Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Funderade också på Sommarbrud här nyss. De är nog inte hemma än på ett tag, eller? Först typ en vecka i NY och sen två veckor i Frankrike, eller hur var det?

    Hur har det gått för dina reseplaner, Skumboll? Verkar det bli någon eller inte?

    Vi har upptäckt att vi har typ EN möjlig helg att åka på. Får se om det blir nån resa då eller inte... är ju så mycket som ska stämma för att det ska kunna bli resa av. 

  • Darling Daisy

    Jag har sån beslutsångest ang ifall jag ska hoppa på de där kurserna jag kommit in på eller inte... Det är heltidsstudier (i 10 veckor) vilket innebär typ måndag kl 9 - fredag kl 16 på plats i Uppsala (jag bor 40 mil söderut!).
    Om jag ska gå kursen så vill jag ju göra det seriöst, så att jag får godkänt betyg, och då måste jag ju vara närvarande på bra mycket mer än de (förhållandevis ganska få) obligatoriska momenten... 
    Så jag behöver i princip hitta boende i Uppsala för tio veckor... Det kan bli både svårt och dyrt... Och så måste jag vara ifrån min lilla familj alldeles för mycket också! 

    Suck, får nog vrida o vända på detta ett tag till. 

  • Darling Daisy
    Skumboll skrev 2011-07-23 22:41:20 följande:
    Verkar nog inte gå så bra... tyvärr. Får se, blir väl nån sista minuten i sådana fall....

    Fasen lite lätt att få ihop nån resa. Var hade ni tänkt åka om ni kommer iväg?
    Vad tråkigt om ni inte kommer iväg! Det kräver ju lite extra planering för er förstår jag.

    Om vi kommer iväg så blir det en långweekend till Hamburg. Där har jag en av mina bästa vänner som ska bli mamma för första gången alldeles strax. Därför tänkte vi kombinera bröllopsresan med att hälsa på dem. Och för oss som bor på landet känns en helg i en storstad som lyx!!

    För att komma iväg så måste vi "bara" fixa nån som sköter hästarna, hunden, katterna och getterna! Och så nån som vill ta hand om dottern = min mamma! Hon är vidtalad och fixar egentligen det mesta även med djuren, men det förutsätter att det inte blir några konstigheter (typ sjuka djur, trasiga staket, oväder...). Så därför behöver vi ytterligare en "ansvarig", gäller bara att hitta denne!
     
  • Darling Daisy
    Skumboll skrev 2011-07-23 22:55:46 följande:
    Mjo, det är alldeles för mycket logistik. Och att ta med lilleman vore rena vansinnet (dvs ingen semester alls). Men men, sånt är livet och det får man anpassa sig till hur jävligt det än känns ibland...

    Låter jättetrevligt med hamburg, hoppas ni hittar nån till så att ni kommer iväg! Har ni varit ifrån dottern och så tidigare?
    Visst känns livet orättvist ibland... men som du skriver, det är ju bara att anpassa sig. 
    I mångt och mycket lever vi ju här i landet ett mycket gott liv, även om det inte känns som nån tröst när ens eget liv känns för j-ligt!

    Nja, vi har inte varit ifrån henne mer än två nätter tidigare. Fast hon är helt trygg med mormor, så det känns inte oroande för fem öre. Min mamma bor ju i drängstugan, typ 30 meter från vårt hus, så enligt dottern består vår familj absolut av tre vuxna och en liten. Blir nog värre för oss, jag kommer sakna henne!
  • Darling Daisy
    Tinzi skrev 2011-07-23 22:58:54 följande:
    :( mm gifter mig i Maj, men måste beställa snart då det är så mkt annat som ska köpas de sista månaderna att vi måste dela upp det lite. Jag får nog göra så, antar det blir lite mer flexibelt då :) Och hoppas de kan göra det på den klänningen jag vill ha.
    Visst tänkte du beställa från Milly? De fixar säkert snörning, de fixar ju typ allt där - med gott resultat, så du behöver nog inte oroa dig över snörningens utseende! *peppar lite*
  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2011-07-23 23:10:40 följande:
    Men suck... Nu smsar blivanden och tycker jag ska hänga med ut och festa med dem ikväll. Jag som inte ville hänga med från början men nu ska de in till stan och ut på krogen. Orkar jag? Är det bara jag som känner mig lite för gammal för sånt här? Drömmer Jag som precis tänkte krypa till kojs...
    Äsch, inte är du ensam gammelhöna här inte! Jag sitter i soffan m datorn i knäet, slötittar på nån Bondfilm på tv4, skriver här, sippar lite på en cider... jag skulle inte lämna denna sköna plats för "allt smör i Småland"

    Och mannen snubblade just ner för trappan, han hade somnat som en klubbad oxe när han skulle natta dottern.. Vilka festprissar vi är här i huset!
  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2011-07-23 23:17:50 följande:
    Hahaha, men jag veeet inte... Jag som sitter i totalt mörker (nästan) med otvättat hår, helt osminkad och omgiven av katter (är kattvakt åt mammas oxå). Känner mig alltså INTE som en partypingla om vi uttrycker oss milt! Och så ska de komma och skopa upp mig inom en halvtimme?? Förvånad Eehh.... Var börjar man lixom - tända lampan kanske? Obestämd
    Huvvaligen, vet inte slynglarna bättre än att störa "crazy old catwoman" så här på lördagnatten!!  
  • Darling Daisy

    Öppna dörren och skrik osammanhängande förolämpningar på ett påhittat språk allt medan du håller en katt under ena armen och hytter med den andra näven! 
    Det borde skrämma ungtupparna!  

  • Darling Daisy

    Tinzi: snygg snörning! Den ser ut som westernklänningarnas ryggar.

    Jag har klänningsabstinens!  Det var så himla kul att kika på bilder och drömma om hur man själv skulle kunna se ut i modellen, färgen osv... Synd att man bara får ha vackra brudklänningar en gång...

     

  • Darling Daisy

    Brudbutik... tjaaa, varför inte egentligen!? Jag blir ju snart arbetslös, så det är kanske dags att byta bana helt!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!