• awarwen

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Lunah... klänningen är jättevacker och sitter kanon på dig.
    Inga bröst? Det syns då rakt inte och det ser inte ut som att det är "tomt" bakom kuporna heller. Skrattande
    Kan förstå dina spontana känslor, jag kände likadant när jag packade upp min klänning igår.
    Först tyckte jag att ååå så fin, men shit vad mkt tyg överallt, såg knappt vad som var upp och ner.
    Sen hängde jag in den i garderoben, eftersom min M2B sprang in och ut genom dörren och han inte ska se den än. Dessutom hängde min dotter mig i hasorna hela tiden, så prova den var ju bara att glömma igår.
    Gick till affären och fick då en paus fr klänningen, men kom då på att.. inte sjutton var det pärlor på livet på bilden när jag beställde den. Fick väldans bråttom hem o tittade både på bilden och klänningen live. J-ar tänkte jag, det var ju helt fel!!! Pärlorna skulle sitta längre ner och liksom rinna ner över ena höften. Nu har de broderat dem på ena sidan av livet istället och endast en pyttepytteliten bit är nere över höften. Fasiken. OCH de har broderat banden/ärmarna med pärlor också och det var det definitivt inte på bilden.
    Nu har jag kunnat smälta allt över natten och tänker inte skrika och gråta förrän jag har hunnit prova den i lugn och ro och ordentligt framför spegeln, med skor och allt.
    OM jag blir pissed, så får mamma hjälpa mig att fixa till det som känns helgalet. Tyget är inte heller det jag beställde, men som ngn så klokt skrev. Man köper ju lite grisen i säcken och klänningen är i alla fall extremt välsydd, inga synbara syfel i alla fall.
    Oj, vad långt det blev. Men det var skönt att få lufta tankarna. Bilder kommer, men inte än.

  • awarwen

    Är det ngn som vet hur lång tid det tar att få en klänning uppsydd fr Milanoo?
    Jag funderar på att köpa en reserv därifrån, men jag måste ju hinna få den innan den 24 juni i så fall.

  • awarwen
    FrökenSnartFru skrev 2011-04-13 09:27:13 följande:
    Ca 20 dagar tar det med själva sömnaden, men de är lite konstiga på det där att hålla kontakten och så om något går fel under processen. Jag beställde i slutet av februari och kommer få leverans idag som sagt.
    Tack.
    Blir det bra klänningar därifrån eller är Landy bättre?
  • awarwen

    1700-tal: Bilder kommer, måste bara få prova den i lugn och ro utan hundar och barn mellan benen hela tiden Skrattande Fast jag kan ju fota den på galgen så länge Solig

    Anybody! Landy eller Milanoo för en reservklänning???? Snabbast, billigast, bäst???

  • awarwen
    Darling Daisy skrev 2011-04-13 10:31:19 följande:
    Awarwen: Jag tror som sommarbrud, att Milanoo är billigare och kanske snabbare men att Landy kanske är bättre.

    Jag funderar ju också på en reservklänning, men velar precis som du ang firma.

    Ett alternativ är ju att gå wild and crazy och beställa från nån helt ny firma, typ dom som är listade i trådstarten med jättekort leveranstid.
    Nu gick jag helt wild and crazy in på en ny firma, vet inte var jag hittad den. Hittade den här klänning för ca 800kr som de kan lev på 10 dgr. Vad tycker ni?

  • awarwen
    11juni2011 skrev 2011-04-13 11:37:26 följande:
    En sån har ja beställt! Fast från ebay från ett kinaföretag! Fick ge 95 dollar med frakt, och den ska komma innan 30 april. Jättefin!
    Oj, vad billigt. Hur många dgr tar de på sig att sy och skicka den?
    Kommer du ihåg vilket företag du var inne på. Var precis inne på ebay och det finns ju tusen o en val att göra.
  • awarwen
    11juni2011 skrev 2011-04-13 12:26:49 följande:
    Jag beställde den sista mars tror jag, och den skulle komma innan den 30 april. Jag fick själv skriva i alla mått, och när jag behövde ha den. Säljaren är "top rated" också och det skall man ju bara kunna få om man har bra omdömen och håller leverenstider antar jag! Fast nu skall jag ju inte höja säljaren till skyarna ännu hehe, jag har ju inte ens fått klänningarna, just det, jag beställde 2 klänningar av henne! Om du vill kan jag ju säga till dig när jag fått dom så du kan jämföra bilderna på det färdiga resultatet och "annonsbilden"!? Fast du kanske måste beställa innan 30 april?
    Låter ju skitbra. Vet inte hur länge jag vågar vänta. Har du ngn bra länk där jag kan gå in och titta?
  • awarwen

    Nu har jag beställt en klänning till. Skrattande Den jag visade ovan, men fr ebay som jag blev rekommenderad i denna ljuvliga tråd. Det knasiga var att jag aldrig kom t ngn sida där jag skulle fylla i färg och storlek. Hm...
    Så jag skickade ett meddelande t säljaren via ebay. Hoppas jag får svar snart.

  • awarwen
    Miceme skrev 2011-04-13 13:27:56 följande:
    Åh vad kul! Har du fått din första klänning än ??
    Jupps, det är därför jag beställer en till. Är inte riktigt hundra nöjd med den jag fick hem igår.
    Har inte hunnit prova den eller ta bilder, får aldrig vara ifred Skrattande, men den stämmer inte helt överens med bilden.
    Pärlor över livet istället för rinnande ner över ena höften + pärlor på axelbanden där det på bilderna var helt rent tyg utan krusiduller. Den kanske kanske visar sig fr en annan sida när jag provar den, men... om jag inte blir nöjd så vill jag inte sätta mig ner och gråta. Beställde helt sonika en till. Den gick lös på 426kr... hahahaha
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!