Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-07-23 23:52:10 följande:
    Jag menar det. Du ser vilken bra idé jag haft all along! Flört
    Ja, du rockar ju! 

    Nähä, nu är det sovdags även här!! Nattinatti!  
  • Darling Daisy

    Vad tråkiga inställningar hos era syskon, bruden och Humlan!
    Hoppas att ni kan handskas med era känslor på ett konstruktivt sätt. Jag menar bara, hoppas att de här tråkiga beskeden från syskonen inte kommer att förstöra era bröllopsdagar!

  • Darling Daisy

    Funderade på om vi hade någon odräglig släkting på vårt bröllop...?!

    De riktigt odrägliga bjöd vi inte (min släkt på pappas sida), så de slapp vi ju!!
    Hos oss var det svärmors småbitska kommentarer som var smolket i bröllopsbägaren. Jag var dock förberedd på att hon skulle vara lite småsur och bete sig lite (i mitt tycke) konstigt och hade på förhand bestämt mig för att inte låta detta påverka mig negativt. Och det lyckades jag ganska bra med.
    Svärmor var för övrigt ganska återhållsam i kommentarer till mig.

    Värre var det för min mamma, som fick alla kommentarer hällda över sig veckan innan bröllopet:
    Några exempel?
    "Nu är det slut på lata dagar, nu får vi börja ställa i ordning" sa hon när hon kom till oss en vecka innan bröllopet. Då hade mannen jobbat typ 12 timmar om dagen med "att ställa i ordning" den senaste veckan (jag hade marktjänst och skötte barn/hus/mat och all telefonkontakt ang bröllopet). Jag kände ett stark lust att strypa henne då!
    "Så här kan de ju inte ha det, tack o lov att person X kommer, h*n fixar det här direkt!" angående bordsplaceringar eller nåt liknande, sagt till min mamma som då fick nog och fräste ifrån "men h*n är ju inte här nu, eller hur!?!?"
    "Nej, verkligen inte!! Jag avskyr att baka, det tänker jag verkligen inte göra!" som svar när jag lite fint frågade om hon ville baka bullar onsdagen innan bröllopet. Till saken hör att hon i februari lovat att baka bullar...

    På festen så pratade hon överhuvud taget inte med min mamma. Konstigt! Lät min mamma ensam ta heeeeela ansvaret för vår dotter, så att hon kunde göra vad hon ville... Mamma och vår dotter älskar varandra, så det var inga problem, men jag tycker att det är synd att min mamma missade nästan hela middagen för att hon var tvungen att natta barnbarn då...

    Tur att jag i grund o botten gillar mina svärföräldrar! För det gör jag faktiskt, de är rara och jag känner mig väl till mods i deras sällskap i alla "normala" fall!

    Sen finns det ju alltid två sidor av ett mynt, jag är säker på att min man blev vansinnig på saker min mamma sa ungefär lika många gånger som jag blev det på hans mamma veckorna innan bröllopet!

  • Darling Daisy

    Fina flaskor och finfin bukett, Humlan!!!

  • Darling Daisy

    Heja Pinki! Ut och spring så du får ha din favvoklänning till slut!!!!

  • Darling Daisy

    Låter klokt, Pinkgrape! Promenera är himla mycket skönare än att springa
    Hoppas du får till lite bilder imorgon, ska bli kul att se en uppdatering på vilka klänningar du har köpt. 

  • Darling Daisy

    Förstår er frustration m klänningarna som aldrig kommer!!! 
    Vi hade vårt partytält liggandes på nån fraktcentral i nästan en vecka. När jag ringde och frågade varför vi aldrig fick paketet sa den jätterara kvinnan "men den ska ju vara aviserad, vad konstigt".
    Det hade helt enkelt blivit något fel, men när jag sa att det var tältet till vårt bröllop så förstod hon vår oro. Nästa dag var tältet hemma!!  

    Håller tummarna för att paketen dyker upp snart! 

  • Darling Daisy
    marielleangelina skrev 2011-07-28 09:03:57 följande:
    Hejsan brudar!
    Hoppar in här i tråden nu när det blivit lite mer seriöst med att beställa Kinaklänning.
    Har hittat min drömklänning och den finns på DragonOrient.
    Mailade dem för att höra vilken typ av spets de avnänder och fick bilder på två typer man
    kunde välja mellan. Bifogar bild både på klänningen och på DragonOrients spets (den jag tyckte var finast av de två), vad tror ni? Under spetsen är det satin.
    Kommer det funka och bli fint? :) Jag hoppas verkligen det!

    www.dragonorient.com/product.php?productid=18...
    Vacker klänning! Jag har tyvärr ingen erfarenhet av dragonorient och kan inte riktigt minnas att någon  annan beställt därifrån heller. Googla gärna på reviews dragon orient och se vad andra kunder skrivit om dem.

    Kolla gärna med Millybridal och Landybridal vad de skulle ta för att sy klänningen åt dig så har du lite att jämföra med. Båda dessa företag syr utifrån bilder och har fått mycket god kritik här på sistone. (De tillhör dock de dyrare företagen.)  

    Men häng kvar här och puffa lite för din fråga om du inte får fler svar. 
  • Darling Daisy

    Bruden - suck!! (behöver jag säga mer?)

    Pinki - kul att få titta på lokalen och börja planera mer i detalj! För oss var ju det ganska svårt eftersom vårt stall inte var klart förrän helgen innan bröllopet!

    Just me - välkommen!
    Jag beställde från Landybridal och fick hem en väldigt fin klänning som känns fantastiskt välsydd. Inte en tvekan om att det är en kvalitetsklänning. Om jag jämför med de klänningar jag provat i butik och även den Lillyklänning jag slutligen gifte mig i, så känns klänningen från Landy myyyycket mer välarbetad och kvalitativ. Jag betalade typ 2500 kr och fick en klänning som i butik skulle ha kostat minst det tredubbla (om jag jämför med de som jag sett och provat i butik).  Jag håller med 1700tal, skulle aldrig tveka för att beställa därifrån igen.De höll sin utlovade leveranstid.  Hade bra mailkontakt med dem. 
     

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!