Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal: Vilken dålig stil av sambon!!! De borde ju ha lärt sig att de ska säga saker i stil med "ååååh, vad vacker du är" "vilken fin figur du fick", "den är väldigt fin på dig!".

    Kan det vara den där kommentaren om "less is more" det hänger på?

    Eller så är han helt enkelt avtrubbad efter dina, vad är det nu?, fjorton klänningar?  

  • Darling Daisy

    1700tal: sambon vill "bara" uppgradera sitt spotifykonto till helgen (inget roligt som klänningar eller liknande)

  • Darling Daisy

    S2011:
    Tråkigt med exjobbet!!!
     Vad fick du för resultat, förresten?

    Tack för snäll kommentar om  

  • Darling Daisy

    Oups, klickade för fort:
     
    ...kommentar om klänningen, S2011. Den ser bättre ut framifrån än bakifrån, se ovan!  

  • Darling Daisy
    S2011 skrev 2011-06-28 22:29:49 följande:
    Ett stort fett IG (det första på hela utbildningen, ironiskt nog) med en crappy motivering som jag ifrågasatte och fick ytterligare en dålig motivering... men, nu har jag gått från knäckt till förbannad, så det ska säkert kunna lösa sig.

    Jag såg bakifrån-bilden också, och tycker fortfarande att den ser fin och drömmig ut. jag gillar't. men, det är ju inte jag som ska ha den på mig och du måste känna att det känns bra och rätt och trivsamt, så välj den klänning som du känner dig bäst i (ettan, alltså ). 
    Hehe, jag menade resultatet på enkäten!!  
    Det är bra att du ifrågasätter, även om du inte får godkänt direkt så bör du i alla fall få en okej motivering.
    Jag, som då arbetar på "andra sidan" och betygssätter, vet noggrann man måste vara med att formulera kritik (positiv och negativ) på ett konstruktivt sätt som författaren förstår. Tråkigt att du fick en examinator som inte kan förklara...
     
  • Darling Daisy

    Tack snälla för alla kommentarer om klänningsvalet:

    Eftersom så många gillade ettan, så kan jag i alla fall offra mig på att prova den en gång till. Så imorgon åker den på (m bättre underkjol..)

    Så får vi se vilken som det blir i slutändan.

    Nu är det nog nannadags för DD, börjar göra ont i ögonen - det borde vara ett tecken på att jag behöver sova!!  

  • Darling Daisy

    S2011:
    Då förstår jag ännu mer din irritation!!! Så ska det ju inte gå till, vad bra att du har erfarenheten o kunskapen att  ifrågasätta och se till att få en korrekt bedömning!!

    Lycka till! 

  • Darling Daisy

    Pink: fy fabian vad tråkigt!!!
    Jag tycker nog att 99 USD för frakten känns lite mycket eftersom du nog betalade frakt på din förra klänning också(?). De har klantat sig och du bör eg inte betala för det...

    Knopan: Vi har valt att gå ut till Sommarsång av Peterson-Berger på piano.
     

  • Darling Daisy

    Här visar prognosen på f*ing REGN heeeeeeela lördagen. Hoppas verkligen att SMHI har lika fel som de brukar...

  • Darling Daisy

    Pinkgrape: Jag har funderat lite på din klänning nu ikväll.
    Du skrev nåt om att den är 15 cm för liten upptill nu eftersom du fick m blixtlås istället för snörning. Hur kan det ha blivit så? Det är inte så att du skrivit "fel" mått? Bystmåttet är ju alltid samma, oavsett om man ska ha snörning eller blixtlås, man drar ju inte av glipan där snörningen sitter liksom.

    I övrigt tycker jag det är för hemskt med alla knasiga gäster/vänner/familjer som ska styra o ställa så dant. Är väldigt tacksam för att vi inte fått såna kommentarer!

    Här hemma börjar det arta sig i alla fall. Stallet är nästan färdigdekorerat, playstation och ljudanläggning är på plats, borden och stolarna utställda, ljusslangar och fiberduk fastsatta längs väggarna. I huset har vi finstädningen kvar, samt att vi måste städa ur kylskåpet för att kunna kyla dricka till lördagen.

    På det stora hela verkar det som om det kan gå vägen, och till o med bli en riktigt bra dag . Och väderprognosen har bättrat sig, nu är det uppehåll i stort sett hela dagen (istället för regn heeeela dagen).

    Kommer kanske inte hinna skriva eller läsa mer nu innan bröllopet, men jag vet ju att ni är fullt kapabla att roa er och shoppa även utan mig. Återkommer självklart med berättelse och bilder efter, dock kan det dröja några dagar.

     

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!