagar brukar det ta med shippingen? 
     här är en bild :)

  • jkbr

    aha tack :) 
    nej altså jag vile ju ha armarna likadana som klänningen( satin under) och inte så där påsatta som dom ser ut men kanske den är mycket finare i verkligheten ,vi gifter oss om två veckor men vi reser fyra dagar före  så jag hade inte tid att vänta på att dom fixade det .
    dom tog för mcket betalt av mig också :( dumma.
    Men dina klänningar ser jätte fina ut på dina bilder så kanske det finns hop att den är finare i verkligheten :)
     

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!