Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Åh, Lunah; vad vackra ni är!!
    Grattis! 

  • Darling Daisy

    Har en sjuk liten flicka sovandes på höger arm, så jag får knappa m "fel"hand

    Håller tummarna för Humlans o Helsinges klänningar! Spännande!!!
    Min som postades 24 maj har fortfarande inte lämnat kina, så jag får vackert vänta ett tag till.

    Igår kom min ring hem den blev jättefin! Jag är så glad att den blev så snygg. försöker fixa bilder senare. 

  • Darling Daisy

    Miceme, har du fotat hela kollektionen åt oss ännu?

  • Darling Daisy

    Junibruden: 
    Om det är så så känns det ju i alla fall lite lovande! Är så nervös över hur den ska se ut, särskilt som Micemes från samma säljare (den hon sprättade bort halva kjolen på innan den blev ok) såg lite sisådär ut. Det är klart - för typ 1000 kr så kanske man inte ska förvänta sig underverk, men jag kan inte låta bli att hoppas!  
     
    Och jag vill också veta Micemes tidsplanering för klänningsbytena!  

  • Darling Daisy
    Humlan66 skrev 2011-05-31 08:12:22 följande:
    Åh HERREGUUD,, nu står det at klänningen är ute för leverans  " fort på med lite mascara och sätta upp håret i tofs " haha. Vill ju inte skrämma ihjäl stackarn som kommer med paketet

    Miceme- ja bild på alla dina dresses tack
    Så spännande!!! Hoppas att den kommer fort så du slipper vara nervös så länge, det är så jobbigt när man inte ens vågar gå på toaletten för att det kanske kommer ett klänningsbud!
  • Darling Daisy

    Humlan: kom ihåg att du skrev i en annan tråd om smink från E.L.F. Det verkar som om de kommer ha en 20% rabattkampanj idag!! De publicerar sina kampanjer på sin facebooksida om jag förstått rätt. Den har inte dykt upp ännu, men å andra sidan är inte klockan så mycket ännu  

  • Darling Daisy

    Humlan: Jag fick hem en kartong från e.l.f. idag. Beställde förra veckan, men de lyckades skicka paketet till Norge först så det tog lite extra tid. 
    Jag har provat en del och det verkar vara ganska bra saker. En del är till o med mycket lovande. Köpte ganska mycket mineralprodukter och de verkar bra (såvitt jag kan bedöma i alla fall).

  • Darling Daisy
    JcJ skrev 2011-05-31 21:21:12 följande:
    Ihhh idag fick jag hem ett paket....min brudklänning från MILANOO....så underbart vacker ! välsydd, leveranstiden 4 ½ vecka...kan varmt rekomendera dem... ;)
    Oh, vad roligt!! Har du bilder på klänningen? Vi är notoriskt nyfikna på klänningar här
  • Darling Daisy

    Nu är min klänning från dhgate i Göteborg... Typiskt att det ska vara helgdag nu bara. Kanske att de hinner köra ut den på fredag, hoppas det i alla fall.

    Och Miceme, jag gillar mängden av klänningar! Klart man ska ha lite o välja på! Du bor ju heeeeelt isolerad på en öde ö, så det är klart att du måste köpa hem alla klänningar!  

  • Darling Daisy

    Nån som har Leila Lindholms (eller vad hon nu heter) recept på sangria?
    Det är ruskigt gott och nu när det vankas långhelg så känns det som en bra idé (jag har dock inte receptet så hittills är det en icke genomförbar idé)

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!