• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Tack för alla fina ord. Men nu ska vi inte gräva ner oss i detta, då blir det inge skoj alls! Därför har jag dragit mig för att berätta detta på ett tag :/
    Och jag klarar mig är bara så bitter just nu ( blir lätt lite arg för jag har lite otur när jag gör saker) Men har ju världens finaste lilla Wilton hemma så är väldigt glad. Men man blir ju så jäkla arg när det går dåligt i andra frågor och ledsen Så jag hoppas att jag får ngt glatt imorgon ..

    Så nu ska vi inte skrämma bort om det är ngn som läser tråden och faktiskt vill veta om kinaklänningar :)

  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-04-26 21:43:29 följande:
    Ett tips också om lille Wilton har tänkt att bada mycket i sommar, jag shoppar ju inte bara bröllopsgrejer. detta är imse vimse badewindel tvättbara badbyxor som ska hålla poolen och allmäna badstränder fria från flytande små bruna... Vi som har egen strand badar ju konstant och då blir det dyrt med liberos

    Och denna fantastiska sak detta kan ju misstolkas som det jag beskrev innan men är en stödgrej för att få en fin bun bak i nacken
    Men tack så mkt ja lille W verkar ju tyvärr vara rätt för både sand o gräs så vi får väl bära ner honom i vattnet men bada ska han i frankrike ska kolla på dessa. Jag sitter nu o tittar på en massa olika soldräkter till honom han har två men de är lite stora (ärvt av sin kusin) men det kanske är bra att de är lite stora för annars är det ju korta en o armar verkar ju dumt när man är så liten`?
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-04-26 21:49:18 följande:
    Vad är en soldräkt?
    En dräkt som han ska ha istället för att man smörjer in honom med kräm. Det är solkydd 50 i en sån. Jag tror inte man ska smörja barn för mkt med solkräm (o jag är usel på det också måste skärpa mig) SÅ W kommer ha en heldrökt så han ser ut som en ninja på stranden :)
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-04-26 21:53:28 följande:
    Han kanske vänjer sig i Frankrike, de finns i massa olika färger och mönster.
    Ja dem är nog kort ärmade ja . jag tycker axlar nacke bröst och öron är det som mina barn bränner sig mest.
    Det är nog bra om de sitter lite tajtare om barnen vill vara i vattnet annars blir det nog svårt och lite tungt att röra sig
    Hm men tror du han kommer röra sig så mkt i vattntet? Han är 1 år då? Ja jag får väl köpa nya så surt att kusinen är född i januari o w i juli så allt blir fel i storlekar :(
  • Sommarbrud
    Aylas skrev 2011-04-26 21:55:48 följande:
    barn i heldräkter på stranden är det sötaste, och med keps och solskydd bak
    hur gammal är W?
    han blir 1 år i juli, förra året hade han en soltröja bara men då var han bara 6 månader o låg i vagnen o var still nu vill han ju inte vara still längre :/
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-04-26 21:45:21 följande:
    Inser att det kanske låter som jag medvetet hoppade över vad du just berättade om jag inte oxå kommenterar det. Men tänker som sagt på dig imorg. Kram kram!
    Det vet jag att du gör Glad
  • Sommarbrud

    1700tal:
    SOLDRÄKT FRÅN SPEEDO APRICOSOm du mot all förmodan inte fattade min beskrivning så här kan en soldräkt se ut .)

  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-04-26 21:57:23 följande:
    När S var liten köpte jag på polarn o pyret till honom, två delat, och den tycker jag satt som en smäck!
    jag kollade just deras hemsida men hittade iof en ja just det kanske ska kolla. Den åkte inte upp i ryggen? Jag ville ha tvådelat medans sambon tyckte heldress just för ryggen?
  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-04-26 21:58:39 följande:
    En ettåring kan man absolut smörja in förresten!
    Ja jag gör det också men det är ju fiffigt att ha en dräkt för om jag glömmer lite så blir han inte grillad. Och sen typ äter han upp armen när jag smörjer in den.. men jag smörjer som en tok.
  • Sommarbrud

    Skumboll: Ja men då ska jag åka till polarn o pyret okså oj oj mkt som ska hinnas med nu :) Men imorgon ska vi hitta på ngt skoj beronde på hur dagen utvecklas så då blir det kanske strumpor på kappahl o dräkt på polarn :)


    1700tal: Oj ingen aning, jag vet bara att så länge min syster har haft barn har dessa dräkter varit populära (M är 3 år) innan dess kunde jag inget om barn... eller alla grejjer till barn :)


    Miceme: Vad du verkar duktig på att fixa med frisyrer och KLÄDER och allt annat du fixar med :) jag ska nog ha en slarvig fläta, har massa löshår eftersom jag smart som jag e klippte av mig håret när jag var gravid för det var ju fiffigt för det växer ju säkert ut på 2 år.. NEJ det gjorde det inte! (Plus att jag såg ut som en kille i 1 år, halvnöjd)

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!