• Minuz

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Fixar det imorgon. Då ska jag även visa bild på skillnaden på färgen. Modig? Klänningen kan ju inte bli värre iaf.

  • Minuz

    Gutecarra ....... Oj då! På ditt vänstra bröst var det inte fint! Synd eftersom klklänningen var/ är fin i övrigt

  • Minuz

    Inte världens bästa bilder, men ni ser nog ändå färgskillnaden?!


  • Minuz

    Daniiel - Här kommer närbild på fluffet.
    Det jag inte tycker om är att det ser så plastigt ut, är så långt och glest.


     


  • Minuz

    OT!

    Letat men hittar inte....... Visst finns det en brudbutik i Karlskrona? Vet att de hade rea och att jag hittade kostymen jag helst vill se mannen i, men kan nu inte hitta deras hemsida. Kan nån hjälpa mig?????

  • Minuz
    Lommila1 skrev 2012-04-22 11:33:21 följande:
    Minuz skrev 2012-04-22 09:50:19 följande:
    Inte världens bästa bilder, men ni ser nog ändå färgskillnaden?!


    Wow! schyst att det funkade! Go for it! På tal om klorin skall du inte vara rädd att ha klänningen i mer än en timme heller, tro mig jag har testad det mesta med klorin:P
    Får du lös det lila bältet utan att sprätta?

    På tal om min klänning som jag hade ångest för här i torsdags så har jag nu sålt den nya:) Så jag slipper ha mer ångest för den, vilket känns skönt!
    Fick sprätta bort det lila bandet. Blommorna var i stort sett bara limmade, så de har vecklat ut sig. Men eftersom min mormor var sömmerska så har min mamma lärt sig massor av henne och kan ordna det åt mig utan problem sa hon.

    Bandet låg i klorin ca 1½-2 tim. Så det räckte för att få "fin" färg.

    Vad skönt att du fått sålt på din klänning. Tycker du gjorde helt rätt!!!!!
  • Minuz
    viqueur skrev 2012-04-22 12:11:13 följande:
    (om det var mig du mena) hehe halvny, jag har läst här ett tag men följer nte ritkigt slaviskt - det är ju helt omöligt när ni skriver hur mycket som helst ;) så har inte riktigt koll på allas 10 klänningar, haha! :) själv ska jag beställa min första och hoppas det blir rätt o bra vid första försöket.. har inte så många försök på mig direkt, gifter mig 14 juli så tiden är knapp (o likaså pengarna).
    Ja, det var dig jag menade......

    Jag har dock bara 4 klänningar. *ASG* Gubben är ju inte lika road som jag då! Skulle gärna beställa ett par till..... Men nä nu ska jag försöka göra denna till MIN!

    Vad ska du beställa för någon?  Ah, du gifter dig ju snart..... Spännande
  • Minuz
    daniiel skrev 2012-04-22 12:22:04 följande:
    Minuz - Det ser ju ut som att det är blank organza, vilket verkligen kan se plastigt ut. Jag röstar nog på att du byter ut det mot tyll. Jag tycker att det fortfarande ska vara fluff, men inte så det ser sådär plastigt ut, och då borde ju tyll funka bra :)
    Ah, missade ditt svar....... Det kanske det är, kommer inte ihåg vad hon sa materialet hette......
    Lommila1 skrev 2012-04-22 12:34:23 följande:
    va bra:) det torde ju vara lätt att få utbytt fluffet också!, klipp lös det utmedsömmen och lägg nästa lager åpå, så blir det ju dessutom relativt rakt, utan större anstängning;)

    Om du väljer tyll så kan ju ett tips vara att köpa en smal spetskant som du lägger på tyllkanten. det tror jag kan bli skitsnyggt, stället för en rak tyllkant som kan känns lite "hård". Kanke ngt i stil med detta: www.ebay.com/itm/NEW-3-yards-3cm-wide-Lolita-...
    du lär ju behöva några meter;)
    Snåla sne inte då du e å köper tyll utan köp denlite dyrare varianten som är "mjukare"
    Tackar!

    Håller med er, vill ju ha fluff! Ska fluffet vara åt samma håll eller ska jag "lägga" det ner? Eller ska jag bara lägga in extra lager tyll mellan flyffet som är idag?  Och tror som ni, att tyll är det finaste.
  • Minuz
    viqueur skrev 2012-04-22 12:32:45 följande:
    jadu.. jag har ingen aning! jag vet inte alls vad jag skulle passa i.. så jättesvårt att välja då (som om det inte redan är svårt nog..)! jag skulle ha varit i en brudbutik igår o provat klänningar med en väninna men tyvärr har jag blivit sjuk i influensa och hon har blivit rejält förkyld. men jag har satt gränsen att jag måste beställa en denna veckan (så måste försöka ta mig till brudbutiken snart -vilket kan vara struligt med en liten 1åring så därför jag dragit ut på det).. har kollat några från Milly och från Landy o de tycks iaf fått bra betyg. och det lutar mot A linje med släp. Hehe, "bara 4" jag hade varit glad över en. :) den som du håller på med nu är jättefin så hoppas du får till det med klorinet idag ;) vilken färg var det du beställde den i? jag vet inte om jag ska satsa på ivory eller vit..
    Aha, då förstår jag.......

    Ska bli kul att se vad du väljer i denna galna djungel av klänningar.......

    Hon sydde en annan klänning till mig och då ville jag ha denna i samma färg som bandet på den men hon tog helt fel färg och sydde denna i.

    Jag tycker Ivory är finare än vit!
  • Minuz
    Vilse skrev 2012-04-22 12:35:58 följande:
    Och jag har också varit iväg och fixat en (ny) klänning! Glad
    (jag kommer ha långt hår med någon uppsättning/halvuppsättning på bröllopet)
    Jättefin klänning.

    Fin slöja du länkade till Lommila1
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!