• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Skumboll skrev 2011-05-16 21:08:57 följande:
    Då kan vi ju bilda klubb lixom. Skillnaden är bara att du födde barn för mindre än ett år sedan.... jag födde för fan barn för fyra år sen. Haha!
    Min BM sa att det tar 9 månader att gå upp i vikt o nio månader att gå ner o w är snart 11 månader...
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-05-16 21:15:37 följande:
    Du är tossig du som du springer... Skrattande
    Sommarbrud skrev 2011-05-16 21:03:48 följande:
    Det här med blommor tycker jag är knepigt, om jag ska ha fluff fluff vill jag ha en bukett med vita blommor med svart i. Men tar jag lilly vill ja gnog ha en ivory färgad bukett med ngn mer färg i kanske ljurosa eller ngt annat. Hmm Sen vet jag inte om jag ska byta florist för den jag har valt verkar ha blivit lite sämre tycker jag nog..
    Till fluff-fluffen skulle jag ta en accentfärg oxå, inte bara svart och vitt. Tror hela outfiten behöver en accent. Kanske en tuffare mörkare rosa, cerise eller åt indigo till den klänningens stil? Till lillyn blir nog en ljusrosa touch i buketten väldigt fint. Den klänningen är ju "mjukare". Du kommer bli så fin! Skrattande
    Ja kanske en till färg, men jag ogillar att ha fler färger... Är väldigt tråkig så, men det kanske blir lite platt med svart vitt fast ingen skulle bli förvånad :) allt är svart vitt här hemma med lite rött i vissa rum .. :)
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-05-16 21:23:12 följande:
    Och du tränar ju som besatt ju... Hur många kilon är det kvar till du väger som du gjorde innan du blev gravid?

    Men du är ju faktiskt inte stor. Du såg verkligen inte så ut på bilderna iaf.
    Nej men jag gick upp 30 kg med w!!! GALET! Men nu har jag nog 2 eller 3 kg kvar. Sen vill jag gå ner 10 till men det hinner jag inte innan sommaren får bli sen. Men besatt skulle jag nog inte säga men det är skönt att springa lite bara jag spinnar ju inte längre på dagarna utan springer ju bara på kvällen
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-16 21:28:33 följande:
    Okej på det viset! Jag önskar att jag köpte mer färska blommor det ser så fräsht och hemtrevligt ut, fast barnen ser till att jag såhär års iaf ständigt har färska maskrosor!
    Nej igår bytte de kom jag på, gullvivor är det nu
    Knopan skrev 2011-05-16 21:13:54 följande:
    Du menar den med fjädrar? Ja, den är riktigt ball.

    Jag lär väl slita mitt hår innan jag bestämt mig    
    Japp
    1700tal skrev 2011-05-16 21:18:44 följande:
    Just det, där hör du sommarbrud! Och jag har inte fött några barn alls, så mina extra kilon som är kvar är bortom alla undanflykter och dåliga bortförklaringar!
    Tillsammmans med Mcd byggdes denna skapelse .-D Jag kan heller inte skylla på barnen för jag har gått ner 10 kg i mig själv med alla tre, så det är rena bantningskuren för mig.
    Gick upp 6 kg med tvillingarna och 2,3 med minimannen
    Haha jag tror att de nya blommo0rna ska dölja röran vi har här hemma... W gillar plocka fram saker o jag gillar att plocka undan.. Gullvivor plockade jag också i helgen så fint! Längtar tills W kommer hem med lite maskrosor har vi hela gräsmattan full av!

    Oj vad lite du gick upp, imponerande!
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-16 21:48:18 följande:
    Det var min BM också dock inte läkaren som skulle göra tillväxtultraljud han tyckte det var väldigt besvärligt med ett sånt fettlafer emellan och sedan kanske det var en liten äldre apparat de hade i <gränna Förvånad tur att det var till mig han sa så!  med tvillingarna mådde jag konstant dåligt, var otroligt psykiskt jobbigt.

    Denna buketten var ju snygg tyckte jag
    Det måste ha varit en super gammal apparat för på mig gick det kanon och ja som sagt 30 kg... Hur länge gick du med tvillingarna i vilken vecka kom de ?
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-16 21:49:32 följande:
    Dessa är ju snygga också och den längst ner till vänster är ju faktiskt rosa svart, men känns svartvit på något sätt
    De är super snygga! Men blommorna finns ju inte i Juli! ANnars hade jag tagit en sån på en gång!
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-05-16 21:51:31 följande:
    Men då är du ju redan där! Herregud, 2-3 kilo upp eller ner syns ju knappt på nån!

    Jag gick ju upp 18 kg (fast av medicin) och det har tagit tiiiiid att få av dem. Nu har jag (fortf, jag är inte så hurtig som en del av er andra i tråden) ca 5 kg kvar. 7 om jag ska hårddra det hela...

    Så 30 kilo är ju fantistiskt bra jobbat på 11 mån!! Jag menar, du har ju rasat i vikt då! Förvånad
    Sommarbrud skrev 2011-05-16 21:24:23 följande:
    Ja kanske en till färg, men jag ogillar att ha fler färger... Är väldigt tråkig så, men det kanske blir lite platt med svart vitt fast ingen skulle bli förvånad :) allt är svart vitt här hemma med lite rött i vissa rum .. :)
    Jo, jag vet att du är färghatare (fisk som du är, inte bra... Flört) men om du gillar rött kan du kanske hitta en snygg röd nyans, några enstaka röda blommar (räcker ju med 3 el 5 st typ) att ha bland det svartvita? Eller ett rött sidenband runt skjälkarna kanske?
    Ja sidenband kanske annars tycker jag inte om rött sådär på sommaren tror jag.. Japp lite lagom gnällig så här på måndag kvällen! Är rätt less på min kille ikväll också så sitte rnu o beställer saker på nätet för att trösta mig :) Han får det på sitt kreditkort sen perfekt!

    Men du e ju smal som en räka! Jag är så rund i ansiktet vilket jag iof alltid är har ett runt ansikte men skulle vilja kapa lite där, Alla ni i tråden ser så små ut i ansiktet o över axlarna
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-16 21:54:48 följande:
    Ja den är äldre det är en sådan liten mottagning, så det kommer en läkare från jönköping och samlar upp alla emellanåt. Jag blev så jävla snopen och min BM eller praktikanten sa inget heller, skulle någon av mina arbetskamrater prata så till någon av våra gamla så skulle jag ju inte direkt stå brevid och tiga..... men men

    Tvillingarna kom i vecka 33+6 jag var inlagd två veckor innan de kom och sedan låg vi 4 veckor tillsammans
    jag hade börjat gråta på stört var jätte känslig över min vikt så min BM slutade väga mig tyckte det var onödigt utan sa bara att det går du ner sen snälla hon!

    Oj jopbbigt att ligga inne så länge. Jag låg inne tre dygn innan W kom tyckte det var as jobbigt! Och tjatade tills jag fick åka hem... Spännande med tvillingar, förlåt att jag frågar så mkt du behöver inte svara :) Vad vägde de? D
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-05-16 21:58:42 följande:
    Jag är INTE smal som en räka! Drömmer Men tack för den ändå. Cool Är dock ganska nöjd med alla de kilon jag gått ner och det tycker jag du oxå ska vara! {#emotions_dlg.flower} Du har ju gått ner hur mkt som helst, tycker det är hemskt när du nedvärderar dig så där! Du ÄR ju jättefin...
    ja man ska inte gnälla, men alla av mina kompisar hat stl 36 ngn kanske har 38 känns sådär Men men jag har en liten W så jag ska inte klaga !
  • Sommarbrud

    Just det, har ju glömt o berätta vi var på görväln i söndags o träffade den mystiske bröllopsplaneraren! Hon var trevlig o verkade kunnig framförallt var hon där bara det är ju ett steg i rätt väg. Men bestämde mat o lite sånt

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!