• Miceme

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Är det någon som handlat på lilywedding.com?

  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-03 17:30:32 följande:
    Ahh jag är helt slut!! Har varit barnvakt till en kompis 1åring. Oj oj oj min w blir ju as jobbig när det är andra barn här. Han gråter, måste sitta i knä hela tiden eller bäras, absolut inte vara själv så jag kunde vara med den andra lille stackaren. Ahhhh
    W tycker inte att det ska komma nån liten vandal och knycka hans mamma inte!
  • Miceme
    L8PR skrev 2011-05-03 20:08:39 följande:
    Gaaahhhhh, gissa om jag spricker av nyfikenhet. Idag hade de varit å ringt på me dmin klänning, men helt ovanligt så var jag på jobbet då. Så imorgon får jag se den! Jiiippii!
    Vad retligt!! Då kommer det bli svårt att somna ikväll, hoppas att den är fantastisk! vart är den ifrån?
  • Miceme
    Darling Daisy skrev 2011-05-03 22:10:12 följande:
    Nån som har nån erfarenhet av fraktbolaget EMS?

    Det är fri frakt om jag väljer det, kostar två-trehundra att välja DHL (som jag känner till). 
    ja jag fick min ena milanoo klänning med Ems det gick fort och jag kunde spåra paketet, i slutändan var det postbilen som levererade.
  • Miceme

    Darling Daisy; Ja det var jag som la ut länken, tyckte det verkade som en bra sida eftersom man fick välja hur man ville ha slöjan själv med dekorationer och sånt.
    Jag hörde int eså mycket då barnen höll låda men det var en film där hon berättade om de olika dekorationerna och hur de såg ut och reagerade på foton och liknande

  • Miceme

    wohoo då blir det bilder till kvällen!!

    Själv väntar jag mailsvar från kortdesign! Jag beställde vigselprogram i söndags kväll och korrekturen ska komma inom 3 arbetsdagar och det tycker jag borde kommit nu! Inom tre dagar för mig innebär inte 3 hela dagar i min värld.
    Hade det varit mitt företag så hade jag skickat korrekturen senast i förmiddags så kunden hade en chans att återkomma med ändringar innan personalen gått hem för dagen.
    Men sen gör jag ju aldrig några fel heller Drömmer

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!