• Minuz

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2012-06-26 17:43:21 följande:
    Och minuz - jössös! Vilken tur att allt löste sig! Lokalerna, har du bilder på hur de ser ut?
    daniiel:
    Jag hade nog väntat med att skicka ut inbjudningar under värsta semestertiden, juli alltså, och försökt se till att de går att skicka direkt där i början av augusti. Då hinner ni känna efter och boka lokal samt göra inbjudningarna, men skickar ändå ut dom i god tid :)
    Att åka häst o vagn så långt som en mil tar nog runt en timma... Fast det beror ju på hästras, hur tränade de är och väder/före förstås... Kolla med de som ni tänkt be om skjuts, de kan ju berätta om det går bra eller inte.
    Jag håller på församlingshemmet som lokal. Med städhjälp av någon/några vänliga själ/ar.

    Har tyvärr inga bilder inifrån, men ska se om jag kan få tag på det......

    Församlingshemmet: En rektangulär lokal med kök på ena kortsidan, finns bra ljudanläggning osv. Allt porslin finns också. Gångavstånd ca ½ min från kyrktrappan.
    Oknö krog: Ganska dyr lokal som ligger bredvid havet med riktigt fin utsikt, men en decemberkväll ser maqn ju inget iaf.
    Hembygdsparken: Ganska trångt, tränger vi ihop oss så kanske vi får plats, litet kök, får ha olika rum till olika saker, fest i ett, mat i ett osv. Vilket blir lite trist kanske....... Nära hem då det tar ca 2 min att gå dit här ifrån.

    Att skicka inbjudningarna i början av augusti passar nog alldeles lagom!

    Häst och vagn har jag alltid velat åka på bröllopsdagen, men funderar på att kanske åka hemifrån till kyrkan istället om vädret tillåter.  Gångavstånd ca 15 min, så ingen lång väg.
  • Minuz

    Jaha...... när alla köper så fina klänningar och visar dem så snällt så kliiiiar det ju väldigt i mina fingrar. *S*
    Får nog snart söka hjälp! Skrattande
    Men på lördag är det dags att åka till mamma och sy.....

  • Minuz
    daniiel skrev 2012-06-27 18:32:15 följande:
    Bra! :D

    Men vad spännande, blir klänningen färdig snart då? :) Jag vet ju inte hur mkt och hur lång tid det kommer ta att sy och fixa allt. Du måste håll oss uppdaterade med bilder och sådär. Tänk vad spännande.. att du kanske haft den klänningen hemma hela tiden ;)
    Ja, eller hur!?
    Ska bli så spännande på lördag. Hoppas den blir klar då eller nästan klar iaf........ Vill ju helst ha den klar igår. Mamma kanske får mer att göra under tiden, kanske hittar på nya saker med den. *S*
     Men har ju inte så lång tid på mig....*S*
    För första gången på evigheter så ska jag och sambon få lite egentid på lördag em/kväll. Först blir det fotboll, sedan mat och bio. Så härligt!
  • Minuz

    HJÄLP HJÄLP HJÄLP!!!!!!!

    Sitter och pysslar lite. Vad tycker ni? Både ris och ros TACK!
    Längst ner till höger kommer jag att stämpla denna text. Och bredvid klockan kommer det stå: The time has come!
    Bör jag kanske flytta "bröllop" lite mer till höger så det inte är så tomt där?
    Sedan ser ni insidan, ena sidan kommer inbjudan att vara och på andra sidan kommer det finnas tags med resten av information som man bör skicka med. Bra eller dåligt med denna idé?
    Baksidan är det bara stämplat.

    Allt går i ivory, guld och lila. Gubben tyckte att jag skulle ta ett turkost band runt kortet istället för det lila, vad tycker ni?
    Ursäkta dåliga bilder, dålig belysning i pysselrummet......



  • Minuz
    Darling Daisy skrev 2012-06-28 09:21:52 följande:
    Baksidan är lite tråkig jämfört med framsidan, tycker jag (alltså tvärtemot vad Daniiel tycker)  Kan du kräma på med lite mer där? Kanske lite av "invitation"-pappret?

    Kan du ta lite bilder på olika alternativ och slänga upp åt oss, så röstar vi gärna. Du vet ju att vi gillar gaffel här i tråden  
    Ok, Då ska jag sätt mig ikväll igen (då jag älskar att pyssla) och se vad jag får fram...... Baksidan är "tom" då brudparet är embossat i pärlemor så de sjunker lixom in i pappret, och syns inte så väl......
  • Minuz
    Drömbröllop12 skrev 2012-06-28 14:46:47 följande:

    Nu är klänning nummer 4 på väg hem..... Gah!


    Lika spännande som alltid!


    Bilder tack!
  • Minuz
    Darling Daisy skrev 2012-06-28 10:08:27 följande:
    Och ang färg på bandet, så är det ju lila som är din grej, eller hur? Det är ju lite kul att ha samma färg på inbjudan som på klänningen.
    Det stämmer, lila är mer min grej.
    Vi valde att lägga till turkos till våra färger för att få en liten färgklick. Så lite i pyntning kommer att vara turkost. Men gillar det inte på kortet, ser mer elegant ut med mörklila
  • Minuz
    paet skrev 2012-06-29 21:43:03 följande:
    Här är min klänning. Lite skrynklig eftersom den fraktades ihopvikt såklart. Jag är nöjd! Dock kändes materialet smått prassligt? Men det kanske ska vara så. Dock är det inget som syns och den satt bra förutom runt höfterna. Ska sy in den där
    Jättefin! Den gillade jag.....
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!