• nica83

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jag kommer ju inte hinna få bort min efter-två-graviditeters-mardrömsmage innan bröllopet utan får dras med fläsket . Måste hitta en klänning som är smickrande för kroppen och inget tajt fodral. Hittade denna och blev lite förälskad. Dock hoppas jag på lite input från er om ni tror att man ser gravid ut i den?!? Det är ju liksom det sista jag vill...

  • nica83

    miceme
    Nej absolut kan det vara så att tajtare klänningar gör att man ser smalare ut, måste egentligen testast i verkligheten för att man ska veta. Det är ju det som gör det så svårt att beställa kinaklänningar! Din svenneklänning ser jättefin ut och smickrande för kroppen!

    Bridezilla11
    Åh grattis till den stora viktnedgången! Jag vet att det går att gå ner snabbt men jag är lite tveksam till om jag kommer få bort putmagen eftersom mina magmuskler inte har gått ihop pga att jag fick ett navelbråck under senaste graviditeten (vilket också gör att jag inte kan träna hårt). Sen kan jag ju såklart promenera som en tok och tänka på vad jag äter men det ger nog inga mirakeleffekter tyvärr Får kanske beställa drömklänningen i 2 storlekar mindre så jag arbetar riktigt riktigt hårt

  • nica83
    Darling Daisy skrev 2011-05-13 09:10:43 följande:
    Jag tror också att det finns viss risk för att man ser lite gravid ut i modellen..
    Ja man kan ju undra hur modellen kan se så bra ut i den . Jag är iofs smal på min överkropp (armar, axlar, ansikte) så det kanske hjälper? Eller så ska jag släppa denna helt... gud så svårt...
  • nica83

    Kan inte fatta att jag gick på fest i en "kroppsstrumpa" a la slutscenen i Grease på en fest mellan barnen (dvs Grease-tema, inte min smak i övrigt ). Önskar att jag kunde få den kroppen tillbaka nuuuuu.... Tror ni att det är bättre med en renodlad empire-klänning då? Typ som denna:

  • nica83
    jennifaer skrev 2011-05-13 09:42:24 följande:
    Ammar du? För då är det bättre att inte gå ner så fort eftersom gifter lagras i fettväven och om du går ner fort och mycket frisätts dessa gifter och kan gå ut i bröstmjölken. Inte jättemycket men ändå... kanske lite tröst om du känner att du inte kan gå ner så fort, du får skylla på att det är bäst för bebisenFlört
    Ja jag ammar fortfarande och kommer nog göra det tills bröllopet, inte helamma men delamma i varje fall (hon är 6 månader nu så inte jättestor). Bra inlägg .
  • nica83
    Darling Daisy skrev 2011-05-13 09:27:30 följande:
    Wow, kroppsstrumpa. Imponerande! Det är något som jag aldrig vågat mig på

    Ang empireskärningar, så är de inte mina kompisar för fem öre. Jag ser höggravid ut (har en del mage kvar att arbeta bort) under det vackra flygiga tyget! Det känns som om min mage är för stor och mina bröst för små för att alls kunna ha såna klänningar.
    Hur min kropp ser ut syns på korten på förra(?) sidan, hoppas att det kan hjälpa dig.
    Förstår inte heller riktigt hur jag vågade kroppsstrumpan! Måste fått någon knäpp. Dock var det pinsamt att åka kommunalt hela vägen (ca 40 min) i en kroppsstrumpa och uppsminkad till 1000... Inte direkt diskret i rusningstrafiken.

    Såg din klänning! Jättejättefin!! Verkligen smickrande för kroppen så jag tror inte riktigt jag vet hur din kropp ser ut under, men som du förklarar förstår jag problemet. Det är ju inte kul om magen putar ut under en svepande lång klänning. Jag måste kanske rusa iväg och testa olika modeller helt enkelt innan jag bestämmer mig. Lär bli en pärs så jag hoppas mina 3 härliga tärnor ställer upp för blivande maken kommer inte vara road
  • nica83
    Miceme skrev 2011-05-13 09:51:57 följande:
    Farmall, nej man kan inte sätta in kort men det är en ruta där gästen ska rita ett självporträtt och där skulle man kunna klistra fast ett kort.jag tyckte den sista modellen var finare men jag är likadan som DD jag ser också höggravid ut i de modellerna, Kan du inte gå in en butik och prova?
    jo jag inser att det måste bli en butik för provnin snaaaart. Finns det någon som kan tipsa om en bra i stockholm??
  • nica83

    Hej tjejer!!

    Grattis till alla nyblivna fruar här inne! Många som har haft sin underbara dag *avundsjuk*. Mottager gärna bloggtips och bröllopssidetips om ni har lagt upp bilder och så :)

    Hur går det för övriga?

    Har trist nog varit alldeles för frånvarande här på BT pga vår flytt från lägenhet till radhus. Har varit en underbar månad på alla sätt och vi trivs toppen men bröllopsplaneringen ligger tyvärr LÅÅÅÅNGT efter.

    Jag har tex inte beställt klänning ännu men hade turen att hitta en till bra pris i bröllopsbutik!! Det är en perfekt klänning för mig som har fin pärlbroderad spets och långt släp :)

  • nica83



    Nu är det ju ingen kinaklänning (eftersom vi var så sent ute), men här är bild på min klänning som jag hittade i butik för 3950 kr :) (dock tillkommer kostnad för underkjol)

  • nica83

    Tack för de fina kommentarerna om min klänning :) Har för övrigt inte några skor på bilden. Ska inte ha någon jätteklack så jag hoppas den blir lagom i längd? Kommer tas ut så den kommer sträckas ner ngn cm till. Biträdet i butiken tyckte den satt bra i varje fall...

  • nica83

    Ser att ni pratar inbjudningskort. Vi gjorde egna och de kostade ca 18 kr st inklusive porto. För 35 kort blev det alltså runt 700 kr. Det blev en hel del pyssel som tog tid (vilket såklart också är pengar). Men det var ganska mysigt att se blivande maken sitta och SY satintråd i korten och sen knyta små rosetter

  • nica83
    Tinzi skrev 2011-07-23 22:04:48 följande:
    Så nu har jag beställt ett sånt här träd till oss fast m. svarta bokstäver & gröna dynor o 2 olika gröna kulörer. Hoppas det blir bra :)

    fattar dock inte måtten bara. Det står bara: 13*19

    cm kan det ju inte vara?!?! Kass på utländska mått, men ingen får ju in 80-100 tumavtryck i en sån liten tavla :)


    Jättesnyggt!!! Är nyfiken på vart du beställer från?
  • nica83

    Jag skulle också bli jättejätteledsen om min bror inte kunde komma på mitt bröllop av en sådan enkel orsak som en nöjespark. Nöjesparkerna har öppet halva året, det måste finnas en annan helg de kan gå dit!! Hoppas han är förnuftig och inser detta och bokar in bröllopet i kalendern istället...

  • nica83
    Humlan skrev 2011-07-25 15:43:31 följande:
    Jag försökte göra det igår, men han svarade knappt på tilltal. Jag sa det att jag förstår att hans barn är ALLT för honom, men jag måste väl ändå ha något värde hos honom med. Jo men det här va bestämmt innan svarade han. jag sa då att min inbjudan till honom kom FÖRE det han bestämmde detta med henne. Men då sa han inget.

    sen är det kanske dumt, men jag retar mig så förbannat på att hans unge på 12 bast HÅNFLINAR åt migt å säger att pappa inte kommer. å inget säger han åt henne.. Nä usch fy f*n säger jag...
    Inte ens att han sa att han tar ungen med sig å kommer till kyrkan iaf. Rynkar på näsan
    Men snälla... är dottern dessutom 12 år så förstår hon väl ifall pappan måste boka om?! Måste finnas något annat bakom. Hoppas ni kan prata och komma över vad det nu som ligger bakom detta.
  • nica83

    Hej tjejer!

    Är tyvärr inte inne här så mycket nu när det är semester. Har dock ett problem med den vigselring jag har beställt. Total beslutsångest. Hoppas ni kanske kan lämna lite goda råd i tråden jag startat?!?!?

    www.brollopstorget.se/Forum-1-30/m4030950.html

    Snäääääälla Och som jag skriver ett riktigt I-landsproblem

  • nica83
    sanna0521 skrev 2011-07-29 18:08:31 följande:
    Nu har vår stora dag varit och klänningen va perfekt, köpte från milanoo.com och är super nöjd, va en lite fläck (ingen som märkte den) och fick hälften av pengarna tillbaka för den. :)

     


    Du är jättefin i klänningen! Och stort grattis! 
  • nica83

    Vart har ni köpt tärnklänningar?!?! Min stackars tärnor kämpar på så jag börjar få dåligt samvete... Har rosa färgtema (mörkrosa/fuchia) men har sagt att de får ha vad de vill på sig, de behöver inte matcha, olika nyanser av rosa tex helt OK. 

    Mottager gärna tips, dagen D närmar sig, 5 veckor kvar idag!  

  • nica83
    Pinkgrape skrev 2011-07-30 11:36:10 följande:
    Jag köpte mina på DHgate, men det kan ju bli lite knapert om tid att beställa något när det bara är 5 veckor kvar. Då är det nog säkrare att försöka hitta något i butik.

    Tror att alla dessa klänningar nedan ska vara i ungefär rätt färg.

    Har du kollat på Bonprix?
    Eller Halens kanske?
    Ellos?
    Nelly?
    La Redoute?
    Kolla www.asos.se också, där hade de många fina rosa klänningar :) Vill man inte ha det så avklätt, men ändå med en kort eller axelbanslös klänning, så kan man ju ha täta strumpbyxor i tex svart eller vitt och en liten bolero eller kofta :) Hoppas ni ska lyckas hitta något som passar.
    Tack så jättemycket för input!! Vi har kollat mest överallt men lite nya klänningar länkade du till så de har jag vidarebefordrat till tärnorna. Problemet är också att de har rätt olika kroppsformar och smak alla 3, så att hitta en som passar och faller alla i smaken. Dock tycker inte jag de behöver ha exakt lika klänningar så det ska nog gå förr eller senare
  • nica83

    Vår dag närmar sig med stormsteg. Nervositeten börjar lägga sig något i takt med att allt tar form till det bästa.


    Vi har en borglig vigsel i en trädgård och har gjort vårt bästa för en personlig cermoni. Nu är det beslutat att min farfar spelar piano och min tärna ska sjunga "För kärlekens skull" med Ted Gärdestad och en annan god vän (kille) som ska sjunga denna vackra sång... tror ni något öga kommer vara torrt?
    " target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v​=5R7qWVtUgCs&feature=related


    Ingångsmusik blir Forest Gump Suite. Mottager tacksamt tips på utgångsmusik i samma glada stämningsfulla stil!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!