• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Värst vad det blev knäpptyst nu då... Då passar jag på att åka hemåt (med dator under armen, hurra!) och kommer då hem lagom till mitt rosévin framför say yes to the dress... Så ska vi se om jag kan få igång laptopskrället sen...

    See ya!

  • 1700tal

    Yeeeee, både datorn och internet funkar!!!!

  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-04-15 18:22:46 följande:
    1700tal skrev 2011-04-15 18:11:54 följande:

    Wow, detta är ju to good to be true!! Hittade 2 övergivna bärbara datorer (här skulle tjuvarna minsann hamna i en guldgruva, tur ingen vet att det finns hus härute i urskogen) OCH... wait for it.... min mobila dosa ligger kvar på pappas köksbord!!! Datasnubbarna ville tydligen inte titta på den! Jippi!!!!!!!!!!!!! 


    HELGEN ÄR RÄDDAD!!!
    JAAA!!! Gud vad lycklig jag är... Pinsamt men sant!
    Skumboll skrev 2011-04-15 18:56:23 följande:
    Jävla gubbe! Han trodde att jag skulle ställa mig att göra hemmagjord pizza för att han skulle kasta i sig och sen gå å dra el i hans föräldrars kök (läs tjattra, blir aldrig något jobb gjort!). Näru blev ingen mat för honom idag. {#emotions_dlg.djavulsk}

    Bäst den bittra kärringen (jag alltså) tar ett glas vin till! SKÅL! Skål
    Heja, heja!! Och här hemma ser det ut som ett bombnedslag! Shit, såg det verkligen ut så när jag åkte eller har vi inbrott i östergötland oxå ibland??? Fast jag är lite sådäringa att det strider mot mina principer att ståda själv. Ska jag så ska han lixom! Och nu jobbar han ju heltid och då lever vi i skiten tydligen, aaahhh! Vill ha rent!

    Så ni får avgöra, ska jag spendera kvällen med att städa inför helgen och inför blivandes hemkomst efter en hård arbetsdag (?) eller ska jag... f*ck the cleaning, hälla upp mitt rosévin och gaffla med er??
  • 1700tal
    Smuppra skrev 2011-04-15 19:25:01 följande:
    Vilken tur att du inte bara stack hem efter jobbet utan gafflade en stund med oss!
    Verkligen!
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-04-15 19:26:26 följande:
    Äh, skit i städningen (säger hon som är helt manisk)!

    FRAM MED ROSÉVINET!!!!
    Hahaha, är oxå rätt manisk (därför jag skruvar på mig lite obekvämt när jag ser mig omkring) men vad fasen fokusera på DATORN nu!!

    Sen ska erkännas att rosévinet redan var upphällt faktiskt! Nån måtta får det vara på uppoffringarna, man kan ju städa och dricka rosé samtidigt... Kanske blir det tom lite roligare då...

    Ok, då skiter jag i städningen! "Gör ingenting i dag som kan göras i morgon", som man säger...
  • 1700tal

    Till och med strykbrädan står framme MITT i hallen efter att jag provströk sidenprovbitarna imorse... Ett expriment of mine... Måste bara gå och ställa undan den...

    Och ringa till sambon och beordra honom att ta med pizza hem! Kom på att jag inte ätit sen frukost och så som köket ser ut (oxå sambons ansvarsområde) så tänker då inte jag ställe mig och laga nån mat! Och nu har ni pratat om pizza, uj vad gott!

  • 1700tal
    S2011 skrev 2011-04-15 19:33:21 följande:
    nej nej, du har fått det om hälen.
    det heter "gör inte idag vad du kan undvika att göra imorrn" Skrattande 
    Hahahaha!! Deeeeen var bra!
    Skumboll skrev 2011-04-15 19:36:04 följande:
    Helt rätt, städa kan man göra imorgon. Eller så kan du toy boy göra det...!
    Nej nej nej nej, det har han inte tid med... Han ska städa förrådet och tvätta alla fönster i morgon! Demon
    Skumboll skrev 2011-04-15 19:36:52 följande:
    Eller så kan DIN ska det stå. Vinet, jag skyller på vinet!
    Hehe, jag skyller på de små tangenterna på denna lilla pluttdator (samma som på malta, minns hur många stavfel jag fick till)! Än har jag bara hunnit med några klunkar så jag hinner se mina misstag och rättar. Vänta bara efter ett glas till, särskilt som jag glömde äta lunch!
  • 1700tal
    Smuppra skrev 2011-04-15 19:40:05 följande:
    Jag hade ju tenta idag... och jag städar inte under tentaplugg... Och igår fyllde jag år... och imorgon kommer folk hit och ska fira mig... och jag hade tänkt städa idag men fastnade vid denna gaffeltråd... och jag är rädd att den vårstädning jag försakar nu kommer innebära att gästerna vänder i dörrn imorgon... det vore ju trist....
    Men men fyller du år?? SKål på dig och GRATTIS!!! Skål

    Ps, en vädur alltså.... Flört
  • 1700tal
    Smuppra skrev 2011-04-15 19:49:24 följande:
    Jo, tack så mycket! Skål

    Japp, vädur! Säger det dig något speciellt då? Har du bra koll på temperament eller sådant vad gäller stjärntecken? (Jag har typ noll koll. Vet att kräftor är hårda utanpå och mjuka inuti iaf, och det stämmer på MB )
    Hahahaha, jooo, har lite koll... Vi (jag) gafflade rätt friskt om det i den förra kinatråden och fick lte skäll för att det var så OT.

    Men var skojsigt att du har en kräfta, det har jag med!! Och japp, det stämmer om kräftorna... Tog mig ett halvår att knäcka den koden som var min blivande. Och vädur... Jaaa, mitt senaste ex var vädur. Och det gör jag alrid om igen, jävlarinamma vad det tog fyr ibland!

    Så tycker du att det är döfrustrerande när han sluter sig och inte tar din konfrontation ibland?? Och tycker han du är lite läskig och lite för självständig ibland? Följer han strömmen och då går emot? Håller han ofta med och du säger istället vad du tycker?
  • 1700tal
    S2011 skrev 2011-04-15 19:52:04 följande:
    hahahahahhahaha! precis som hemma där jag kommer från

    en annan sak som man har svårt att förstå när man kommer uppifrån hemma (Ångermanland) är det här med att ringa och avtala tid för att hälsa på folk. Hemma säger man:
    "ämeh, tro om olsson's ä hemma? vi far en sväng" (för den som undrar betyder detta "olsson med fru")
    och sen åker man och hälsar på. är dom hemma så är dom hemma
    (knackelibang på dörrn, "hoho?") och då går man in och tar en fika i köket och snackar lite.
    är dom inte hemma, då far man vidare igenom landskapet Skrattande
    Haha, det där berättade ofta min pappa oxå. Han jobbade som resande säljare och tyckte det var supercoolt att göra hembesök i norrland. Som en annan värld! Och inte gick de att boka tid hos! Det var precis så där "ä vi hemma så ä vi hemma, är int hemma så ä vi int hemma"...
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!