• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Miceme skrev 2011-04-16 21:28:42 följande:
    Och nu menade jag en skumboll och inte dig som person! Lät ju nästan obehagligt!
    Hahaha, men jag kanske ÄR mjuk fuffig och len?!
    Malin24 skrev 2011-04-16 21:30:13 följande:
    Ne det kanske är dumt att få dem att börja ändra, min erfarenhet från provklänningen är att det inte blir bättre av ändringar..Glad
    Precis, och de kanske sabbar något annat då, för den ÄR skitsnygg som den är just nu. 
  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-04-18 09:14:49 följande:

    ¨å nu har mina klänningar dfårn milanno kommit! tar bilder så fort jag kan kan iof ta med mobilen hmm ska göra det så fort W somnat! Min brudklänning är faktiskt väldigt fin, välsydd trodde den skulle vara lite rackig! Den är skrynklig så det måste fixas, men annars väldigt fin! Sen en svart klänning väldigt fin sen en kompis klänning som jag inte har öppnat så spännande! Betalade inget, milanoo hade skrivit att det kostade 24 usd :)


    Woho! Ska bli superspännande att se bilder! 
  • Skumboll

    DD: Jag kan verkligen inget om underkjolar så jag ska nog inte tycka till men gör det ändå. Vill du inte ha fullt så mycket vidd i kjolen hade jag valt en sista!

  • Skumboll

    Sådär ja, nu har jag fixat med inbjudningarna (hatar att knyta rosetter, vad fan tänkte jag med?!) så idag åker de på lådan! Nervöst!

  • Skumboll
    tigerlily skrev 2011-04-18 13:02:57 följande:
    Heja, heja! Bra gjort!

    Själv sitter jag och undertextar matprogram hela dagen. Ingen bra idé när man bantar... Vad fan tänkte JAG med??? Skafferiet, here I come!
    Haha, det kan man verkligen undra!
    S2011 skrev 2011-04-18 14:56:20 följande:
    Härligt! Det är så himla spännande när man får lägga dem på lådanSkrattande
    Visst är det?! Vi har iofs skickat ut save-the-date-kort så alla vet ju redan om, men ändå, känns lite speciellt att de riktiga inbjudningarna gått ut. 
  • Skumboll

    Märks verkligen att det är fint väder ute! Sådär lugnt brukar det ju aldrig vara i tråden annars på dagarna....

  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-04-18 20:10:30 följande:

    Oj, vad ni skriver! Har tagit "ledigt" från datorn och jobb under dagen och solade istället! OMG, vad färg jag fick. Jag bränner mig aldrig nånsin men idag är det fasen på gränsen. Fick en smärre chock när jag såg mitt ansikte i spegeln! Men vet att det blir brunt inom ett par dar men just nu vill jag knappt visa mig!


     


    Skumboll - kul att inbjudningarna gått ut! Men handknytna rosetter, hallååå, hur tänkte stenbocken där?? Men det var duktigt av dig som överlevde alla små pilliga band....


    Fan va fuskigt! Jag hatar att vara rödlätt, jag kan sola hur mycket som helst och förblir kritvit! Har suttit ute i flera dagar nu och det enda som hänt är att fräknarna börjar titta fram. {#emotions_dlg.djavulsk}

    Fråga mig inte, ibland undrar jag om jag är schizofren eller något! Men jag är stolt över att jag slutförde projektet utan att få ett psykbryt. Sidenband dessutom, ett jävla h-vete att knyta rosetter av!
  • Skumboll
    Miceme skrev 2011-04-18 21:06:36 följande:
    Vi är två är dock int erödlätt men blir bara röd och sen vit igen få också massa soleksem så här i början. Det är så tråkigt
    Haha, soleksem får jag också. Kommer ihåg föra våren, i maj då det var så jävla varmt, då vi lagt ny gräsmatta och jag skulle vattna den där gräsmattan 5 timmar om dagen. Mina armar var ett enda stort soleksem, och fan vad ont det gjorde. Sen var jag lika vit igen. 
  • Skumboll
    Farmall skrev 2011-04-19 08:32:51 följande:
    Någon som funderat på vad för BH ni ska ha? Funderar på en sån som man klistrar dig, eftersom bh-bandet kanske syns i ryggen annars. Någon som testat en sån? Sitter den på plats hela dagen tro?
    Jag hoppas på att slippa använda bh alls, om jag måste så ska jag kika på sån klister-variant. 
    Junibruden skrev 2011-04-19 08:40:17 följande:
    enligt dhl:s sida är tullningen nu utförd, och klänningen är på väg... men vart, det vet jag inte... vet heller inte om jag blir att betala tull eller inte... Tungan ute
    Åh så spännande, hoppas den dyker upp snart!
  • Skumboll
    Junibruden skrev 2011-04-19 09:47:01 följande:
    klännignen är ute på åktur för tillfället!! hoppas det ringer någon snart...
    Får du den levererad till jobbet då?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!