• Miceme

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2011-04-26 20:47:09 följande:
    nejGråter
    Oj förlåt!! Menade verkligen inte att vara okänslig! SkämsGråter
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-04-26 20:50:14 följande:
    Men då har du helt klart 7! Och du har säkert funderat på att beställa en till så nästan 8 vill jag sätta på dig då!!!
    W8 Nu är det definitivt slutshoppat!! Den jag fick idag kommer bli kanon om det är så att min favorit inte är vad jag hoppas. Bara jag får lite hjälp att snöra mig, jag vill inte att min sambo får se mig i klänningen nämligen.
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-04-26 20:51:34 följande:
    Det är lugnt lite tungt just nu bara men jag ställde ju frågan så då får man vara beredd på frågan . Men om jag är lite bitter just nu så är det för att livet suger!!!
    Förstår att det är jobbigt det finns ingen längtan som är så tung och svår att hantera som den att skaffa barn! Och det finns ingen i ens närhet som kan förstå den känslan. 
    Du får vara både bitter, ledsen och förbannad.
  • Miceme
    Aylas skrev 2011-04-26 21:00:40 följande:
    Miceme; skulle vilja se dig med brugklänningarna i ladugården Skulle f ö vara grymt som bröllopsbild...

    Sommarbrud: Hoppas att du får anledning att skippa hoppen snart... *styrkekram*
    Ja vi ska faktiskt dagen efter bröllopet ta på oss utstyrseln igen smink och hela baletten och kasta oss i sjön och ta lite bus bilder! Men det kunde ju faktiskt bli riktigt coolt att ta lite bilder i ladugården först!!!!! Bra idé!!
  • Miceme
    Skumboll skrev 2011-04-26 21:01:58 följande:
    Slutshoppat? Tror jag inte ett dugg på!
    okej då shoppa är jag ju inte färdig med.... men klänningsshoppandet har lidit mot sitt slut! Men förhoppningsvis tänker någon av min avänner smälla till med ett bröllop och då ska jag garanterat kinabeställa igen!!
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-04-26 21:12:31 följande:
    Ni som vill läsa tråkig läsning läser vidare ni andra slutar NU!!

    Jag är gravid MEN det är förmodligen dött så imorgon ska jag åka o ta nya blodprov och får då reda på om jag måste ta tablett så det kommer ut eller om jag måste göra ngt annat ingrepp :( Är så arg ledsen o bara fan alltså! Har misstänkt att det är så här i någon vecka men igår satt vi på akuten i några timmar för att de konstaterade att det inte har vuxit som det ska så förmodligen är det dött. Har haft MF förut men då har det kommit ut av sig självt ganska snabbt men tydligen inte denna gång. SÅ jag hoppas ju att veckorna är felräknade och att det inte ska vara mer utvecklat.. Men ajg har tränat core en gång o kan inte sluta tänka att det är mitt fel så ja det suger
    Det är absolut inte ditt fel!! Träning påverkar inte neagtivt på det sättet det är i slutet av graviditeten man ska börja ta det lite lugnare men det är ju också mest för ens egen skull.
    Vilken vecka skulle du vara i?
    Jag har haft två misfall v8 och v11.
    Det är ju inte så ovanligt heller att de faktiskt räknar fel. Jag hoppas verkligen för din skull att det är så.
     STOOR KRAM!
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-04-26 21:37:31 följande:
    Tack för alla fina ord. Men nu ska vi inte gräva ner oss i detta, då blir det inge skoj alls! Därför har jag dragit mig för att berätta detta på ett tag :/
    Och jag klarar mig är bara så bitter just nu ( blir lätt lite arg för jag har lite otur när jag gör saker) Men har ju världens finaste lilla Wilton hemma så är väldigt glad. Men man blir ju så jäkla arg när det går dåligt i andra frågor och ledsen Så jag hoppas att jag får ngt glatt imorgon ..

    Så nu ska vi inte skrämma bort om det är ngn som läser tråden och faktiskt vill veta om kinaklänningar :)
    Ett tips också om lille Wilton har tänkt att bada mycket i sommar, jag shoppar ju inte bara bröllopsgrejer. detta är imse vimse badewindel tvättbara badbyxor som ska hålla poolen och allmäna badstränder fria från flytande små bruna... Vi som har egen strand badar ju konstant och då blir det dyrt med liberos
    main image
    Och denna fantastiska sak detta kan ju misstolkas som det jag beskrev innan men är en stödgrej för att få en fin bun bak i nacken
    main image
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-04-26 21:45:27 följande:
    Men tack så mkt ja lille W verkar ju tyvärr vara rätt för både sand o gräs så vi får väl bära ner honom i vattnet men bada ska han i frankrike ska kolla på dessa. Jag sitter nu o tittar på en massa olika soldräkter till honom han har två men de är lite stora (ärvt av sin kusin) men det kanske är bra att de är lite stora för annars är det ju korta en o armar verkar ju dumt när man är så liten`?
    Han kanske vänjer sig i Frankrike, de finns i massa olika färger och mönster.
    Ja dem är nog kort ärmade ja . jag tycker axlar nacke bröst och öron är det som mina barn bränner sig mest.
    Det är nog bra om de sitter lite tajtare om barnen vill vara i vattnet annars blir det nog svårt och lite tungt att röra sig
  • Miceme

     


     


     


     


    1700tal skrev 2011-04-26 21:47:50 följande:
    Fniss, "flytande små bruna"...

    The bun - flygvärdinnans bästa vän! Skrattande Superuppfinning!
    Är dem bra på riktigt alltså? Tänkte att det fyller ut lite. Jag vet inte om jag ska ha håret i en sån eller bara lite slarvigt i bak. Här är ett par bilder på ett fem minuters test.
    Det är det diademet jag tänkt att ha. Nu är det ju inga medel i håret så håret bakom tiaran vill jag ha högre. Hur har ni tänkt att frisera er?

  • Miceme
    Aylas skrev 2011-04-26 21:57:02 följande:
    miceme; har du funderat på en karriär som personal shoper? Skrattande
    Det vore ju underbart helst nätshopping så jag slipper springa runt också!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!