Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Humlan; efter att ha sett min klänning kan jag faktiskt rekommendera säljaren bridal7 på dhgate. Min klänning beställdes 4 maj, skickades 24 maj och kom fram 7 juni. (nu tror jag visserligen att frakten tog så lång tid för att de lyckades skicka precis innan nån helgdag i Kina, sen när paketet kom till Sverige fastnade det i kristi himmelsfärdsledigheterna här.)

    Miceme var dock inte lika nöjd med sin klänning från samma säljare, bara så att du vet
     

  • Darling Daisy
    Ellis skrev 2011-06-07 21:05:11 följande:
    Min käre sambo hittade DHgate.com och tyckte att vi kunde beställa brudklänning (+ lite annat icke bröllops relaterat) därifrån. Någon som har erfarenhet av dem? Vi har dock lite drygt ett år på oss så ingen brådska än, men jag vill ju kika ändå. :)

    Jag har kikat lite i tråden "Kinaklänningar - var beställde du och hur gick det?" och hittade en recension, kanske ska läsa nogrannare en annan dag när jag inte är lika trött.
    www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m3927196-13....
    Hej Ellis

    Jag fick hem en klänning från dhgate idag! Min säljare heter bridal7 och levererade min klänning på ca en månad. Jag är nöjd, klänningen var helt klart prisvärd, kostade ca 1200 kr. 

    Återkommer med utförligare recensioner om nån dag. Måste få lite hjälp att prova ordentligt.
    Därför får ni även vänta på bilder. Sorry!
  • Darling Daisy

    Sommarbrud:
    Visst hade du köpt de vita skorna med en liten rosett fram från din sko? Har du koll på hur hög klack det är på dom?

     

  • Darling Daisy
    Miceme skrev 2011-06-07 21:41:55 följande:

    Ja visst den är fortfarande fin i färgerna! Jag har hängt den på tork men det är ju bara att damma av den lite sen. En aning pälsglans också så är den som ny!



    Haha, pälsglans i buketten! Du är för rolig! 
  • Darling Daisy
    Sommarbrud skrev 2011-06-07 21:44:00 följande:
    Oj klacken e nog 7 cm kanske? Men de e ganska lätta att gå i. Jag tog en storlek större o la in en gelekudde längst fram riktigt skönt
    Tack. Jag köpte dem först, men lämnade tillbaka eftersom jag hittade bekvämare skor. Nu behöver jag dock den extra klackhöjden om jag ska ha den nya klänningen, så det blir nog att vackert traska tillbaka o köpa ett par igen.

    Min kära sambo har inte kommit hem än, det är därför jag inte kan prova klänningen och lägga ut foton åt er! Funderar på att hysteriskt ringa på mobilen så att han kommer hem snart...
  • Darling Daisy

    Skumboll: 
    Din frustration är anledningen till att jag med all min kraft kommer försöka undvika gästpresentationer!  

  • Darling Daisy

    Här kommer bilder:




    Orginalet:





     
  • Darling Daisy

    Jag är riktigt nöjd!
    Den är ju inte helt lik originalbilden, men inte så olik så att det stör heller. Och som jag skrev tidigare - den är absolut värd sina 1200 kr!!! 
    Det värsta är att den är lite för lång. Ska reglera underkjolens ringar och kolla om jag hittar bekväma skor med lite högre klack, annars får jag nog leta upp en skräddare. Kan ju inte bara lägga upp i nederkant eftersom det är spetskant där.
    Sen har jag ingen aning om hur jag ska göra med (det vackra) släpet. Det kommer att bli helt förstört på betonggolvet, frågan är väl bara hur fort det kommer att gå.  

  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2011-06-07 22:43:36 följande:
    Hehe, såg just din lilla russel. Har en bild på när provar en av mina klänningar där vår cocker står exakt likadant i samma hörn och tittar förundrar på alltihop! Så söt han/hon ser ut
    Ja, hon är så himla söt!! Har nu lagt sig tätt intill husse i soffan. Hon väntar nog bara på att vi ska gå o lägga oss i hennes korg nu... Åh, förlåt, det heter kanske säng egentligen? I hennes värld är det i alla fall en hundkorg!
  • Darling Daisy
    Humlan66 skrev 2011-06-07 22:48:50 följande:
    DD nog tycker jag att den är ganska lik orginalet alltid-känner du dig nöjd ?
    Japp, med den här är jag nöjd!! Måste nog prova några gånger till, men den känns mycket mer jag än den från landy. Säljaren var trevlig och snabb i mailen. Måtten (förutom längden) verkar helt perfekta. Kvaliteten är kanske inte lika fin som den från landy (mjukare boning, färre lager tyg), men helt okej och mycket mycket bättre än jag hade förväntat mig för det priset.
    Jag skulle utan tvekan beställa från samma säljare igen i alla fall.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!