• Miceme

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Var den från ebay också
    Kan du byta den ?? För det måste ju varafel.
  • Miceme

    Minuz; 1, 4 och 7 tyckte jag var finast bra där med slöjorna med

    Humlan66: Den klänningen var jättefin!!

  • Miceme

     


     


    Humlan66 skrev 2011-05-01 09:11:37 följande:
    ja visst är det Miceme, så hur 17 gör man nu då

    Som jag trodde är det svårt att glömma den, men den kostar över 300 $ med frakten. så dubbelt så dyr som den jag nyss beställt :-s. Hade den kostat runt en 150-160 dollardues hade jag inte tvekat, men det är ju så mkt mera som ska köpa inför bröllopet med.Lite får man allt hålla i kosingen fniss

    Kanske sno bilden och skicka till nån annan kina fniss.. få se vad man får för pris, men risken finns väl att man får em sämre kopia än där den finns .Hm svårt det där

    Nyss höll det på bli ett nytt catfight utanför mig , så jag stod med mobilen redo att filma.Men den ena katten bara fräste till lite och lunka iväg. och jag stod där  men men BRÅKA nu då.. så jag får en cool film att youtuba haha
    Mitt enda tips är att köpa allihopa och prova vilken som är bäst, men det är klart att pengar är pengar....

    Nu har prästen left the building, jättetrevlig och lättsam!
    I en annan tråd var det diskussion om knöböjning, prästen sa i den tråden att det var ett måste om inga speciella själ förelåg.
    Men vi fick välja helt själva.

    NU BEHÖVER JAG HJÄLP!!!Dett är min arm jag var på utställning igår och nu ser jag ut såhär!!! underarmar ansikte och bröst!!!! Jag kan ju inte vara randig på bröllops korten. min första tanke var att sitta ute hela dagen imorgon och bränna mig jämt, men nu ska dte ju regna........ VAD GÖRA! Tom de bakom mig i affären skrattade
     
  • Miceme
    1700tal skrev 2011-05-01 16:14:22 följande:
    Låt det vara bara, det försvinner ju snart. Går för livet INTE ut och stek dig för att bli jämnröd när du är sådär känslig! Sen när det röda lagt sig kan du ju med mkt solskyddsfaktor sola dig lite måttligt så jämnar eventuell kvarvarande rand ut . Har dock en kompis som bränner sig pecis så där men när han "läker" så är han lika vit igen. Inga ränder där alltså. Är det inte samma för dig?
    Jo men jag har så svårt att få bort det röda också, något brunare blir jag på armarna så detta kommer definitivt synas. Man kan ju inte annat än att skratta åt det egentligen, jag ser ju inte klok ut!
    Benen skulle blivit lika vita igen.
    Inga exem än så länge iaf peppar peppar,
  • Miceme
    1700tal skrev 2011-05-01 16:16:16 följande:

    Vadå förresten, sa han att det VAR ett måste men att ni fick välja själva? Förvånad

    Förövrigt diggar jag självklart din rekommendation ang klänningarna. Köp alla!


    Nej prästen i tråden här på bt sa att det var ett måste i en annan tråd men vår präst sa att vi fick välja själva. Så deras åsikter/svar gick isär där.

    Javisst enda sättet att veta vilken som är bäst, de kan vara fina på bild men så kanske man inte trivs i den IRL
  • Miceme
    jennifaer skrev 2011-05-01 16:25:40 följande:
    Ja men så där har de sagt förut, typ att man inte får säga bara ja men jag vet flera stycken som har fått göra så i kyrkan och ändå blivit giftaGlad
    Konstigt för han frågade verkligen om vi ville knäböja, jag hade nog gärna gjort det men min sambo valde bort det.

    Jag valde istället till att han ska säga alla namnen vid frågorna, för det tycker jag är fint.
    Och jag har valt ut psalmerna 411 som jag tycker har en fin melodi och text och 834 som har en lättsam och fin melodi.
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-01 16:34:09 följande:
    PumpsOch dessa köpte jag idag för att öva o gå i klackar, går sådär ska nog gå och prova dem nu.. eller så väntar jag. Är ju usel på klackar
    Jättefina Skumboll! Det är lättast att träna utomhus på asfalt för så är det inte halt och inga begränsade ytor.Så åk till en stor parkering och träna på, det är bättre att gå lite fortare än för sakta och titta framåt
  • Miceme
    Pinkgrape skrev 2011-05-01 16:37:11 följande:
    Jag sitter här och funderar över detta med ringar...

    Jag har ju redan köpt min ring, då vår budget var betydligt lägre än vad den är nu. Jag tycker jättemycket om den ringen, men det är ju långt ifrån mitt första hands val. Det var ett budget val och en ring jag gärna skulle använda, men just som vigselring skulle jag nog hellre vilja ha en annan ring.. kanske. Beroende på..

    Min blivandes ring var alldeles för stor när den kom och han vill hellre köpa en ny ring, än att ändra storleken på ringen som han beställde.

    Ska vi köpa nya ringar till oss båda helt enkelt? Vår budget för ringar är ju definitivt inte stor alls, men större än vad den var tidigare, trots att vi redan spenderat 2000kr på två ringar. På sätt och vis tycker jag att det känns onödigt av mig att köpa en ny ring, men samtidigt vill jag gärna ha en annan.

    Åh, varför ska jag vara så snabb med saker?! Jag skulle ha väntat!
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    om jag var du skulle jag köpt en ring jag ville ha, för mig (och skumbolls toyboy ) sitter det sentimentala i ringen och min vigselring skulle jag inte kunna byta ut senare för då skulle det bara vara en ring och inte min vigselring. Däremot skulle jag kunna byta ring i samband med förnyande av löften.
  • Miceme
    1700tal skrev 2011-05-01 16:39:49 följande:
    Här är den jag ska beställa till mamma förresten! Fast den ska gå högre i ryggen och ska be dem göra den slätare över rumpan, hon gillade inte att den hade så mkt veck där. Har inte bestämt färg än men det kommer bli en mörk åt det hållet som bilden är.

    Vad tror ni, visst är den tjusig och väldigt mother-of-the-bride? Löööövar kragen, det gör vi båda två! Så vad sägs?


    Jättetjusig! Väldigt fina broderier också! Jag skulle nog köpa den något längre ( jag antar att denna slutar över knät) jag tycker det är så snyggt med "halvlånga" klänningar, men det är jag det :)
    ska du bara beställa en till din mor
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-01 16:41:31 följande:
    Skumboll? Nej du hon kan säkert gå som star i kalckar men sommarbrud hon ser ut som en vessla när hon stapplar sig fram :) Parkering hmm men i området kan jag gå här är det asfalt är ju ändå ute med W. Tack för tipset. Jag är bättre på att gå sakta än fort märker jag. Så öva öva öva :)
    Nej nu var jag ute och seglade.... jag skyller på solsting!!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!