• nica83

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Nej Humlan, kommer inte heller in. Den laddar bara, verkar nere

  • nica83
    S2011 skrev 2011-04-15 09:46:17 följande:
    vad tror du om en sån "kroppsstrumpa" i kombination med en klänning som har ordentlig boning? min klänning har bara några enstaka fjädrar, men är superstadig och håller in rätt mycket av min övervikt. jag försöker gå ner lite, men har inga föreställningar om att lyckas med särskilt många kilon, tyvärr. därför känns det bra att ha en klänning som formar ganska mycket av sig självt.
    klänningar med snörning är ju himla praktiska med att kunna forma och "snygga till", så jag tycker inte du ska förlora nattsömn över det. du kommer se fantastisk ut, ska du seGlad 
    Ja kroppsstrumpa har jag funderat på, verkar smidigt för att hålla in magen, men vart får man tag i en sådan? Och hur ser man hur mkt boning en klänning har?! Jag är ju ganska newbiee här så jag har inte så bra koll på alla olika modeller Skäms. Snörning är nog en självklarhet för att jag ska våga beställa .

    Hahaha. Ja tänk om man bara kunde stänga av tankemaskinen och sova gott istället....
  • nica83
    awarwen skrev 2011-04-15 10:05:57 följande:
    Jag gjorde inte min beställning via deras sida utan via mail med den kontaktperson jag lyckades få.
    Jag bifogade deras egna bilder fr hemsidan och sen skrev jag precis hur jag ville ha den och det var inga problem alls. De är jättetrevliga och serviceminded. Lite långt mellan mellan, men det är bara att ha is i magen. Rätt som det är så svarar de. Och klänningen stämmer exakt med det jag bad om och den är superbra sydd. Jag är petig in i minsta detalj, men... jag hittar inte ett enda syfel. Skrattande
    Har du bild? *nyfiken*
  • nica83
    awarwen skrev 2011-04-15 10:11:16 följande:
    Inte på den jag har fått hem, tyvärr. Jag kommer ju inte i den än...
    Jag beställde en klänning utifrån hur mkt jag räknar med att gå ner och det saknar nu 5cm över rumpan.
    Den har stått still i stort sett hela tiden, går däremot ner i övrigt. Skumt! Men fettet sitter väl hårdast där kanske.
    Jag kan ju ta kort på klänningen ändå om du vill. Utan att jag är i den menar jag. Skrattande
    Å jag förstår. Lite så kommer jag också behöva göra eftersom jag har 10 kilo kvar sedan bebis kom. Kämpa på! Med klänningen som mål lär du lyckas . Jag tar gärna en titt i varje fall, är nyfiken på kvaliteten på klänningen och riktiga bilder från riktiga kunder är ju det bästa i det fallet! Ung vilken prisnivå beställde du på? 3-400 dollar?
  • nica83
    S2011 skrev 2011-04-15 10:20:31 följande:
    @nica83: min klänning är också en WW-klänning. den kan du hitta i sammanställningen på sida 127, om du är nyfiken på WW-klänningar i det stora hela.
    tack ska genast kika!!
  • nica83

    Hur många klänningar fick man beställa sa ni?!?!   Nu är jag ju kär i den här klänningen. Tänk er med en fin knut i håret och söta (och SKÖNA) ballerinaskor till? Jag är ju bara 5 cm kortare än m2b så jag vill inte ha så mycket klack och det passar ju till den här skönheten till klänning...



    Någon här som har beställt från Milanoo och har bild på sin klänning? Nöjda?

  • nica83
    S2011 skrev 2011-04-15 11:55:29 följande:
    awarwen & darling daisy: haha, det blir nog kanske bäst så Glad man blir ju ruinerad av den här tråden Flört

    nica83: oj! supersupersöt klänning! milanoo är nog dock det företag som fått mest blandade omdömen, vad jag sett. men jag har ju inte beställt där själv, så jag ska egentligen inte uttala mig.
    Ja det känns lite som en chansning. Men går den hem har man kommit billigt undan... gud så svårt... Vad tror du om den här modellen, det känns som den kan gå hem i billigt material?
  • nica83
    Junibruden skrev 2011-04-15 11:59:05 följande:
    Här är bilderna på min färdiga klänning från Milly:

     

       

    Bilderna är inte de bästa.... Jag stressade en hel del på Bella, så hon påstod att jag inte skulle bli rädd för bilderna, de hade bara snabbt satt den på en provdocka för att ta bilderna...
    Snörningen i ryggen fattas ju på bilderna, men den ska alltså vara där. Rosetten ser iaf på bilden för rosa ut, men jag får se i verkligeheten hur den ser ut och sedan bestämma om jag ska ha en rosett alls och får jag lov att sy en ny. Rosetten sitter ju löst, så inget problem att byta ut/ ta bort.

    Nu ska klänningen då tvättas och imorgon skickas den iväg, så allra allra senast i slutet på nästa vecka borde jag ha den.


    Den ser ju jättefin ut! Svårt att avgöra på bild hur rosa rosetten är men som sagt sitter den ju löst så det kommer att ordna sig. Spännande att se hur den sitter på sen också men ser ju lovande ut
  • nica83
    Junibruden skrev 2011-04-15 12:06:32 följande:
    den med ballerinor blir ju perfekt
    så beställ bara... här är visst många som beställt från milaano, men är inte säker om någon ännu fått hem sin brudklänning, bara andra snygga festklänningar...
    Haha. Ja måste väl försöka lista ut hur jag ser ut i kroppen om ca 5 månader. Hur många cm bysten miskar när jag slutar amma och hur många cm fläsk jag kan bli av med i midjan . Fast modellen är nog snäll på det sättet, i värsta fall får jag fylla bysten med en massa ilägg!
  • nica83
    Miceme skrev 2011-04-15 14:49:46 följande:
    Oj jag har glömt allt jag tänkt at tkommentera!
    Det finns dock en tråd där tjejer köpt och fått sina milannoo brudklänningar och varit jättenöjda, det finns en del bilder där också där klänningarna också ser fina ut.
    Åh tack för tips. Har du länk?!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!